Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
andersen10
aktív tag
Van pár terület ahol a mft szerintem nem alternatíva a DSLR-eknek, ilyen a sportfotó (és az esküvőt is ide gondolom).
Tegnap a magyar - horvát hokimeccsen próbálkoztam G3 + Hexanon 135 kombóval. Az MF miatt a legtöbb kép kuka, de ez nem nagyon lepett meg. Annál inkább, hogy ez egy jól megvilágított esemény, meg ugye jég is fehér, mégis gondom volt, ISO 1600 fölé nem mehettem mert megzabálja a zaj a részleteket, 1/500 alatt meg a bemozdulás öli meg a képet. Itt egy példa ISO 1600, 1/500, látszik a kezdődő zaj és végtagokon az - itt még enyhe - bemozdulás.Amikor meg a hivatalos fotós rámemelte ezt a szörnyeteget, komolyam megijedtem
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Battlefield 6
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- Háztartási gépek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.