Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Nemrégiben érdeklődtem hogy milyen CPU hűtést vegyek az R5 1600-as procira.
A brocken 3-at ajánlottátok és hallgatok is rátok.
Merlinnél most van/volt csomagolássérült jóval olcsóbban mint az eredeti ára kb 6-6,500ft olcsóbban kijöttem, és teljesen új nem volt használva nem bírtam kihagyni. Még egyszer köszönöm a segítséget,és ha lehet megosztanám a tapasztalataimat ha meg jön a hűtő. -
hegegabi80
addikt
válasz kaszas19 #80555 üzenetére
Varázslóétól már én is vettem csomisérült, vagy akár kiállított cpuhűtőt, meg ventit is. Teljesen olyan volt, mintha új lett volna, úgymond érezni lehetett rajta a gyári szagot. Pl Alpenföhn panoramat féláron, meg Wing Boost 2 ventit.
Így biztos vagyok benne, jól döntöttél és jó cuccot fogsz kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Vasshammer
tag
Sziasztok!
CM Hyper 212 Evo bordára, ha ráteszek egy Akasa Apache-t, azzal nyerek pár hőfokot nem húzott 8700K-n?
köszönöm
VHÜdv, VH
-
xxxpepe
tag
Sziasztok!Kellene egy kis segítség szeretnék egy új processzor hűtőt,ebben kérném a segítségeteket!
1: hát olyan 10-20k lenne rá a keret
2: Phanteks Enthoo Pro (Fehér)
3: GA-990Fxa-UD3 rev 4.0 alaplap
4: AMD FX-8370 8x4000 MHz AM3+
5: Kingston HX318C10FBK2/16 Hyperx Fury Black DDR3 memória - 16GB (2x8GB) - 1866MHz
6: Mivel fehér a házam ha van "fehér" hűtő vagy fekete akkor inkább azt szeretném bele jobban mutatna!Vagy valami fekete fehér kombo!
Most egy ilyen hűti : Noctua Nhl12 Procihűtő
Szóval valami jobb léghűtést szeretnék bele,esetleg 2db 14cm-es ventivel ha lehet!Ebben a házban szerintem simán elfér!!
Előre is nagyon szépen köszönöm előre is!!! -
DrDante666
tag
válasz DrDante666 #80387 üzenetére
Szűkítettem a kört. Intel i7 7700 lesz a proci, Fractal Design Core 500 lesz a ház. Tehát 170 mm a max. hűtő magasság, ennek fényében a Cryorig H7, majd Noctua U12S végül a Thermaltake True Spirit és Macho hűtőket nézegettem. Úgy láttam utóbbiak esetenként picivel jobban teljesítenek és árban picivel jobbak, de nem igazodok ki az elnevezéseiken. Addig még meg is van, hogy a True Spiritnél inkább a venti dolgozik, a Macho esetén pedig inkább a borda, de van belőlük Direct, SBM, BW, Rev. A meg Rev. B... Vagy ne is keressek benne logikát csak bökjek rá az egyikre?
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz DrDante666 #80561 üzenetére
Részemről 1 voks a Machora. Sok esetben csak színben tér el, de előfordul 1-1 hőcső is, ill. a mellérakott venti típusa is lehet más. Gyártó honlapján mindről van infó, alapvetően ha nem kell csicsa, a legolcsóbb is bőven jó. Lehet extrázni nikkelezett kivitellel, ha nem akarsz idővel bebarnuló hőcsöveket látni, ill. ha számít a csecse, ott vannak a feketére eloxált tetővel készültek, ill. a közvetlen csöves talppal szerelt Direct,de alapvetően a minél több hőcső és minél alacsonyabb fordulatszámú venti páros a nyerő. OC nélkül azt a procit jól szellőző környezetben passzívan is elbírja ugyanis.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vasshammer #80559 üzenetére
Ha bolti áron szereznéd az Apacheot, inkább cserélj hűtőt Csodát ne várj..
-
kaszas19
senior tag
válasz hegegabi80 #80558 üzenetére
Köszönöm.
Meg nyugtató amit írsz mert még nem vettem soha csomagolás sérült cuccot. -
korren
aktív tag
Sziasztok!
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? ~20 e
2.: Milyen házba kerül? Bitfenix Prodigy
3.: Milyen alaplapra lesz? ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac
4.: Processzor típusa? AMD Ryzen 1800X
5.: Ramok típusa? még nincs meg de low-profile a terv
6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.) TopFlow-t szeretnék, de ha nagyon nem megy jó a torony hűtő is, 14 cm-es venti lenne a cél de rugalmas vagyokA BE QUIET! Shadow Rock TF2 illetve a RAIJINTEK Pallas -t nézegettem, mint szimpatikus lehetőségek.
(ha Apróról ajánlotok vmit az is teljesen jó, sőt)Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-I like the misery. -I like this world!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz korren #80572 üzenetére
Csak a helyszűke miatt kérdeztem. Bár a Prodigy messze áll a szűköstől, a lap ugye pici és kevés a hely adott esetben egy batár légnek. De ha egy eltolt kiépítésű megoldással abszolválod a PCIe tisztán tartását és nem zavar, hogy a VGA felől fog dolgozni a venti, akkor oké a Mugen5, ill. pl. egy Brocken3 és a Machok is jók lehetnek. Komolyabb OC nélkül nem igazán lesz gondod
-
Gamer21
tag
Üdv !
Abban szeretném a segítségeteket kérni , hogy egy Intel Core 2 Quad Q9650 -hez ,
ő megfelelő társa lenne a hűtéséhez ?
[link]Nyújtsd mindig a legtöbbet , ne elégedj meg azzal ami vagy ! Próbálj meg az lenni AMI LEHETNÉL !!!
-
korren
aktív tag
válasz Gamer21 #80574 üzenetére
Szia!
Nekem konkrétan CM Hyper TX3i volt rajta (ugyanaz).
Lehűteni lehűti, elbír vele, de mióta lecseréltem egy Noctua NH-C12P ég és föld!!!
Csendesebb és hűvösebb!Ennyi pénzért szerintem Apróról 100x jobbat fognak ajánlani.
Ne vedd meg azt egyenlőre!-I like the misery. -I like this world!
-
Gamer21
tag
válasz korren #80575 üzenetére
Hello !
Áhh értem ! akkor őt kihagyom várok még mit tudnak ajánlani ! Nagyon nem szeretnék elszállni az árral , max 10k szánnék rá !
Köszönöm szépen a segítséged !
[ Szerkesztve ]
Nyújtsd mindig a legtöbbet , ne elégedj meg azzal ami vagy ! Próbálj meg az lenni AMI LEHETNÉL !!!
-
korpas15
tag
Sziasztok!
Szerintetek i5 4670-el alapon elbírna passzívan egy Raijintek Ereboss Core? Játék alatt? -
senior tag
Sziasztok!
CPU hűtő kérdésem van.
Bedobtam a gépbe a Scythe Mugen hűtőt, egy ventivel.
Jelen esetbe kb 2-3 cm van a ház hátsó ventilátora és a processzor hűtő között.
Érdemes ide betenni még egy ventilátort a cooler -re vagy nem sok jelentősége van így?
(Ha nem sikerült érthetően leírnom készítek este képet róla.)Köszi!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz NdrewSunix #80581 üzenetére
Én tennék..félig push-pull lesz így a hűtő, ill. az egyéb felszálló meleget is kihúzza.
-
senior tag
-
Televan74
nagyúr
Megjött tegnap a Freezer 33 eSports Edition,nem a borda a rossz,hanem a ventilátorok nem valami acélosak.2db Wingboost2 -vel jobb mint a Mugen5 volt(ugyanazzal a ventilátorral). Most a gyári hűtők a SSD -nek és a HDD -nek plusz a RX580 -nak szolgáltatnak friss levegőt fix 1000rpm -en.Szerelése kissé nehezebb mint a Mugen5 -é volt.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
kurtz
aktív tag
Hello!
I7 8700k-ra keresnék processzorhűtőt.
Alaplap: Asus rog-strix Z370I Gaming
Ház: NZXT H200I
Típus: Bármi ami képes lehűteni ezt az AMD klónt.Jelenleg egy Corsair H100I [v1] 2 Corsair air series SP120-al.
Benchmarkok esetén [intel xtu, aida64, rog benchmark] a dobozból kivéve [MCE auto, 2133mhz dram freq, 4,7 ghz turbo, core voltage auto stb] gyakorlatialg instant ugrik 100 fokra.
Próbáltam alul feszelni: offset -0.095, stabil de kb semmi hatása ~10 sec alatt fent van 100-on. [MCE disabled]
MCE + intel turbo disabled + 0.095 offset = 83 fokon megbírja fogni.Az előző gépemben egy i5 5470-et hűtött, hibátlanul ment, a paszta új, fixen a helyén van, idle-ben 34 fokon tudja tartani.
Bármi ötletetek, hogy mi az istennel lehetne ezt lehűteni? [delidelni azért nem delidelném ha nem muszály de ahogy elnézem lehet az lesz a vége.]
keret: Itt és most 61k futárral. A cél az lenne, hogy MCE, 4,7 ghz turbo, 3000 mhz dram mellett megtartsa 80 alatt. Ha ez ennyiből nem megy akkor [miután kiakadtam] igazából unlimited.
Előre is kösz.
[ Szerkesztve ]
R.I.P. Fractal Design Define R3 Arctic White 2011-2013
-
Nokedli
tag
Sziasztok!
Egy G4560-as procin szeretném kicserélni a gyári hűtőt, mert az én gusztusomnak hangos. Raijintek Zelos-al szemezek, de nem írnak s1151 szerelhetőséget. Jól tudom, hogy ettől még rámegy, mivel a furattávok nem változtak?
Alaplap: AsRock H110M-HDV R3.0
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok. Ryzen 1600 x milyen ventit javasoltok ami ár érték arányban jó és nem arany árban van? Köszönöm
Felhasználónak - 114 pozitív 0 negatív értékelése van az oldalon.
-
cdl
senior tag
válasz Tamagocsi123 #80597 üzenetére
Én egy Alpenföhn Brocken 2-t akasztottam rá a héten.
Hozza az elvárt minőséget, teljesítményt.
A hármas széria már alapból AM4 kompatibilis.
De a gyári ventik is jók az AMD 1600-1700-ás szériáknál -
xxxpepe
tag
Hello srácok ehhez a procihoz AMD FX 8370 8x4GHZ melyik a legjobb hűtő a 2 közül????
be quiet! Dark Rock Pro 3
vagy
Thermalright Macho Rev.A (BW)
Lényeg hogy nagyon jól hűtse le de ha halk az se baj!!Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok