Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5071) sombrero


sombrero
csendes tag

Nem vagyok egy nagy mobil-expert, csak próbálok egy nekem megfelelő mobilt találni, ami képes pár olyan, alapvetőnek tűnő dologra, amiket valamiért mégsem építenek be az általam ismert típusokba.

Ilyenek pl.:

Be lehessen állítani, milyen időintervallumban lehessen hangosan hívni, mikor ne. Lehetőleg csoportok szerint is. Hogy pl. este 8 és reggel 10 között, vagy hétvégén ne tudjon felhívni senki, aki a "munkakapcsolatok" csoportba tartoznak.

Lehessen hívási szabályt adni a titkos számról hívóknak, pl. hogy akik arról hívnak, azokat más módon jelezze, vagy letiltsa.

Lehessen tiltani a beérkező esemeseket egy adott számról, csoporttól vagy titkos számról. (pl. féltékeny exbarátnők ellen, akik az újaknál le akarnak járatni)

Be lehessen állítani, hogy ha kicsöng a telefon, akkor is csak a billentyűzár feloldásával lehessen felvenni vagy elnyomni a hívást, nehogy a kulcscsomóm "fogadja a hívást" a zsebemben, miközben épp mesélem valakinek az utcán fennhangon, mekkora hülye az az illető, aki mindezt szépen végighallgatja. (Bár a becsukható típusokál ez nem gond).

Be lehessen állítani kódvédelmet, ami a hívások fogadására is vonatkozik (kíváncsi barátnők és telefonelhagyás veszélyei ellen).

Persze ezek közül már az is jó lenne, ha csak párat tudna egy telefon.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.