Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-20 17:39:44

LOGOUT.hu

Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a Gyakran feltett kérdések szekciót!
A topic célja, hogy segítsen eligazodni a NAS-megoldások folyamatosan bővülő, színesedő piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7011) stargazer


stargazer
senior tag

sziasztok,

talán még emlékeztek, hogy nemrég kérdeztem itt hogy milyen NAS-t lenne érdemes nekem vennem, mindenféle butaságot kérdeztem hozzá, de most tényleg a tettek mezejére lépnék.
Tahát 2 vinyó, szeretném ha lenne biztonsági másolat egyikről a másikon, ha ezt raid-del lehet megoldani akkor olyan ami raid-et tud jól, ha másképp akkor másképp, nekem mindegy csak egy jó (hatékony, egyszerű) megoldás kell, csak arra az esetre ha az egyik vinyó beadja a kulcsot.
a lényeg hogy ne legyen gagyi, jó minőségű legyen, de hogy mire érdemes figyelni azt nem tudom. Mire érdemes figyelni? Mi a lényege egy ilyen NAS-nak, mármint mit kell tudnia egy jó NAS-nak?
Én igazából csak arra akarom használni hogy legyen biztonsági mentésem, meg talán filmeket tárolni rajta hátha egyszer lesz TV-m. (Tudnak ezek zenét lejátszani?)
Tehát otthoni felhasználásra kell egy nagyon jó nas. nem kell túlzóan sok tudás, csak egyszerű de azt jól, gyorsan. USB3 kellene rá. gyorsan lehessen rá másolni, róla le, ilyesmik. nem tudom mit tudjon, nem értek hozzá. persze evés közben jön meg az étvágy és már volt olyanom hogy akkor jöttem rá hogy milyen jó hogy ez vagy az a kütyü tud ilyet is meg olyat is, és jajdekár hogy akkor már nem inkább ezt vagy azt vettem meg, mert az még jobb lett volna... :B úgyhogy ha lehet ezt is vegyük figyelembe, mi lehet az a kényelmi szolgáltatása egy NAS-nak ami olyan szuperjó hogy egyenesen nélkülözhetetlen.

ezer hálám
üdv,
strgzr

[ Szerkesztve ]

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.