Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
válasz stranger28 #28149 üzenetére
Basz...us elírtam. 40-re gondoltam.
-
tomic
addikt
válasz stranger28 #28152 üzenetére
Ez tetszetős.Annyit szeretnék még kérdezni ,hogy a Dell U2711 monitornak ebben a kategóriában és árban van más alternatívája? Gondolkodom a mostani U2410-es lécserélésén.
-
Isual
veterán
-
tomic
addikt
válasz stranger28 #28154 üzenetére
Ezt lefordítanád egyszerű nyelvre. Sajna nem vagyok jártas a szakmai rövidítésekben.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok megint!
Három monitorral tértem vissza:
Samsung S23B300B vagy H - valamint B350B vagy H
Dell U2312HM...Az ilyen nagyobb fórumoknak mindig megvan a maga bennfentese, itt valaki nem tud jó áron (boltinál olcsóbban) valamelyikből beszerezni, esetleg eladni sajátját?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Bonkheads
tag
Sziasztok, nagymamámnak szeretnék veni egy tv monitort, 35k alatt...Valami olyan megoldás kellene, hogy én pendrive-ról tudjak neki, filmeket sorozatokat vinni, és ő kapcsolóval tudna lépkedni a filmek között. A pendrive, hoz nem ragaszkodok, de a távkapcsolós megoldáshoz igen. A kijelzőt pontosan nem tudom mekkora legyen, de olyan 3-4 méterről lehessen látni egy szemüveges öregnek..
Előre is köszönöm!
-
konas
senior tag
Egy 22 es monitort ki tud szolgálni egy Core i3,radeon 7770 1 gb os párost új játékok alatt?
-
Darko_addict
őstag
Barátomnak zúzósabb gépe van ("22, i5 3570k @4.2GHz, 7850 2GB) és 1920x1080-on eléggé pörgetik a procit az új játékok, de lagja nincs. Itt nem a méret számít, csak a felbontás.
Szerintem eléggé határon állnál, talán le is maradnál a grafikai csúcsokról.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz stranger28 #28158 üzenetére
Igen szeretnék továbbra is ebben maradni. A színekkel eddig ki voltam békülve. Amúgy is csak a nemrég szereztem be egy kalibrátort. Így azért már egészen más.
Amit írtál az nem LED monitor? -
konas
senior tag
Nem kell hogy maxra húzva fusson a Far cry pl. de azért majdnem.
-
Rexcor
őstag
Korábban már kérdeztem, hogy játékra milyen 27 inch-es monitort érdemes venni olyan 100k körül játékra, filmezésre és azt a választ kaptam, hogy a DELL S2740L jó lehet. Ahogy nézem ez 60Hz-es és 7ms a válaszideje. Nem zavaróak ezek játékoknál? Vagy esetleg vmi más monitor kb ebbe az árkategóriába vagy jó ez?
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Gyorsan tudnátok tippet mondani monitor-tv-re? Tudom, hogy eleve picit butaság ez a kombó, de nem saját részre kell. Olvastam egy itt 23"os LG tesztjét, annak a 22es verziója? M2252D-ről mit gondoltok?
Jó lenne 50ből kihozni, néha filmezés, sorozatok az elsődleges. Tv másodlagos és 25-30%ban maximum van játék, de többségében nem fps, persze néha ha jól tudom az is lenne. -
oettinger01
őstag
AH/e/H/P-IPS típusok között mi a különbség?
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz oettinger01 #28175 üzenetére
Röviden? Nemsok. Isual meg majd idéz.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
addikt
válasz < CyberBob > #28177 üzenetére
Isual idézetét várja mindenki
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Isual
veterán
válasz oettinger01 #28175 üzenetére
(#28177) < CyberBob > : nem szükségszerűen (lásd a glossy S Dellek)
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Zozito88
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném meglepni magam egy monitorral karácsonyra. 40-50k közötti összeget szánnék rá. Ezt a monitort néztem ki:LG IPS237L-BN 23 Cinema Screen, de nem merem megvenni egy kis megerősítés nélkül, olvasgattam utána, de nem nagyon találtam róla negatívumot. Nagyon megköszönném ha segítenétek a dilemmámban, vagy ha ebben a kategóriában tudtok jobbat mondani, vagy egy két hasonlót, az tökéletes lenne. Filmezésre, játékra használnám. -
tthttl
csendes tag
Sziasztok!
Gamer pc-hez keresnék monitort.
Jelenleg 2 között vacillálok:
http://www.ipon.hu/webshop/product/lg_ips234v_pn/213155
vagy
http://monitorguru.hu/bolt/termekek/dell_u2312hmTöbben javasolták a dell-t, állítólag nagyon el lett találva, de nem vagyok biztos benne, hogy megér 10k-val többet.
Illetve ha más ötlet van azt is szívesen fogadom.
Előre is köszönöm!
Üdv,
-
lalajos
csendes tag
sziasztok,
monitort keresek
legyen nagy: min. 27"
legyen jó a képe: IPS panel (esetleg VA?)
legyen VESA szabványú, falra szerelhető (itt kiesik az LG IPS277L-BN) ...és így nem kell állíthatóság, pivot
legyen inkább matt, mint fényes, mert különböző fényviszonyok mellett kell szép-jó képet mutatnia (itt kiesik, sajnos a Dell S2740L)
játékra kell, így nem fontos a tökéletes színhelyesség
a képe kell, nem a hangja, így előny, ha nincs benne hangszóró(szerűség)
ne legyen túl drága, elég a 1920x1080 felbontás, nem fontos a 2560x1440
legyen vékony kávás, eyefinityhez kell 3 db ezért is fontos az ár... és a jó betekintési szögek.létezik ilyen monitor?
-
Archttila
veterán
Januarban szeretnek monitort vasarolni ami vegre! egy EIZO lesz. Mi a lenyegi kulonbseg a ket tipus kozt?
Eizo Foris FS2333W
Eizo EV2336W (itthon egyelore nem kaphato)Foleg azok tapasztalataira lennek kivancsi, akik lattak mar mindket tipust kozelebbrol is!
Amire hasznalva lesz: Grafika, Web, Netbeans, Full HD filmek, jatek etc.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Isual
veterán
válasz Archttila #28189 üzenetére
Mekkora a keret? Milyen grafika lesz pontosan, illetve mennyit játszol, s milyen típussal?
Forist - ha lesz grafika - egyből ejteni is lehet, a másik meg egy belépő modell lesz az EiZO-nál, szintén nem éppen grafikára...
NEC P232w-t ajánlanék így elsőre neked. Úgy tudom nagyon jó cucc - ha a grafika számít.
Ha nem, akkor EiZO EV2335W bőven jó lesz (teszt erről). Bár fasorba sincs az NEC-hez, s alig olcsóbb csak, szintén belépőszint, de talán a 2336-nál egy fokkal komolyabb - bár ez utóbbiról még semmi komoly hír vagy teszt, de számomra egyértelmű, hogy ez egy olcsó EiZO IPS széria lesz, azzal a legnagyobb fegyverével, hogy EiZO.
mod.: Ahogy Nyugdíjas is írja, egy látogatást mindenképpen megérne az ügy, mindkettő általam említett típust szemrevételezhetnéd, ami mindenképpen tanácsos lenne.
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnék monitort vásárolni olyan max 23,000ft-ig és vadi új érdekel csak. Segítséget kérnék, hogy mi érné meg a legjobban főleg grafika másodlagosan játék célokra kellene. Gépemet olvashatjátok adatlapomon, ha kellenek az adatok. Segítségeteket előre is köszönöm. -
addikt
Nagyon, nagyon jó a kalibrált Dell U2312HM. Mint kiderült, nem is olyan színűek a dolgok mint ahogy gondoltam, és a fehér nem volt fehér.
De ez nagyon bitang.
old_artist, rettentően gyorsak vagytok.Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
repepe777
csendes tag
sokat olvasgattam a fórumot és igazatok van maximálisan!ma megjött a dell 2312 és télleg jó a képe és a kivitelezése talpa mozgathatósága!!!aki lgt vagy samut vett bánhatja ég és föld!
az autó a mercedesnél kezdődik!minden mercis tolja a csillagot...
-
Ispy
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen dellt vagy egy ilyet. A kérdésem az, hogy ezek beférnek egy max. 48 centi magas helyre? Illetve mekkora különbség van a két méret között? Jól gondolom, hogy a nagyobbikat érdemes venni?
Illetve van esetleg samsung ilyen tudással?
Ispy
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
-
Darko_addict
őstag
Hello urak!
Melyik a jobb - kevésbé rossz - a gyári, origi állapot vagy egy más VGA-hoz kalibrált monitor, mint ami nekem van?
-
Nyugdíjas
nagyúr
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kupon kunyeráló
- Hardcore café
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Alienware 500hz
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest