Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32648) gsc73 válasza sdd2 (#32647) üzenetére


gsc73
aktív tag

Hali!

Nem olvastad az előzményt, és nem érted a kérdésem lényegét!
Több hónapot töltöttem a dual-sim-es telefonok böngészésésével, tesztek, topic-ok végigolvasásával, és azt gondolom, hogy a keresőt is profi módon használom. Röviden elmagyarázom miről van szó (sokadszorra):

- Dual Sim, Dual stand-by: mind a két SIM kártya aktív egy időben, DE ha az egyiken beszélsz, akkor a másikat a telefon stand-by állapotba teszi: azaz, ha hívnak a másikon, nem tudsz róla, csak akkor (és ez szolgáltató és beállítás függő) amikor abbahagytad a beszélgetést (pl. kapsz egy SMS-t)

- Dual SIM, Dual Aktív: (ez nem biztos hogy szakszerű elnevezés, valahol olvastam) mind a két SIM kártya aktív egy időben, DE ha az egyiken beszélsz ÉS közben hívás érkezik a másik kártyára, akkor "becsörög" a telefon, azaz jelzi, hogy hívásod van. (ehhez az kell, hogy hálózaton tartsa a másik kártyát beszélgetés közben is) Ebben az esetben a szükséges választásokat meg tudod tenni (várakoztatás, egyik bontása, másik felvétele, konferencia, stb...)

Teccikérteni :F

Az általad felsorolt telefonokat én is nézegettem, és többször végig is olvastam a vonatkozó topic-okat, és mindegyikben egyértelműen le van írva, hogy nem Dual Aktív-osak.

(azzal ne jöjjön senki, hogy minek ez nekem, mert nem az a kérdés, hanem az, hogy létezik-e ilyen telefon. Ha nincs akkor persze maradok a Dual stand-by-nál...)

Üdv: g.

[ Szerkesztve ]

kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.