Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36451) razzorr válasza philoxenia (#36449) üzenetére


razzorr
őstag

Kiragadott esetekkel lehet példálózni, csak éppen nem lehet ráhúzni az általánosra. Lehet az enyém is kiragadott, meg saját szemszögből nézem (ahogyan te is) de sajnos a biológiát nem lehet becsapni.
Az életkor előrehaladtával sajnos csökkennek a képességek, de ettől függetlenül nem is lehet összehasonlítani egy rosszul vezető fiatalt,aki vagánykodásból, elengedett kormánnyal akarja bevenni a hajtűt 90-es tempóban, mert annyira érzi a hátsó kerekes kocsiját vagy egy idősebb embert, akinek sajnos az agya sem úgy működik már, hogy pl. egy pedált finoman tudjon kezelni.
Nézd meg, hogy egy idősebb egy piros lámpánál sok esetben nagyobb gázzal indul és tapossa ami a csövön kifér,mert már a finom mozgásokért felelős agyi működés nem olyan mint "régen".

Neked is van példád, nekem is ellenpéldám. De egy biztos, az utóbbi időben nagyon sok helyről hallom azt, amit én is mondok. Itt nem a megöregedett hivatásos sofőrökről és az F1 pilótákról beszélek, akik levezettek már sok millió km-et, és nagyobb valószínűséggel vezetnek később is jól, hanem a hétköznapi emberekről, mert ugye azokból van több.
Nekem ez a véleményem,nem kötelező elfogadni, de az biztos hogy valamit változtatni kellene.

(#36452) Assasin_ válasza philoxenia (#36449) üzenetére


Assasin_
aktív tag

Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket [link]

(#36453) philoxenia válasza Assasin_ (#36450) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

No igen, gondolj bele, Te mint tuzolto majd vonulhatsz meg, de a munkaba gyalog kell menned, mert nincs jogositvanyod... Egyebkent elbeszelsz mellettem, mert nem a fel masodpercrol van szo, hanem a veszhelyzetbe kerulesrol. A reakcioido valoban no a korral, ez nyilvanvalo, de a saja hibabol veszhelyzetbe kerules csokken. A mertek termeszetesen nem biztos, hogy kiegyenliti egymast. Viszont biciklivel a legtobb oreg veszelyesebb lesz, mint autoval harminc evnyi vezetes utan, villanybiciklivel meg plane. A kozlekedok orvosi vizsgalatat es vizsgaztatasat en is gyengenek tartom, de eletkorfuggetlenul. Pszichikai vizsgalat kellene, szimulatoros vezetes, vagy a gyakorlati vizsga idonkenti megismetlese, szinten eletkorfuggetlenul, meg persze KRESZ vizsga, a szabalyvaltoztatasok utan meg plane.
Az elvett jogositvany ellenben nem feltetlenul fog senkit viszatartani a vezetestol tehat hosszu tavon a gepjarmuvekbe epitett ellenorzo rendszer is jo lenne.

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#36454) philoxenia válasza Assasin_ (#36452) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Az a gond, hogy ha elfogadjuk azt, hogy a korral ennyire romlanak a kepessegek, akkor a hivatasszeruen ebbol elokkel mit csinalunk? A 65 eves nyugdijkorhatart kicsit meg kitoljak es akkor B-s jogsija nem lesz, csak D-s? [link]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#36455) Assasin_ válasza philoxenia (#36454) üzenetére


Assasin_
aktív tag

Meglátásom szerint nem hivatásszerűen ebből élőkkel van a gond inkább. És szerintem nem a 65-70.es korosztállyal hanem inkább a 80-90-es-el akik szintén előfordulnak az utakon még sajnos mert ők nem csak saját magukat hanem mások életét testi épségét vagy éppen az autójukat veszélyeztetik. Nem azt mondom hogy 65 év felett nem vezessen senki csak az vezessen aki képes rá és azt szigorú orvosi vizsgálatok támasszák alá.Szerintem 80-85 év felett viszont meg kellene tiltani a vezetés mindenkinek mindegy hogy milyen egészségügyi állapotban van.

[ Szerkesztve ]

(#36456) razzorr válasza philoxenia (#36453) üzenetére


razzorr
őstag

Két eset van:
1. felső életkorhoz kötni a jogsit és utána nem vezethet, sorry.
2. ismétlődő szigorú vizsgákhoz kötni. De ekkor meg fent áll a mutyi, hogy az ismerős majd megadja Pista bá'nak, mert valakinek mindig van egy jó ismerőse a megfelelő helyeken.

(#36457) Elemental


Elemental
addikt

Áh, mondjátok miért van az, hogy a 45-48-cal közlekedők életcéljuknak tekintik, hogy kikerüljenek minden hajszálnyi repedést, bukkanót, minden csatornafedőt? Mindezt úgy, hogy akkorákat rántanak a kormányon, mintha életet kellene vele menteni?
1. Miért van a lengéscsillapító?
2. Miért nem lehet már úgy megközelíteni azt az úthibát, hogy ne kelljen rántani a kormányon?
3. Miért csak az 50-nél lassabban haladók tudják ezt így csinálni?

(#36458) razzorr válasza Elemental (#36457) üzenetére


razzorr
őstag

Ettől már csak az a jobb, amikor két sáv halad és a szélsőből valaki lekanyarodik, akkor a mögötte lévő nem hogy fékezne, 90%-ban mindig berántja a belsőbe, nekem ez a kedvencem.

Vagy amikor ugyanúgy jobbra kis ívbe kanyarodik lámpás kereszteződésnél, ott a zebra és ő pont úgy áll meg, hogy mögötte senki ne férjen el, aki esetleg egyenesen akar menni, holott előtte van még 2-3 méter a zebráig :W

(#36459) tibcsiworld válasza Assasin_ (#36450) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

A "feltartja a papa a forgalmat" dologhoz csak annyit, hogy ha 50-es táblánál 48-al megy, az már a mai fiatalnak forgalom feltartása! A fiatal menne 80-al, de a reakcióideje nem sokra elég, ha nem tud lefékezni!

Szerintem alkalmassági teszt kellene, nem életkori megkötések!

Nem egész 30 perce egy szőke 35-40-es hölgy ment előttünk 32-34-es sebességgel. Nem öreg, és eszméletlenül nagy sor torlódott fel mögötte. Talán tapasztalat 0. Lehet hetente 1x ül autóba! Az életkori megkötésetekbe viszont beleillik!

(#36460) Sotho válasza razzorr (#36448) üzenetére


Sotho
őstag

hamarabb kikerül egy esetleges veszélyes szituból -amit okozott :D
Nekem a sok nyomulós türelmetlen gyökérből van elegem.

(#36461) razzorr válasza tibcsiworld (#36459) üzenetére


razzorr
őstag

Ha két sáv van és mondjuk 60-as tábla,akkor miért tötymörög 50-el a külsőben is valaki meg a belsőben is :F
Húzzon ki a külsőbe és ott annyival megy,amennyivel akar. Ha én viszem az asszonyt szülni,akkor szeretnék annyival menni a belsőben, amennyivel akarok saját felelősségemre. De az, hogy életkortól függetlenül feltartják az óvatoskodók azokat akik haladnának. És igen, nekem lassú, nem azért ülök az autóba, mert ott nyaralok, hanem a lehető leggyorsabban és biztonságosan el akarok jutni A-ból B-be. :W
Minden nap felidegel a sok tojásszállító :W
Meg kellene már tanulni vezetni mindenkinek, éppen ezért is jó lenne 5 évente újravizsgázni, ahol mondjuk nincs mutyi.

[ Szerkesztve ]

(#36462) negroo válasza razzorr (#36461) üzenetére


negroo
aktív tag

És mi lenne ha szabályosan közlekednél? ha 50 a tempó te miért akarod felülbírálni a kreszt? Annó az ilyenek miatt tették 60ról vissza 50re

(#36463) Sotho válasza razzorr (#36461) üzenetére


Sotho
őstag

Ha elfogadod, hogy nálad okosabbak találták ki a sebességhatárokat, mindjárt nem is lesz olyan nehéz betartani. ;]

Ja az M0-n majdnem nekem jött egy M5-ös 117-el mentem a gps-szerint. Szerintem kb. észre sem vette, hogy ott vagyok, egy furgont kerültem ki....gyerek hátul... :U nem értem.

[ Szerkesztve ]

(#36464) negroo válasza Sotho (#36463) üzenetére


negroo
aktív tag

Mazsolák hátra razor megmondta.:)

(#36465) Pickit3 válasza Elemental (#36457) üzenetére


Pickit3
aktív tag

Én mint 45-48-cal közlekedő(persze amikor nem akadályozom a forgalmat), akkor én is igyekszek minden úthibát kikerülni (pl: kátyút amiben a kutya megfial vagy a csatorna fedelet ami súrolja egy 17centis hasmagasságú kocsi alját). Nem hiába dicsérték meg a 10éves autómnak a futóművét a műszakin:"Mint ha új lenne." De mindezt úgy teszem hogy ne veszélyeztessem a többi közlekedőt(és a kormányt sem rángatom, mint egy őrült). Sajnos elég sok (az útdíj miatt most már) főút van amin csak úgy lehet 70-nel menni ha a kocsi hasa alá veszem a felezőt. Szóval nem értek veled egyet, hogy "leszarom milyen az út és keresztül megyek minden sz@ron és nem érdekel mi lesz a kocsival."
Mert ugye, nem az úton sietjük ki a késésünket!

(#36466) Elemental válasza Pickit3 (#36465) üzenetére


Elemental
addikt

A 45-48-as tempód mellett remélem nem kalapban vezetsz... :)

(#36467) Elemental


Elemental
addikt

Ha már szóba került a képzettség, voltatok már vezetéstechnikai tréningen?
Én a háromszor voltam egész naposon a család három autójával Gyulánál , meg egyszer voltam itt fél naposon.

Én inkább ezt tenném kötelezővé, nem az újravizsgázást.

[ Szerkesztve ]

(#36468) AMD Power válasza Elemental (#36467) üzenetére


AMD Power
titán

Én már egy ideje szemezgetek egy ilyen "tanfolyammal".

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#36469) philoxenia válasza Elemental (#36467) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Szazalekot kapsz? ;]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#36470) Elemental válasza philoxenia (#36469) üzenetére


Elemental
addikt

Gondolkoztam, hogy linkeljem-e, sry. :)
Természetesen nem :)
Bár nem ártana, mert asszonyt is el akarom rángatni. Jól jönne valami kedvezmény.

[ Szerkesztve ]

(#36471) Pickit3 válasza Elemental (#36466) üzenetére


Pickit3
aktív tag

Dehogy...csak robotzsarus jelmezben :D És nem győzöm kihangsúlyozni, hogy amikor senki sincs az úton csak akkor megyek lomha fogyasztás kímélő 45-48-cal(és ha nem sietek akkor 40-el is és most igazi troll vagyok :) ). De ha belecsöppenek a forgalom közepébe akkor felveszem a ritmust. Kivéve főúton, megyek 70-nel - előznek, megyek 90-nel - előznek, megyek 110-el - előznek, akkor én inkább feladom, előzzenek... Ilyenkor fogalmam sincs mi a ritmus, 160 ami a kocsi végsebessége? Pont amikor 110-el próbáltam felvenni a ritmust megelőzött egy sufnituningos kis kocsi amit egy kanyarban nagyon szépen megdobott egy kátyú és szemem láttára belecsúszott a vízzel teli árokba. Okos ember más kárán tanul. Azóta 90-el(egyenesbe max100-al) nem megyek többel. Egyrészt biztonság(nem is egyszer ugrott már ki elém őz, de nem ütöttem el), fogyasztás és nem utolsósorban kocsikímélés szempontból.

Amikor meglett a jogsim akkor nagyon örültem és úgy nyomtam a kocsinak ami kifért a csövön. 9literes fogyasztás jött ki, de amikor fater közölte hogy én tankolok akkor rögtön tudtam 6literrel menni. De témákat összefűzve engem az idegesít amikor állok a piros lámpánál és mögöttem egy audimvanköcsög kocsi, de ő első akar lenni kigyorsításkor ezért felmegy a járdára majd a kocsi orrát betolja elém. Amikor zöldre vált a lámpa akkor szétkoptatva a gumit otthagy a fenébe. Majd találkozok vele a benzinkútnál 10 perc múlva én tankolok 5ezerét, ő tankol 18ezerét. Ugyanott vagyunk ugyanannyi idő alatt csak én biztonságosabban, de legalább megérte elkoptatni a gumit és 15litert etetni a kocsival és a szerelőt még nem is említettem.(Nyilván az a kocsi pusztul hamarabb aminek kitapossuk a belét és belemegyünk vele az összes kátyúba ;) ).

(#36472) Bati0501 válasza Elemental (#36470) üzenetére


Bati0501
őstag

És egy nap alatt lehet annyit tanulni-begyakorolni,h megéri?

(#36473) Elemental válasza Bati0501 (#36472) üzenetére


Elemental
addikt

Szerintem nagyon hasznos. Az elmélet is kezdve a helyes ülésen át a kormányfogásig, és a gyakorlat is nagyon jó. Olyan szituációk gyakorlása, amik nem fordulnak rendszeresen, de azért megeshetnek a közutakon is.

(#36474) dragonfx


dragonfx
veterán

mi volt a régi 2es uj 2es vonalon?
auchan göd vége 1 ora....vagy még több.
1x megyek arra...mörfi....

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#36475) brd válasza dragonfx (#36474) üzenetére


brd
nagyúr

Öregszem baszki, ezt a hozzászólást 3x kellett elolvasnom, mire teljesen megértettem a mondanivalót. :(

[ Szerkesztve ]

The only real valuable thing is intuition.

(#36476) razzorr válasza negroo (#36462) üzenetére


razzorr
őstag

És mi lenne, ha te meg megtanulnál olvasni, mielőtt okos vagy? Azt írtam, hogy a 60-as táblánál 50-nel tötyög.
Gondolom azért mert annyi eszük nincs, hogy oldalra fordítsák a kis fejüket és ránézzenek egy táblára, hogy ott már lehet 60-nal tolni. Én szeretek szabályosan és tempósan haladni, nem csikorgatok gumit, a legtöbbször pont annyival megyek mint a tábla mutatja, előzékeny vagyok és fogyasztásban bárkivel kiállnék egy versenyre. Messze földön híres vagyok a kis fogyasztásról :)

Itt az alap probléma az, amit már 1000x leírtam, hogy a legtöbb ember nem figyel oda a másikra! Csak ő létezik és dögöljön meg mindenki más. Sajnos ez az egész országra jellemző, azért is tartunk itt ahol.
Nekem nem is a gyorshajtással van gondom, hanem hogy bunkón vezet az emberek 90%-a és direkt betart másoknak.
Áhh hagyjuk...téma lezárva, ti úgyis tudjátok itt a topicban mi a lényeg, aki meg nem tudja, az nem olvassa a fórumot.
Vezessetek óvatosan és vigyázzatok egymásra, megyek bringázok egy jót.

[ Szerkesztve ]

(#36477) Gépötty


Gépötty
senior tag

Sokkal rosszabb helyekre is születhettünk volna, mégis itt panaszkodunk ahelyett, hogy örülnénk.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#36478) mephi666


mephi666
nagyúr

na, a rohadt motorosok... tegnap egy 200méteres szakaszon egy robogós meg egy simsonos miatt is fékeznünk kellett jókat... zöldet kaptunk, haladtunk a külsőben, erre a robogós körülnézés nélkül bevágott jobbról elénk úgy, hogy ha nem fékezek, magunk alá gyűrjük... majd kacsázott kicsit előttünk és tépett át balra a belsőbe, ami szintén nem volt üres :U simsonos előtte a külsőben tötyögött előttünk, míg le nem ment jobbra, de ő is úgy kacsázott, hogy meg se próbáltam kikerülni... hihetetlen amit ezek művelnek: elkelne rájuk 1 rendszám, hogy a csodatrafi készíthesse sorban ezekről a drága fotókat

ui: mielőtt félreértené bárki, tiszteletem a kivételnek... lehet szabályosan is közlekedni motorral, de az ilyen városi kamikázerobogósok meg a belterületen 100al tépő gyorsaságisok nagyon fel tudják b@szni az agyam

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#36479) negroo válasza razzorr (#36476) üzenetére


negroo
aktív tag

Erre a válaszom: story

(#36480) AMD Power válasza Gépötty (#36477) üzenetére


AMD Power
titán

Sok retkes ruszki....

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#36481) philoxenia válasza razzorr (#36476) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

A személyeskedésig ne menjünk el!

Ha nem azt értelmezi valaki a szövegedből, amire gondoltál, fejtsd ki másként, de ne minősítsd a másikat!

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#36482) razzorr válasza philoxenia (#36481) üzenetére


razzorr
őstag

Ő megkérdezte hogy mi lenne ha szabályosan közlekednék, én meg hogy mi lenne ha megtanulja olvasni...nincs ebben nagy személyeskedés,csak amennyit kaptam.

Negroo: Szomorú történet. Nekem a családban halt meg rokon 37évesen,aki 3gyereket hagyott maga után csak mert valaki elaludt kora reggel az úton, ráadásul a vétkes sofőr gyereke hátul ült,5en sérültek meg,csak a rokon halt meg egyedül. És itt sem a gyorshajtás miatt.

[ Szerkesztve ]

(#36483) Lauda válasza Gépötty (#36477) üzenetére


Lauda
félisten

Nem rossz hely az, jo kis ruszki pipik. :D Persze az utcara jobb nem kimenni. :DDD

(#36478) mephi666 itt a jo ido, szedik elo a motorokat, robogokat. :( Nekem sincs alapbol veluk bajom, de rengeteget motoroztam anno es azt is lsehet esszel. Mikor meg vadulni akartunk kimentunk a krosszpalyara. Le is gorbult a simson labtartoly(j?)a/kormanya sec pec. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36484) mephi666 válasza Lauda (#36483) üzenetére


mephi666
nagyúr

ja, meg van ennek is a helye... haver anno (jó 15éve) mz-t szerzett, aztán szeltük vele falu körül a földutakat... persze jogsi se volt... huppantunk néha akkorákat kátyúkban, hogy majd leestünk :DDD ...de eszünkbe nem volt forgalmasabb közútra menni... ja meg "gyorsulási versenyt" rendeztünk simson vs honda dio felállásban... kis szutyok jól otthagyta a simsont

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#36485) deicide


deicide
veterán

Ajjjaj, tegnap nekem is elgurult kicsit a gyógyszer. Egy szlovák Toyota ment előttem M7-en Balaton felé a belsőben, utolértem, várok türelmesen, megyünk szépen 140 körül, külsőben kb 500 méterenként vannak csak kamionok, simán kihúzódhatna, de nem teszi. Kb 2 percig türelmes voltam, aztán indexeltem, kisvártatva villantottam egyet, majd végül megelőztem jobbról. Átnéztem, nem aludt, csak bámult mereven előre. Visszapillantó tükre viszont volt, bele tudott volna nézni.
Tudom, állat voltam, de pont erre van a topik. :)

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#36486) mephi666


mephi666
nagyúr

úgy néz ki rendőr volt, aki elütötte motorral a zebrán a nőt :U

ismerem a környéket, szerintem nagyon jól belátható a zebra

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#36487) Lauda válasza mephi666 (#36486) üzenetére


Lauda
félisten

hatáskör hiányára hivatkozva

egyelőre nem érkeztek meg az iratok,

Mar megy a tereles, kavaras. Most mit nem lehet azon elarulni, hogy rendor volt-e vagy sem? :W Ami egyebkent teljesen mindegy, mert minden allampolgarra ugyan azok a szabalyok vonatkoznak.

Megnezve a helyszint, nem tudok olyat elkepzelni, hogy ne a motoros lett volna 100% hibas. Persze a gyalogos meg gondolom suket is volt, ha mar nem nezett korul. Itt megint az jon elo, amirol nem reg szo volt. Korul kell nezni!! To mindegy hol vagy es mikor es hogy elsobbseged van-e vagy nincs. Ha az a no koulnez, akkor most ebedelne nem egy zsakban fekudne. :W

[ Szerkesztve ]

(#36488) Elemental válasza AMD Power (#36468) üzenetére


Elemental
addikt

Ha van rá lehetőséged, mindenképpen ajánlom.

(#36489) tibcsiworld válasza Lauda (#36487) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

"Ha az a no koulnez, akkor most ebedelne nem egy zsakban fekudne."

Motornál másodpercek alatt elérhető olyan sebesség, aminek esetleges következményeit a motoros sem, nem egy járókelő nem tud saccolni.
Gondolok itt olyan esetre, amit személyesen láttam sajna, hogy az autó balra fordul, de szemből motoros jön. Az autó befordul, mert a motoros messze, és a motoros úgy belezúgott az autóba (kis teherautó), hogy annak az eleje kiszakadt.
A mentősök "pumpálták", de sajna nem tudom a végkimenetelt. Az fix, hogy nem 90-el ment. :(

[ Szerkesztve ]

(#36490) Nkboy válasza Lauda (#36487) üzenetére


Nkboy
senior tag

Ami egyebkent teljesen mindegy, mert minden allampolgarra ugyan azok a szabalyok vonatkoznak.

Ezt egy kicsit túlzásnak tartom! :DD

A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással

(#36491) mephi666 válasza Nkboy (#36490) üzenetére


mephi666
nagyúr

ja, sajnos ez egy utópia... én is szeretném, ha így lenne...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#36492) Lauda válasza Nkboy (#36490) üzenetére


Lauda
félisten

Csak arra gondoltam, hogy ha rendor ha nem, ugyan az a kresz is meg a felelosseg is, mintha nem rendor lenne. Ilyenkor oket meg jobban megbuntetik amugy. :D

Nkboy :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36493) Nkboy válasza Lauda (#36492) üzenetére


Nkboy
senior tag

Magyarországról beszélünk amúgy? :DD

A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással

(#36494) Calogero


Calogero
addikt

(#36495) Sotho válasza Calogero (#36494) üzenetére


Sotho
őstag

Montamén! :D

[link]

(#36496) Pickit3


Pickit3
aktív tag

Tudom hogy péntek van, de ennyire meg kell bolondulni? Szeged-repülős körforgalom (szegediek értik). Ha már meg kell állni 2másodpercre akkor vagy tizen nyomják úgy a dudát szegény buszra hogy majd letörik a kormány. Pedig elég jó busz-sofőr párositás, mert a ferrari kivételével mindent le gyorsul a piros lámpánál ergó nem akadályoz szerintem hogy zavaró legyen.

(#36497) philoxenia válasza Pickit3 (#36496) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Hát, ha csak a "ferrarival" ketten mentek át a piroson, úgy könnyű... ;]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#36498) TaaT válasza Pickit3 (#36496) üzenetére


TaaT
veterán

Ma egy bringás papa jött ki elém mindennemű szétnézés nélkül, csak a gázról kellett levennem a lábam, de azért rádudáltam, csak hogy érezze a törődést. :)

Give them hell Ukraine!

(#36499) Gépötty


Gépötty
senior tag

Ma olyan idióta nap van, hogy beletolattam egy autóba. Járda mellett, párhuzamos parkolás. Elég szűk volt a hely, de ha nagyobb lett volna, akkor is nekimegyek. Nem nagyon, nem is találtuk meg hol koccoltam a lökhárítójának, de elgondolkodtat, hogy huszonnégy év alatt nem csináltam még ilyet, akkor ez most a nagy számok törvénye, vagy a koromnak köszönhetően jobban megvisel a front, amitől reggel óta szétszakad a fejem, és olyan vagyok, mintha egy másik bolygón élnék.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#36500) dragonfx válasza brd (#36475) üzenetére


dragonfx
veterán

egy elütés nincs benn mi van hehh? javulok vazzeee :C
agyrém volt tegnap is a 11es ut befele....
nem lehet igy közlekedni sok sügérrel 51-53mal mennek...

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.