Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Csak azt írtam amit tapasztaltam. Összes próbált oly obival ment egy pana obival sem.
Az meg teljesen igaz amit írsz. Én sosem állítottam ellenkezőjét, mert nem tapasztaltam. Ezek alapján fél infó valóban de nem hibás. Belekötni meg mindig bele lehet valamibe. Úgy látszik még akkor is ha éppen hozzá tenni akartam a fórumhoz, az infókhoz. Ki lehetett volna igazítani, helyesbíteni, egészíteni valódi tényekkel, tapasztalatokkal... Nem pedig mindjárt ugrani aztán támadni....
De úgy tűnik ez egy ilyen fórum... Itt még akkor is meg kell küzdeni, ha adni akarsz....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest