Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Snoop-y
veterán
válasz fokukac #14054 üzenetére
Ebben a kereszteződésben mikor a páromért megyek néha én is megteszem ezt mivel utána közvetlenül balra kell fordulnom a Kinizsi utcába igaz én nem vágok be senki elé hanem szépen indexelek és megvárom míg beengednek.Nem lépek át semmilyen záróvonalat addig megyek míg lehet aztán bekéredzkedek. Szóval fizikai értelemben nem szegem meg a KRESZT. ( üssetek )
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Vandit.
addikt
válasz fokukac #14054 üzenetére
Nem értettem soha, hogy egyesek miért nem bírják betartani a kreszt. Ennél jobban tetszik, amikor elfogy a buszsáv és onnan pofátlankodik be a forma, de persze, ha nem engedik be, akkor hőzöng.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
dabadab
titán
válasz Vandit. #14057 üzenetére
"Ennél jobban tetszik, amikor elfogy a buszsáv és onnan pofátlankodik be a forma"
Miert, mit kellene tennie, tovabbmenni a buszsavon?... Amugy meg az elfogyo savok vegen kovetkezetesen zipzarazni kellene: az egyreszt gorduleknyebbe tenne a haladast, masreszt nem lehetne pofatlankodni.
DRM is theft
-
-
Snoop-y
veterán
-
bobsys
veterán
hetvege M5 bevezeton megyunk kifele a varosbol
kulsoben utolerek egy autot, sebaj index balra, termeszetesen a belsoben jovo pozso-s paraszt egybol megtalalja a gazpedalt es a 3 autonyi helyet roppant gyorsan probalja lecsokkenteni 20 centire, megkaptam a kotelezo dudalast es mutogatast mert siman bejottem ele (erdekes modon nem sietett mert le is maradt, lehet csak az autom szurta a szemet, mert mas is bejott utanna ele)
tegnap ugyanez a szitu csak a koruton
miert faj az embereknek ha bejonnek elejuk? ha nem akarja akkor ne tartson 3 autonyi helyet es kesz[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
zsolt1129
addikt
Ez nem semmi.
-
Snoop-y
veterán
válasz bobsys #14068 üzenetére
Rá se ránts engem is tologatnak alapesetben merthogy mi ez a régi szögletes autó?
Aztán meg lepődés van ha szigorítok De legtöbbször rájuk hagyom franc se akar felfordulni mert valaki raccsingolNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
lsc
nagyúr
-
Zin
őstag
3-as koccanak elso autoba is beletolták.az nem hibas.
biztosito kb mennyi ido utan fizet?░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
amol
addikt
Hihetetlen ma mennyi németet láttam a városban. Érdekes, hogy ezek szinte kizárólag bmw-t, audit, mercit és porsche cayenne-t vesznek és pont nálunk próbálják ki őket. Az is furcsa hogy odaát nem kötelező az index használata és nincs kresz (ill. annak megfelelője). Nahát.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz fekeandras #14083 üzenetére
Kicsit besokallt. De hova a picsbe nyomta előzés után? Fék nem sok volt az autón ahogy láttam
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz Winner_hun #14087 üzenetére
Ment a jobb oldali sávban átrántotta a balba satu vissza jobbra perec. Mit akart kikerülni? Vagy csőlátása van ? Tisztán látszott előtte mindkét autó...
Második video meg amikor meg megfordítják a tetőre tett verdát a kanalas géppel hát az külön lol volt
Az ablak az ablak áhh na mindegy[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz fekeandras #14083 üzenetére
luzer jobbról kileőzte csak gondolom hirtelen rántotta ki jobbra és elindult a gép, mondjuk igena féknek nem sok közve volt hozzá...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
DeadMeat
nagyúr
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
dragonfx
veterán
válasz DeadMeat #14092 üzenetére
olyan annyira hogy mindneki 35-40ig meri csak tolni
és ezzel csal felbaxnak és belekényszerítenek a szabálytalanságba...már most kezdik pedig semmi köd komoly eső hó jég, mínusz nincs... a sok tehetségtelen béna ....már a kedvem is elveszik elinduljak...amugy opel sosem kop el csak össztörik
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
degu
senior tag
Szinhely: Szt Istvan teri melygarazs.
Legurulok szepen,hogy beparkoljak.Ido 11h 5 min.
Megbeszelesem van 11h15min.-kor!
Elnyutt,idosebb szoke,menos ruciban,akkora terepjaroval,mint egy alberleti szoba-keresztbe all az utban!
Varok...Szoke cseveg a parkoloorrel. A masik or udvariasan szol neki,hogy alljon felre,mert akadalyozza a beparkolast.
Szoke cseveg tovabb...
Rakerdezek,hogy megis,mik a tervei? Valla felett hatraszol,hogy majd tovabbhaladok?!
Mondom,megis mikor? De tobbe valaszra sem meltat.Miutan beszolok,hogy ossza csak be nyugodtan az idomet,mert legfeljebb elkesek,mar valaszra sem meltat! Cseveg tovabb,
elker egy telefonszamot,amit a parkoloor hosszasan keresgel az uvegkalickajaban.
Mindenki all,var...Szoke nem foglalkozik senkivel...cseveg tovabb!
Hat ebben minden benne volt!
Hogy mindenki nem hogy egy darab sz*r,de meg csak nem is letezik!Csak o van!
Neki igy tetszik,az o jatekszbalyai szerint jattszon mindenki,belevagja az ideget mindenkibe,mert mit tud tenni a kulturember?Le nem uti,a seggebe sem dug fel egy esernyot,nem kezd el karomkodni...hanem elturi a packazasat.
Egy fel ora volt,mire le tudtam higgadni!
A legbosszantobb az volt,hogy helytelenul viselkedett,es amikor figyelmeztettek /tobben is!/ akkor egyszeruen keresztulnezett mindenkin,valaszra sem meltatva.Na! Ez volt az,ami vegul is felbosszantott!
Mi vezerelheti az ilyen sopredeket? Mire gondol,vagy nem gondol? Miert erzi ugy,hogy o ezt nyugodtan megteheti?verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini-ITX
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest