Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50030) pibácsi válasza rejtőzködő (#50006) üzenetére


pibácsi
senior tag

Szia rejtőzködő!
Belépsz a manűbe jobboldalon lent a menű gombbal és az első pontnál a "Képrögzítés mappánál" a Reset/egyéni mód beállítás - tekerő gomb/jobb nyomás - egyéni mód 1/beállítás - jobb nyomás - keretben beállítás szöveg - OK. Majd bal nyomással visszatérés az alapmenűbe és onnan bal nyomással a menűbe, ill. onnan a menű gombbal kilépés. Itt mindíg azt mented el, amilyen módban a gép van. Ha "P" módban, akkor azt, ha A-S-M módban, akkor azt. És ez a "C1"-re vonatkozik. Ha a "C2"-re akarsz menteni, akkor az egyéni mód 2-t kell választanod. Mindkettőbe rögzíthetsz egy beállítást. Akár ugyanazt is pl. más képmérettel.
Ha a C1, vagy a C2-re tekersz, akkor mindíg az elmentett programot adja vissza. Természetesen itt is lehet azután állítgatni bármit, de ha ide kapcsolsz, akkor mindíg azt adja, amit elmentettél.
A tesztet csak e-mailban tudom átküldeni, mert hosszú és a doc-ot nem veszi be a privi. Esetleg priviben add meg az e-mailodat.

Üdv. Pibácsi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.