Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz kovta23 #29348 üzenetére
Nem olyan egyszerű ez, mert látni kell, fogni kell, próbálgatni kell, és szubjektív kinek mi tetszik még a képminőséget is tekintve. Szóval előtte fuss végig teszteket, képeket. Aztán jöhet, hogy mi a fontosabb. /Melyik gépnél találod meg a számításaidat az elsődleges igényeidet figyelembe véve, pl.képminőség, video, kézreállósság, menű kezelhetősége, bővíthetőség, hordozhatóság...stb./
-
StLui
veterán
válasz peti_s #29350 üzenetére
"Akinek más elképzelései vannak erről, kérem privátba írja meg, nagyon szívesen elbeszélgetek erről a témáról mindenkivel, sztem sokak agyára megyünk már itt az OFF-al."
Nincs értelme, nyilván mi ülünk a "régi autóban", Ti pedig akik kizárólagos AA-s gépet kerestek már túl vagytok jó pár lithium ion-os, elavult gépen. Tudom volt az a konstrukcióhibás HP is.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
válasz Karajev7 #29323 üzenetére
S9600-ot szerintem ne, inkább Finepix FS100. 9600-ban semmiféle képstabilizátor nincs, picit fakók is a képei, a sötét képek meg kritikán aluliak. Párom ezért cserélte le egy FZ38-ra. Az AA elem is szenvedés volt GP meg Duracell akksikkal, sokat fogyaszt és váratlanul merül.
Vagy nézzetek használtan egy NEX-3-at vagy Samsung NX100-at, vagy hasonló MILC-et. Utóbbival vigyázni, csak vakus szettel érdemes venni, mivel alkatrész csak külföldről rendelhető, vakus kit meg itthon nem volt forgalomban tudtommal.akos3: egyetértek, én sem váltottam volna, ha nem romlik el.
[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
-
peti_s
addikt
Most látom a hozzászólásod. Totál el vagy tévedve. A példám azt mondta, hogy ne a 6 éves NiMH technológiát hasonlítsuk össze a maival Li-ION-al. Azt nem mondtam, hogy ez jobb, a másik kevésbé. Azt mondtam, hogy az AA időtállóbb. Ez pedig olyan tény, amivel szemben értelmetlen vitatkozni. Jah, és megjegyzem, a Tesco épp aktuális számában van, 4 db Duracell alkáli elem 600 Ft. Tehát, vészhelyzetben sem 1000-1500.
[ Szerkesztve ]
-
kivlov
aktív tag
Mert mondjuk nézz meg egy 4 éves gépet mit tudott egy maihoz képest? Full HD video, HDR, HS system, a gyengébb fényviszonyok közti fényképezéshez...
Ne mond, hogy neked is még egy 4-5 éves fényképeződ van....mert, ha valaki megnéz egy mai gépet a tudásával együtt és most itt ne a 20 ezres kategóriát nézzük az úgyis elcsábul és cserél, akinek meg sok százezres gépe van az meg alapból nem foglalkozik AA elemekkel szóval nem ide sorolandó -
válasz kivlov #29362 üzenetére
Az ember fényképezője több, mint egy cipő, amit levesz.
FullHD, 3D, HDR csábító, ha éppen keres az ember, de csak ezekért cserélni kevesen fognak. HDR intézhető PC-n több képből jobb minőségben, 3D szintúgy, FullHD mellőzhető, stb.[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
peti_s
addikt
válasz kivlov #29362 üzenetére
Ezeket amiket azért felsoroltál, engem nem győzne meg egy váltásról. Nagyobb látószög, vaku bővíthetőség, szebb kép, ezek igen, de ha 3 éve vettem volna 100000 Ft körül fényképezőt, ahhoz képest nem lennék előrébb, tehát nem váltanék.
Futo001, ebben 100%-ig egyet értünk. -
themebuilder
senior tag
válasz peti_s #29331 üzenetére
Ceruza 1.5V AA/AAA Elem/1.2V tölthető akkumulátor vs Beépített gyári akkumulátor/téglalap akkumulátor, Link
A 4db Energizer elem a vidéki boltba többe kerülhet, mint az utángyártott akkumulátor amit némely helyeken (külföldről szállítással) már 600Ft-ért is kapni akár. Ráadásul a sok ki meg beszedegetéstől a legtöbb gép akkumulátor fedele lötyögni kezd.
Volt rá példa, hogy 4db új Duracell elemmel 100 képet se sikerült csinálni Canon Powershot A70-essel.
Szerintem inkább óvjuk meg a környezetet!
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
peti_s
addikt
válasz themebuilder #29366 üzenetére
Az alkáli elemet tényleg vésztartalékként említettem meg, ha nincs más alternatív lehetőséged. Ha NiMH akkut használsz, a Li-Ion-al szemben, nem károsítod jobban a környezeted.
-
kivlov
aktív tag
válasz futo001 #29363 üzenetére
Hát nem tudom ha neked megfelel a 640*480-as videó egy nyaralásról mivel szerinted a fullhd mellőzhető akkor legyen nem vitatkozom de akkor remélem otthon is még egy 51cm videoton crt tv-d van, mert amennyiben nem akkor semmi másról nem szólnak a hozzászólásaid minthogy beleköss mindenbe ami nem a saját véleményed és nézőpontod szerint van...
Nem azért veszek fényképezőt, hogy otthon még napokig szöszöljek a gépek javítgatásával, mert mire azt a több száz vagy ezer képet amit egy egy utazás során készítek még mind otthon kellene javítgatnom akkor inkább nem is fényképeznék...
Azzal meg ne jöjjön senki, hogy nincs 4-5 évente pénze egy gépre mert ha csak havi egy ezreset félre tesz az ember akkor már 4-5 év után megvan a pénz az újra és ennél lényegesen többet költenek az emberek sok más haszontalan dologra..
Szóval szerintem mikor már sokaknak fullhd-s vagy nagy képernyős Tv van otthon akkor nem biztos, hogy szívesen mellőzi a fullhd-s videót a családjáról vagy az élményeiről...
És biztos az új fejlesztésű hátul vezetett elektronikájú CMOS érzékelő is kukába való szerintetek amivel nagyban javítják a kevés fényben készült képek minőségét amit szintén sok embernek fontos mivel buliban vagy nyári esténként hasznos...
Én kérek elnézést mert haladok a korral és kihasználom azon számomra értékes és hasznos dolgokat amik logikusan erednek egymásból....nem is értem miért nem jó nekem a pixel arcú mosott emberek látványa egy fullhd-s tv-n.....vissza is küldöm a sony-t az 50p videójával a boltba megsemmisítésre... -
BiriBum
őstag
válasz kivlov #29368 üzenetére
A családi videóknál nem biztos, hogy a full HD a lényeg, hanem az emlék maga. A régebbi kompaktoknál inkább egyéb technikai korlátok voltak, pl nem volt hangfelvétel, nem lehetett zoomolni vagy esetleg az autofókusz/fénymérés nem működött videofelvétel közben.
Egy 5 éves 6 megapixeles CCD érzékelős géppel lehet, hogy kevésbé zajos képeket készítesz, mint egy 14 megapixeles back-illuminated CMOS csodamasinával pl ISO 800-on. A szenzor kiolvasási sebessége az már más tészta.
-
kano
nagyúr
válasz themebuilder #29366 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ha nincs nálad pót akku akkor hiába olcsóbb. Elemet meg bárhol kapsz.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Nagya21
addikt
válasz BiriBum #29369 üzenetére
HAli!!
Lehet , hogy az 5 éves gép szebb képet csinál, de ha egy mozgó gyerekről van szó, akkor a régi gépnél lehet csak a gyerek lába v keze lesz ben a képben mint elkapott pillanat (tapasztalat)
Az ujabb géppel, meg kicsit rosszabb képminőséggel, de megvan a pillanat
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
StLui
veterán
egy nap feltöltve több száz képet is csinálhatsz, szóval pótakku csak annak kell aki ezt felülmúlja, nekem soha nem lesz rá szükségem, eddig a régi géppel 150 kép volt a napi max, mert csak ennyi fér a 3 db 128MB-os smartmedia kártyára, soha nem volt napon belül szükségem többre, most, hogy lehet többet használom a sorozatlövést, talán elfogyhat a 3-400 kép/nap, feltöltöm a szállodaszobában este a gépet és kész, amúgy mindíg volt nálam pótakku, ott a helye a fotóstáskába, de ez igaz kell legyen mindkét fajta akku-ra, pl fenn a hegyen síelés közben, nem tudom hol vennék akármilyen elemet, ugyanígy túra közben sem.
Amúgy is ez a bárhol kapsz duma csak bolt közelében és bolt nyitvatartási idejében igaz
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Egyébként szerintem azért fontos és idevaló téma ez az akku kérdés, mert ha idetéved egy érdeklődő, akkor az utóbbi pár 100 hsz-ben azt látja, hogy "mindenki" AA elemes gépet akar, holott ez 3 ember volt ez idő alatt, és lehet ez az érdeklődő azt hiszi valóban fontos kritérium, és megvesz egy kompromisszumos gépet csak azért mert abban van AA. Nem ismerem annyira a gépeket, de talán nincs is az ajánlott gépek között AA-s gép akármilyen árkategóriában is nézve. (úgyhogy ez szerintem nem is off )
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
kano
nagyúr
Szerintem meg épp annyi hátránya van a saját akksis gépnek mint előnye. Csak mondjuk egy Sparban nem fogok az életben venni egy Sony HX9V-hez akksit, ha éppen meghalt.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
StLui
veterán
Csak tudnánk már azt a hátrányt, azonkívül, hogy nem kapsz spárban, és ha a gép bedöglik, mert legalább akkora esélye van mint az aksinak, azt is cseréled a spárban?
kidobom az i4-em is mert abba még cserélni sem lehet aksit, tényleg telefonok is AA elemesek Nálatok?[ Szerkesztve ]
-
kivlov
aktív tag
Fenébe a fejlődéssel mindenki dobja el az új gépeit! és vegyen a vaterán 4-5 éves gépet és dobja ki a nagy képernyős tv-t és vissza a fekete-fehér Junoszt tv-ket hiszen azon is lehet nézni a mai adásokat is nem is értem minek fizetnek ennyi mérnököt azokat is nyomás kirúgni hisz elég ide a régi bevált technika...
Én pl ha azt veszem egy kategóriát visszaléptem és mégis örülök mert sokkal szín gazdagabb és élethűbb képeket kapok az esti képekről nem is beszélve...
De isten ment, hogy megzavarjam az itt ténykedő ős tagokat akik csak a régire esküsznek,
de ha mégis valamelyikük lecserélné a régi gépét, mert mondjuk gyerek születik és azt szeretné jó minőségben ne adj isten fullhd-ben megörökíteni az első lépéseit, az legyen kedves álljon a tükör elé és köpje le magát ha kérhetem...Részemről téma lezárva...mivel ha valaki elvakult azt úgysem lehet még ész érvekkel sem eltántorítani...
-
kivlov
aktív tag
Unalmas már ez az aksi téma is nekem még soha nem halt meg egyetlen aksim se kivéve az AA aksikat...
de ha neked nem elég a napi 800 kép amit egy tartalék Li-ion aksival tudsz elérni akkor kösd magad rá paksra és akkor az már elég lesz...
Tényleg jó példa az telefon is abban is gondolom még akkor az alcatel régije van neked mert az ment 3 AA elemmel is Tényleg telefon aksi van a Sparban???
Egyébként ha olyan fényképezőt és más eszközöket vásárolsz amit valamilyen módon tudsz usb-ről tölteni akkor veszel egy ilyet és elfelejted a lemerülés fogalmát..Én ezzel 3x tudom feltölteni az Iphone-t vagy ugyanennyiszer a sony HX9V-t szóval a tartalék aksi mellett ez mindig nálam van így több napra is elvagyok ha nincs a közelben hálózati töltés lehetősége...Szóval nem elvakultnak kell lenni hanem körbenézni a világban, hogy miket is lehet manapság beszerezni....
-
kano
nagyúr
- Sokkal drágább az eredeti akku mint, ha elemeket (tölthető akksikat) vennél;
- nem árulnak mindenhol speciális akkukat.
Az utolsó mondatoddal meg az a baj, hogy egy elektronikai cikknek mondjuk 4-5 év az élettartama (mai minőségű gyártások alapján) egy akksi meg mondjuk fél év után kezd veszíteni a teljesítmény leadó képességéből. Persze most ugye nem a bedöglésről beszélünk, hanem a lemerülésről.
(#29378) kivlov
Jézusom!!! Hagyjuk, látom nehéz értelmezni, hogy mit szeretnék mondani.
Mindenki vegyen amit szeretne.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Olyan szép napos/szmogos idő van. Szerintem megyek és lövök egy pár képet a Duna parton.
-
StLui
veterán
Külön veszed már az első garnitúra AA-t is és a tartalékot is, meg a töltőt is.
4 éves kamerában is egyetlen aksim van, és semmi baja, akkor is, most is 1,5 óra kb amit tud teljesen feltöltve, nokia telefonok is sok évesek, i3g is töb mint 3 éves és semmi baja akku ügyileg, de mint írtam nekem 5 éves AA garnitúrával ment a mai napig a Fuji S602Z 2x4db energizer szettel, de már ezek kezdenek fáradni, ezért is döntöttem úgy, plussz látva mit tudnak az új gépek, hogy inkább veszek új gépet, és nem aksikat, mert eneloopot vettem volna és Ipc-1 töltőt, de majdnem 20 lett volna a szett, inkább maradtam az új tecnikánál, és a beépített aksinál, ami jár hozzá.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
kivlov
aktív tag
Igazad van mindenki vegyen azt amit jónak lát de abban nincs igazad, hogy drágább az aksi mint az elem aksi
Mint már írtam 3400 ft volt a gyári sony HX9V-hez az aksi és kb 6000 ft volt a 4 db jó minőségű AA aksi ( nem duracell és társai hanem rendes fotóakksi) szóval melyik a drágább? és akkor még nem beszéltél a külön szükséges rendes AA töltőről....
Csak egy kérdés melyik aksi veszít fél év alatt a teljesítményéből? mert nekem pl még a 3-4 éves nokia telefonom is ugyanúgy bírja az 1 hét használatot? biztos nálam van a hiba...
ja igen van egy sony videokamera is a családban az is 4-5 éves és most kezd gyengülni az aksija... szar ez is tudom...
ja és a súlytöbbletről ne is beszéljünk azért 4 db rendes AA aksi elég nehéznek számít... -
kano
nagyúr
Hagyjuk már ezt jó! Nem sikerül itt többeknek megérteni, hogy mit akarok írni, így meg nincs értelme. Köszi
-
StLui
veterán
"Szerintem meg épp annyi hátránya van a saját akksis gépnek mint előnye."
talán mert erre nem tudtál mit írni, persze azon kívül, hogy nincs a spárban, árban pedig nincs igazad, mert több AA tesz ki egy beépítettet (2-4db/garnitúra)Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
peti_s
addikt
Apám első mobilja, 2000-ben vette, egy öreg Motorola, 4 db AAA NiMH akkuval megy. A mai napig működik.
"Külön veszed már az első garnitúra AA-t is és a tartalékot is, meg a töltőt is."
Komolyan azt gondolod, hogy amikor megveszed a líthium akksis géped, akkor az árába nincs belekalkulálva az akku+töltő ára? Ám, igen szintén már ki lett fejtve, de egy BC-300-s töltő az eneloophoz bőven jó már, ez 4000 Ft, + 2 szett akku(2*4-el számolva, van hogy, ha csak 2*2 kell, oda fele annyiba kerül akkor) 7000 Ft az eneloop részéről. Ez 11000 Ft összességben, M.o.-n ennyibe kerül kb. egy gyári, tartalék + akku.
Az AA vs. saját akku témát meg valóban be kéne fejezni, mivel felsoroltunk érveket mellette, illetve ellene is, de te, meg még egy két önkéntes azt akarja bizonygatni, hogy mennyivel rosszabb. Igen, vannak hátrányai. Egyik, a lassabb töltés(bár, az eneloop is feltölthető néhány óra alatt már, mivel jobban bírja a gyors töltést), illetve a kg/kapacitás hányadosa kisebb. Viszont kompatibilitásban verhetetlen, időtállóbb, és amint a töltő megvan, olcsóbb! Az OFF-lást tényleg hagyjuk abba ebben a topicban, aki a továbbiakban erről szeretne beszélgetni, akkor csináljunk egy topicot neki, vagy szívesen meghívom egy sörre, és üljünk be vhova, illetve PM-ben is szívesen érvelek.StLui, az pedig mindenképp hátránya, hogy külön kell minden vmidnek tartalék akkut vinned, barátnőd gépében ha lemerül az akku, nem tudod "kisegíteni", a líthium ion akkuk 4-5 évre vannak eleve tervezve jó esetben, általában 3-t szoktak rájuk mondani. Az is hátránya, ha új gépet veszel, mindig vehetsz hozzá újra tartalék akkut, ezt AA esetén nem kell mindig megtenned. OFF VÉGE!
u.i. Nézd meg amit a szerkesztés után írtam hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz peti_s #29385 üzenetére
még mindíg nincs írva hátránya a saját aksisnak, előnyét meg már tesztekkel is igazoltan belinkelték
Nincs tartalék akkum semmihez ami beépített, mert nem tudom lemeríteni napon belül
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Persze, persze....
-
kivlov
aktív tag
Igaz ami igaz ész érveket még senki nem hozott fel azon kívül, hogy a saját aksi nem kompatibilis...de kérdem én az AA mivel kompatibilis ha másnak nincs a közelben AA-s gépe? ez olyan mintha megyek az autóval és kifogy a benzin akkor kérek a legközelebbi autóstól mert hát kompatibilis....kérdem én ki nem szarja le, hogy a közelemben kinek mije van? nekem se ad kölcsön senki semmit hiába kérem...vagy van valakinek benzinje? ez nem érv egy termék mellett..
Mivel az már kiderült, hogy nem olcsóbb , nem tartósabb, de lehet kapni a sparban is eddig ennyi volt az összes érv...én elhiszem ha jobb ha van mellette tényleges érv, nem pedig csak a hülyeségek...
Megjegyezném nekem se sikerült még lemerítenem egyik kütyümet sem 1 nap alatt pedig a hétvégén túráztam a Mátrában de az iphone is bírta pedig egész nap ment rajta a gps a túratérképpel és a fényképező is volt használva bőven úgy 150-200 kép plusz 10-15 percnyi videó de nem merül le estére...de biztos rosszul csinálok valamit....
-
peti_s
addikt
válasz kivlov #29388 üzenetére
Mert még nem voltál rendezvényt fotózni laza >500 fotó felett. Az időtállóságot kihagytad, azt hogy nem adnak neked kölcsön vmit, pedig téged jellemez. Én, személy szerint sehova sem szeretek egyedül menni. Akivel pedig megyek, eddig 1x volt rá szükség kirándulás esetén, hogy ki kellett segítenem egy lányt akkuval. Természetesen, amikor rendezvényt fotóztunk, videóztunk, akkor szintén én, már a fotóstársam segítettem ki AA akkukkal. Hiába, felkészült vagyok, ha valahova elmegyek fotózni, van nálam 3-4 szett tartalék AA akku, és mostanában mióta a 2500-s Sanyo akkuk vannak, 500 fotó készítése felett is végig bírja az az 1 szett. A GPS-re térve, barátaimnak Garmin 3 AA akkus túrázós GPS-ük van, szintén én az AA-t tudom alkalmazni ott, az adóvevőkről nem is beszélve. (A Motorola szintén 3AA, a TopCom 3AAA) Mi erre áltunk rá, pontosabban, erre lettünk ráállítva, azért választottuk ezt, mert így a leggazdaságosabb.
-
peti_s
addikt
Közeli emberfotózáshoz tökéletes az LS80. Nem is áll szándékomban lecserélni, nagyon jó képeket csinál, és ennek nincs olyan nagy értéke, hogy sokat tudjak azzal bukni, hogy ha leöntik, összetörik, elveszik. A HS20 nem is ennek a cserélésére lesz, hanem inkább otthonra. Többször volt veszélyes helyzetben, 1 locsolást is kapott, szerencsére kibírta. A 3 méternél távolabbi képeket meg nem én csinálom. Bár, nappal gond nélkül boldogul ezzel is, azért azt ne felejtsük, hogy optikai képstabilizátor is van már benne. Hozzáteszem, szigorúan amatőr szinten, barátoknak fotózunk, nem 100% nagyítás alatt nézett képekről van szó, a kamera viszont komoly darab, FullHD-s Sony. Az összes következő OFF jellegű kérdést-választ már PM formájában fogom lereagálni.
[ Szerkesztve ]
-
kivlov
aktív tag
válasz peti_s #29389 üzenetére
Amiről TE beszélsz az már megint egy másik téma ne beszéljünk már ipari fotózásról aki munkája végett használ valami mert ide nem azok írnak akik rendezvényeket fotóznak hanem az átlagemberek akik max túrázni járnak...
Ha nem érted az pedig téged jellemez... ez kb olyan mintha a használtautó szekcióban érdeklődnék a forma 1-es kers technikáról...
Szóval ismét egy hülye példát sikerült felhoznod...azért mert Te azt kaptad a munkaadódtól erre álltál rá de ez is rossz példa...mivel a komoly adóvevők sem AA-val mennek nem véletlen mert ha ott arra várnál, hogy lemerüljön és tölthesd akkor nem sokáig akarnád használni...mivel hamar tönkre is menne...biztos láttál már komoly motorola adóvevőt..ne a tescós biztonságiaknál keresd...
És nem ejtettél szót arról a fontos tényről, hogy ha az ember nem figyel rendese a töltési ciklusra az AA hamarabb tönkre megy...nekem pl 3 évet bírt hiába volt hozzá IPC-1-em....de itt nyugodtan hivatkozz arra, hogy nem értek hozzá....hisz csak Neked lehet igazad igazad....
egy hozzá nem értőnek szintén jobb a LI-ion mert nem tudja elbaszni(nincs formázási ciklus, nincs memória effektus, stb.)Ismét mondom ész érvek ne a végletek és a hülyeség...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Srácok, ezt az akku témát már eléggé kitárgyaltátok itt, a továbbiakban az akkus topikban folytassa, akinek még mondanivalója lenne!
-
peti_s
addikt
válasz AMD Power #29394 üzenetére
Jók a képek, most a színeket nem láttam mondjuk olyan jól, mert nem az iiyama előtt ülök, de nekem határozottan tetszenek. Az 5-t talán megpróbáltam volna alacsonyabb pozícióból, (nem tudom milyen magas a part), meg egy kicsit más szögből fotózni, de a pillanat(meg a madár) hamar elszáll, tapasztalatból tudom magam is, amikorra sikerülne a tökéletes beállítás, addigra már a madár nincs ott ahol lennie kéne.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Erre is van topik, ott kell megosztani a képeket !
-
raziel01
veterán
válasz philoxenia #29396 üzenetére
A védelmében annyit, hogy mindig nyúzták, hogy rakjon már fel képeket.
Azért rakta ide. -
szg88
őstag
Sok az off
[ Szerkesztve ]
-
Csicsikov
csendes tag
Sziasztok!
Kérném a hozzáértő segítségeteket.
Olyan kompakt gépet keresek, amely automata módban képes jó képeket készíteni. (Szóval csak egyszerű halandó, hétköznapi használatra lesz.) A ráfordítandó összeg körülbelül 20.000 forint.Válaszaitokat, tanácsaitokat előre is köszönöm!
http://www.flickr.com/photos/mdavidphotos/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest