Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25428) rizso válasza sagesz93 (#25424) üzenetére


rizso
addikt

Igazából nem tudom miért, engem nem fogott meg a pulse...A rendszer jobb, de mondjuk multimédiában az aréna a jobb. Ha neked a kamera nem számít, akkor természetesen maga a rendszer miatt jobb a pulse :)

kkrisi: Blackberryken a BB OS fut, ami egy nyílt oprendszer, mint a win vagy az android. Arra is tudsz különféle programokat telepíteni, és frissíteni is tudod a rendszert.

benczeb: én most w995-öt használok, és "teljesen"(egy documents to go jó lenne rá) elégedett vagyok vele :K Szerintem külsőre nagyon jól sikerült, tökéletes méret, forma, anyaghasználat! A tudása is elég arra, amire kell(netezés wifivel, kamera, zene, illetve dokumentumkezelés). Előtte sokáig winmot érintős mobilokat használtam, és kicsit most felüdülés a kompaktabb méret a gombok használata :)

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.