Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
De, ez tortent.
#113268 ka64
"Fiamnak keresek PC-hez "gamer" monitort -jelentsen az bármit is. Mindenféle lövöldözős játékokat játszik. Névről GTA-ra és Battlefield 5-re emlékszem, de van valami légi csatázó játék meg ilyesmik. A gépben MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1 videó kártya van.
Most egy 21 colost használ. Annál legyen nagyobb, illetve egyik barátja most kapott "kétkás" monitort, azt érje el!"
#113269 Busterftw
"A "ketkas" monitorhoz a gtx 1060 szerintem keves lesz, hogy megfelelo minosegben es FPS-el jatszon. Vagy lehet a jovore gondolni es venni egy 27" 1440p 144Hz monitort es kesobb ujitani videokartyat."Aztan irta, hogy legyen jobb a monitor, majd kesobb lesz ujabb vga.
Ket emlitett jatekra alapozva irtam amit irtam (tesztek megtekintese utan, es tekintve hogy az en 1080-em sem eleg lassan mar) es utana mas is irta.
Lehet cafolni, de a forum szerencsere nem felejt.bonusz:
" #113279 boogie84
#113278 ka64 Karcsú a vga teljesítménye ahhoz a felbontáshoz. Kevés lesz az fps-ed bármilyen játékot játszol is. Ahhoz a VGA-hoz vagy kisebb felbontású monitort válassz, vagy a 1440p-hez erősebb VGA-t."Sok oldalon at nem tudod kovetni az esemenyeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs