Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmacs
aktív tag
Üdv!
Belefáradtam már a procihűtő keresgélésbe,végül is találtam egy kézenfekvőbb megoldást gyakorlatilag egy komolyabb léghűtés áráért!Így nem kell azon görcsölnöm majd hogy milyen memóriát vagy procihűtőt vegyek amik elférnek egymás mellett!
Ráadásul tetszetős is meg nem hangosabb a többi hűtőnél,remélem a Ryzen5 2600-hoz bőven elég lessz!
[link]BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
Apollo_21
addikt
válasz blackmacs #80951 üzenetére
Nemtudom mi az elképzelés..de ha egy Scythe Ashura vagy egy BQ Shadow Rock2 neked nem felel meg...inkább a játék víz, ráadásul 120as slim radival..akkor hamár ebbe lovaltad bele magad hogy "egybevíz", a 240es radival szereltet vedd arra a Ryzen-re.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
blackmacs
aktív tag
válasz Apollo_21 #80954 üzenetére
Akkor mondjatok egy olyan hűtőt ami mellet gond nélkül elfér ez [link]vagy hasonló méretű memória!
Mert ahoz kur..ra nincs kedvem hogy megveszek egy hűtőt,vagy ramot,aztán meg 10 ezreket bukjak azon hogy cserélgessem mert nem férnek el egymás mellett!BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
Laraxior
titán
válasz draco31 #80955 üzenetére
65W TDP-re? Elég ha egy százast ráteszel.
Elég lesz"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Apollo_21
addikt
válasz blackmacs #80956 üzenetére
Valszeg egymagas lehet mint azt én Vengeance RGB ram párosom...nekem a Shadow Rock 2 mellett elfértek A2-B2 felállásban. Tehát az Ashura és ez is tuti elfér...
Kérdés inkább amiről lehet csak én maradtam le..a ház...[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
blackmacs
aktív tag
válasz Apollo_21 #80958 üzenetére
Az egy Zalman Z9 Neo Plus lenne.
Egyébként egy BQ Pure Rock lett volna az első áldozat.
[ Szerkesztve ]
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
nemethbalazs
tag
válasz blackmacs #80956 üzenetére
Ashura a legközelebbi ram slotig sem ér nálam. Magyarul 4 db. bármilyen ram elfér előtte (legalábbis a Crosshair VI Hero-ban). Egyébként 2 db. Flare X van nekem is az Ashura előtt. 8e Ft ez a hűtő, ennyiért nagyon vad, de AM4 keretet külön kell venni 1200 ft-ért hozzá.
-
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Van egy AMD Phenom X4 960T CPU-m és azt szeretném kérdezni,hogy létezik-e olyan processzor hűtő ami nem áll hanem fekszik a ventilátor és megfelelő ehhez a processzorhoz?
-
sztrope
tag
Sziasztok
Ryzen 5 1600 CPU hoz milyen hűtőt ajánlanátok? Sajnos a gyári hűtővel 75fokos a processzorom, ami elég sok szerintem. -
tmate89
csendes tag
Sziasztok .
Tanácsot szeretnék kérni a tapasztaltabb felhasználóktól !
Processzor hűtőt szeretnék vásárolni , lehetőleg RGB világítással felszereltet ( i5-8600K processzorhoz)
Akinek esetleg van jól bevált RGB ledes procihűtője kérem ossza meg velem tapasztalatait
Köszönöm!
Üdv,
Máté -
yorka
tag
Most építek új konfigot, és érdekelne, hogy a régiből tudom-e, érdemes-e hasznosítani a CM Hyper 212 hűtőt?
Ryzen 5 1600 (Gyári hűtő megvan hozzá)
Fractal Design Define Mini C TG
MSI B350M Mortar Arctic
Corsair Vengance LPX 2x8 3200 WhiteUpgrade lenne hatásfokban, zajban az 1600 gyárijához képest?
Befér ebbe a házba vajon?
Kerestem átalaktót hozzá, de nem rendelhető. Esetleg tudtok tippet adni hol keressem?
Esetleg valami szuperhalk alternatíva 10k alatt? (fehér alaplap, RAM borda, eseteg lehetne ez is fehér)Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zsolt0638
tag
-
-
yorka
tag
Közben kutattam kicsit, és ezt találtam:
Deepcool Gammaxx 400 white
Vélemény?[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
Sziasztok
Am4-re keresek hűtőt, kiszemeltem kettőt:
Alpenföhn Brocken 3
FSP Windale 6Melyik legyen a kettő közül? Nem lenne rossz ha forgatható lenne.
2600-ra lesz. -
MaxxDamage
félisten
Szia,
Brocken 3 -at tudom ajánlani. (jó ár/érték arányú hűtő)
220w TDP
Én 2 db 140-es ventivel használom (egy hozzá jár) és + 1 felfogatás is a 2.-ik ventinek.
Igényes csomagolás, (BOX) tartalom (csavarhúzó, stb...)MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kolgabor86
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy egy core 2 quad q8200-as (lga775)- hoz keresnék csendes hűtőt, mert kezd forrófejű lenni (alap 58-60, terhelve 70-80), tisztítás megvolt, újrapasztázás minőségi mx4 pasztával történt. amit kinéztem az egy deepcool gammaxx 300, elég lenne ahhoz, hogy lehűtse? A Gammaxx-ba Külön tetszik, hogy AM4-re is felszerelhető, mert gyűjtök egy ryzen 5 2400g ravenridge cpu-ra, esetleg ha megtörténik a váltás ez elégséges lehet minimális tuningra? Ha van esetleg jobb ennél a piacon ami nem nagyobb 157 mm-nél és nem drágább 8000 ft-nál. Bocsánat, ha hosszú voltam, köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
Akkor a Brocken lesz, köszi a segítséget mindenkitől.
-
koenig64
csendes tag
Sziasztok!
Scythe Mugen 5 Rev B; Scythe Mugen 5 PCGH Edition és a Alpenföhn Brocken 3 között nem tudok dönteni.
Ti melyiket választanátok? A ház nagy, a magasság nem számít.
Előre is köszönöm! -
edari
őstag
-
korren
aktív tag
válasz koenig64 #80990 üzenetére
Nekem a Mugen 5 rev. B egy R1800X-et hűt egy viszonylag kicsi (ITX) házban, itt ajánlotta Speed (R) kolléga és nagyon elégedett vagyok vele. Terhelés esetén se hangos, nagyon jó hőmérsékleten tartja a CPU-5. Csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-I like the misery. -I like this world!
-
koenig64
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,esélyes hogy a Brocken 3 lesz.
Üdv.
-
kalozhun100
őstag
Hello szerintetek miylen cpu hűtőt vegyek? Keret olyan 10-12k, mastercase pro rgbbe menne, proci az egy i5 lenne, az még kérdéses, hogy 7 vagy 8as széria. Jó lenne ha kék vagy rgb venti lenne rajta. De jó a sima is max majd veszek hozzá külön.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
zovifapp111
senior tag
Sziasztok!
8600k-ra milyen hűtőt érdemes rakni, 10-13-ig bezárólag. Az se baj ha rgb-s :-) Jól szellőző házba megy.
Köszönöm!Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
chopin42
addikt
válasz zovifapp111 #80996 üzenetére
A ház típusa azért kell, hogy tudni lehessen, mekkora hűtő fér bele. Ramok pontos típusa ugyanezen okból kell.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
nagyúr
Üdv!
Nem tudom jó helyre írok - e?!
Adott a leírásomban szereplő konfiguráció, ma este szerettem volna videót vágni és konvertálni, de 2x is 10% körül lekapcsolt a gép. Egyből hűtésre gyanakodtam. Megnéztem és Aida szerint 90fok körülre melegszik a CPU annak ellenére, hogy tavaly ősszel raktam össze, tehát a paszta sem régi. Aida stabilitás teszt is megfekteti.
Gyanakodjak mégis valami hűtés hibára, vagy a ház nem jól szellőzik? Pasztázzam újra, majd megint teszt? Esetleg ház vagy hűtő csere? (mondjuk vizesre?)Köszi és bocs ha nem ide kellett volna írni.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
chopin42
addikt
válasz zovifapp111 #80996 üzenetére
Sry, látom adatlapon ott van, azt nem csekkoltam...
Brocken 3 belefér? Szerintem jó lesz.
Hoppá, mégse.
Mugen 5 rev b, ha keretbe befér.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok