Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15056) parandroid válasza Pópa (#15052) üzenetére


parandroid
nagyúr

A Suzuki egyébként különösen jó példa - valami őrült kitalálta, hogy facelift után két ködzárófénye legyen hátul. Elöl általában egy sincs neki, hátul viszont két vörös reflektor gondoskodik a mögötte haladó szemének kiégetéséről. Persze gondosan szemmagasságban elhelyezve. Nem is beszélve róla, hogy a féklámpákkal együtt vannak elhelyezve, így a féklámpát csak akkor látod, ha a harmadik féklámpára figyelsz.

Az a gond egyébként, hogy általában nem azért kapcsolja fel a sok őrült, hogy jobban lásson, hanem azért mert bele sem gondol, hogy mi az, és mire való - ha ködpamacsot lát, akkor azonnal ködlámpa kell. Holott ködlámpának valójában csak nagyon cudar viszonyok között van létjogosultsága. Nem is beszélve arról, hogy ha valaki mögém ér, én mindig azonnal lekapcsolom, csak akkor használom, ha a szokásos tempónál lassabban tudok menni, és tartok tőle, hogy valaki nálam gyorsabban érkezik hátulról. Általában tényleg nagy ködben van ilyen, vagy autópályán zuhogó esőben, amikor az autó összefüggő vízfüggönyt húz maga után.

A mgoldás az lenne, hogy a vezetési órák közül valamelyik elsőn 5 percre le kell térdeltetni a delikvenst a bekapcsolt hátsó ködlámpa mögé. Egy életre megtanulná, hogy körültekintően hazsnálja.

Winner: Ködlámpára gondoltam, természetesen.

Amúgy ha valakinek ködlámpa kell ahhoz, hogy éjjel lásson az úton, az ne üljön autóba. Semmilyen indokkal. Különösen, ha mást ezzel elvakít, mert könnyen lehet, hogy az én oldalamon közlekedő kivilágítatlan biciklist, vagy a szőlőhegyről félrészegen az út szélén hazafelé ténfergő jómunkásembert (felénk hemzseg mindkét kategória) éppen miatta nem fogom észrevenni.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.