Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu



Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70022) kovaccss


kovaccss
tag

Hello. 2009. óta (7e Ft volt) egy Microsoft IntelliMouse Optical 1.1A egeret használok, ez 5 gombos. A bal mikrokapcsolót párszor már cseréltem. Az a probléma vele, hogy a görgő forgását léptető izé elkopott, már alig érezni, hogy akad, magától léptet egyet-egyet, és ezt nem lehet megjavítani pár 100 Ft-ból, meg semennyi pénzből se. Így nagyon kényelmetlen netezni már 1-2 hónapja, meg egyszerű böngészős játékokat játszani, mert amikor a görgőt megnyomva görgetem az oldalt függőleges irányban, és éppen magától ugrik egyet a görgő, akkor kilép a görgővel görgetésből. Újra meg kell nyomnom a görgőt, van hogy többször is, így már ez a mikrokapcsoló is elhasználódott. A görgő mikrokapcsolóját ki tudnám cserélni, de nincs értelme.

Olvastam az összefoglaló egy részét, a docs oldalt is megnéztem az egérajánló V2-t.
Az egerem utódja a Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0, de már ezt se lehet kapni.
Tavaly ősszel jelent meg ennek az utódja, a Microsoft Classic Intellimouse, ez, 40 USD. [link] Eddig csak német és lengyel teszteket olvastam róla, magyart és prohardverest nem. A 11-12e-es ára se szuper. Ez ajánlott típus?
Nekem nem kell gamer egér, csak sokáig bírja, és nagy legyen, a mostaninál nem lehet kisebb (126×68×39), mert nagy kezem van. Gumi burkolat se kell (a Classic is ilyen), mert ragad rá a kosz, és idővel lemállik a gumi.
Milyen min. a MIO minőségű egeret lehet most újan kapni, ami csak néhány bal gomb mikrokapcsoló cserével 7-8 évig újra működni fog? Ugyanilyen 5 gombos sima egér kéne, fontos az oldalsó 2 gomb is, mert már megszoktam hogy ezeket nyomom a böngésző előre és vissza nyilai helyett. 10e alatt kéne újan, USB-s, vezetékes.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.