Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Amennyire tudom, a xorg-ot sem frissíti. Manuálisan pakoltam fel frissebbet még régebben (talán nem a 17.3-nál).
Amikor meg legutóbb az egyik barátomnak próbáltam ugyanezt, sikerült megölni a rendszert. Valamiért ilyenkor mániája a Mint-nek, hogy lehúzza a grafikus felületet. Gondoltam üsse kő, ez még pótolható utólag. Csak aztán előállt az a helyzet, hogy függőségi gondokra hivatkozva a korábbi xorg-ot óhajtotta, így nem tudtam visszatenni. Természetesen ezek után a xorg visszacserélése sem ment neki.
Bevallom, ennyire nyűgös rendszerrel még nem volt dolgom, így aztán átnyargaltam Ubuntura és Ubuntu Mate-re. Így se a 17-es Mint-ben, se a 18-asban nem leszek a top-on.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon