Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Csak azt írtam amit tapasztaltam. Összes próbált oly obival ment egy pana obival sem.
Az meg teljesen igaz amit írsz. Én sosem állítottam ellenkezőjét, mert nem tapasztaltam. Ezek alapján fél infó valóban de nem hibás. Belekötni meg mindig bele lehet valamibe. Úgy látszik még akkor is ha éppen hozzá tenni akartam a fórumhoz, az infókhoz. Ki lehetett volna igazítani, helyesbíteni, egészíteni valódi tényekkel, tapasztalatokkal... Nem pedig mindjárt ugrani aztán támadni....
De úgy tűnik ez egy ilyen fórum... Itt még akkor is meg kell küzdeni, ha adni akarsz....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS R (Csak 7 000 expó!) - Újszerű -
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest