- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
További kutatás után arra jutottam, hogy GUI-ból Mint alatt nem lehet beállítani az SMB verziót, így folyton SMBv1-en próbálkozik. Erre csak terminálos megoldás van, ez alapján például:
sudo mount -t cifs //192.168.1.10/data /home/user1/Synology -o username=user1,vers=2.0,sec=ntlmv2
-
Cyrin
addikt
Nekem tíz éves a Somogy-m, amikor jöttek a samba frissítések, onnantól nem látta a Mint/Ubuntu, csak ip címmel.
Utánanéztem, és az volt a megoldás, hogy valami apple félre megosztást is be kellett kapcsolni a NAS-on, onnantól mindenütt megjelenik.
Pontosan nem emlékszem már mit, majd megnézem ma.
-
sonar
addikt
Az lehet, hogy mountolásnál még fel kell adni esetleg extra paramétereket.
Javaslom, hogy mikor csatlakozni próbálsz a Mint-ről akkor közben nézd meg a NAS-od logjait.
/var/log/messages -ben szokott lenni általában árulkodó utalás lenni, hogy miért nem megy.
Vagy a samba log-ban, tipikusan: /var/log/samba mappában kell szétnézni (jó eséllyel smbd.log) -
NeoPampalini
senior tag
- SMB legyen engedélyezve a NAS-on
(( - a mintes gépen legyen telepítve a samba, ha még nincs (terminálban: sudo apt install samba, ettől egyszerűbbet nem tudok rá) ----> erre nem találtam egyértelmű infót, hogy szükséges-e, volt, akinél csak ezután indult meg a NAS felé az SMB kapcsolat. Én nemrég virtuális gépekkel szórakoztam, a kliensen külön nem volt telepítve samba, és így is elérte a szervert SMB-n ))
- ezután a Nemo-ban a NAS-t meg tudod nyitni, például smb://192.168.1.1, enter, és ha minden klappol, akkor kérni fogja a felhasználót, jelszót, munkacsoportot. Sikeres bejelentkezés után lehet bookmark-olni a mappát, és akkor oldalt is meg fog jelenni.
-
Frawly
veterán
Ezt honnan állapítottad meg, hogy nem lehet hozzáférni?
A net a Network Analyzert és a MasterAPP Wifi Analyzert írja erre iOS-hez. Ezekhez nem kell hozzáférni semmihez. Grafikus alkalmazások, végigpásztázzák a közeledben vehető összes Wi-Fi csatornát, az 5 GHz-es és 2,4-es tartományt is, írja, hogy milyen SSDID-ket talált, azok milyen frekin, milyen dB jelerősséggel foghatók, még ilyen görbéket is kéne rajzolnia róluk.
De ha nem megy, nem muszáj az iOS-t erőltetni, csak egy gondolatként írtam, hogy ha nem menne a linuxos megoldás, akkor ez a telefonos, táblagépes megoldás is játszik.
Egyébként azt nem is értem, hogy a dB minek érdekel téged, az annyi, amennyi. Segíteni azon nem tudsz, hacsak a routert, AP-t közelebb nem teszed a használni kívánt eszközhöz, vagy fordítva. Ezek a progik nem erre valók. Arra, hogy megmutassák, hogy melyik Wi-Fi csatorna a legkevésbé leterhelt, amin a legkevesebb AP ad.
Egyébként a normálisabb routerek ezt automatán érzékelik, ha Auto beállításon van a Wi-Fi csatorna, akkor végigpásztázzák a csatornákat, és a legkevésbé terhelten kezdenek adni.
-
Az igazság az, hogy egy ideje nem használok Linuxot (vindózt sem).
Tudom, de most azt is megtudtuk, hogy a MEki erre sem jó!
már vásárláskor Mint-et raktam és azóta is szépen működik vele. (Tesóm hordja magával - kamionozik)
Na ezt nevezik igen bölcs döntésnek! És nem én mondom most, hogy csak felrakod és múködik évekig!
(fel is használom alkalomadtán ám ezt az infót)
Köszönöm neked is az ajánlást. Viszont a pálcák nem kellenek
Igazán nincs mit, de majd kéne még a jó kis pálca, ha jönnek a grafitbombával az orosz Bear-ek!
Igaz utána a pálca se találna sok wifit.(#11106) herdsman12
Na ez az! Tudtam, hogy nemrég szóba került ez a linSSID, de valahogy olyan lágy az agyam már meló után, hogy nem esett le, hol is olvashattam!
Syl kollégát nem is akartam megbántani azzal, hogy Asus routert kéne kidobni, egy jó Xiaomi-val nem lenne ilyen gondja. -
Szeva!
Ezer éve hallottunk felőled, de látom végül csak az igazi disztrót részesíted előnyben! Ehhez kellett a Unity kampeca.
Anno milyen jókat hasonlítgattuk a Cinnamonnal, mindig nagyon békés hangulat járta át eme párbeszédeket.
végigjárjam a házat és az udvart, és feltérképezzem a wifi lefedettséget,
Olyan leszel, mint a modernkori pálcás ember!
Nekem anno egy reikis koma adott egy réz derékszögű pálcát, az ha meglenne, kölcsön adnám neked, tuti mindent megtalál, amit ember szeme nem lát!
Amúgy a Kismet elég profi és benne van a tárolóban, van külön plugin csomag is. Ha már egyszerűen telepíthető kell.
Végre kicsit félbeszakítottad a kollégák edge rolling frissítési gyakoriságáról szóló közös áhítatot!
Mer'amúgy az nagyon kell a bigottan LTS MInt topikjába.nmcli
is egész jónak tűnik, ahogy nézem! (fogalmam se volt, hogy erre is jó) -
NeoPampalini
senior tag
Wifiben nem vagyok otthon, de talán ez? sparrow-wifi
-
Frawly
veterán
Ha délután 3-kor beindul, az azért van, mert már akkor elkezd egy kicsit sötétedni. Ezen nem teljes sötétedést értek, hanem a nap fénye csökkenni kezd egy kicsit, ilyenkor a földrajzi fekvéshez kiszámolja a Redshit a napkeltéket, napnyugtákat, a köztes időben a sötétedés mértékét.
Fix időt nem tudsz beállítani az alkalmazásban. Ha zavar, hogy korán beindul, akkor cron-ba tegyél minden nap x órához egy redshift indítást. y órához pedig egy másik bejegyzést, ami kilövi a futó redshift processt, fontos, hogy ne SIGKILL-lel, hanem SIGTERM signalt küldj neki (egyébként megszakad a futása, és meleg színhőmérsékleten hagyja a képernyőt permanensen).
-
Frawly
veterán
Földrajzi fekvés alapján automatikusan állítja magát (érdemes kézzel megadni a földrajzi szélességet és hosszúságot, nehogy rosszul detektálja, Google Mapsen meg tudod nézni, hogy ahol te laksz, annak mik a koordinátái). Tehát ha nappal világos van, akkor nem veszi le a színhőmérsékletet (így olyan, mintha nem is futna, hacsak nem nyúltál hozzá a nappali színhőmérséklethez is), és ahogy kezd fokozatosan sötétedni, úgy veszi le a Redshift is fokozatosan a színhőmérsékletet, míg az éjszaka legsötétebb időszakában a beállított minimumon van, majd ahogy hajnalodik, világosodik ki, kezdődik elölről. Nem kell neked állítgatni, hogy x-y óráig, nem is lenne értelme, mert a nappalok hossza fokozatosan változik évszakról évszakra.
Egy időben én úgy használtam, hogy végig a legalacsonyabb színhőmérsékleten volt, és kézzel kapcsolgattam ki, mikor nem éreztem szükségét, majd újra be.
-
Wooooow! Ez komoly, kár volt tegnap ledózerolni a szakállamat!
Elsőre nagyon megörültem, de aztán láttam, hogy Ubuntu 17.10-et cserélted, mondjuk azt akármire érdemes cserélni. Azért persze a legzseniálisabb döntést hoztad!
Azt azért gondolom nem Cinnamont raktál fel.
Ezt a Redshift-et most látom, hogy benn van alapból, de elég szerencsétlen a beállító része, valószinű, hogy csak konfigban lehet piszkálni. Én anno a f.lux-ot használtam, azt elég jól lehet konfigolni gui-san is, még tán földrajzi hely alapon is működik. Én a helyedben kipróbálnám.
Majd érdekelné a Mintes tábort a tapasztalatod Szilvivel, milyen szerinted a 18.3, ez esetben még jó is, hogy a 18.2-t nem ismered.
A nick-edhez jól megy amúgy a disztró!
Most látom, hogy a RS is geod alapon kavar, de akkor is béna a gui-ja:
Itt írják a konfigolását a RS-nek, lehet érdemes kipróbálni.
-
Szerencsére ezek a mobil eszközök eddig elkerültek, épp elég ez a Toshiba Satellite, aminél nem egyszerű elérni, hogy mindkét magot használja a procija. Szóval még az is lehetséges, hogy nem telepíthető rá, csak 32 bites OS, ahogy láttam, alapból Win7 32 bit volt rajta az imént látott oldalon, de az már régen volt. Minden esetre ez kitolás így eléggé, bár akad még jó pár OS, ami 32 bites, de fogynak erősen. A végén marad a nagy magyar OS a bPhanter, az csak 32 bitre van PAE-s kernellel. Viszont KDE-s létére nagyon kis erőforrás igénye van. Meglepően kicsi.
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Lenne...de nincs kedvem újrakonfigolni az egészet erre a 2-3 hétre... Utána úgy is leváltom a naripc-kre... Eleve 3napomba került mire a tűzfalban rájöttem miért nem műkődik a portnyitás
az Otthoni profilt akartam használni,de bugos, 3nap után villant be hogy kipróbáljak másik profilt, ami a Munkahelyi lett, és lőn, egyből jó lett...
az Otthoni profilba tök mind1 volt hogy mit állítok be, akkor zárva tartotta a portokat...
-
tibcsi0407
félisten
Hehe, az tény.
Bár itt egy clean install után nem user error az, hogy az XFCE window manager összeakad az Intel driverrel, ha videót kell lejátszani. Szerintem nem is lehet olyan ritka eset, mert alapvetően a HD graphics sok HTPC-ben van.
Csak nekem kellenek a szerverfunkciók is, ezért kell teljes értékű Linuxot használnom.
Ami érdekes az, hogy Ubuntu+LXDE alatt nem volt ilyen gond. -
Workaround vagy megoldás?:
A használni kívánt samba tárolót fixen betettem az fstab-ba.//serverIP/tároló /media/tarolo cifs guest,uid=1000,iocharset=utf8,noexec,nosuid,nodev,x-gvfs-show 0 0
Most már automatikusan csatolódik és nem kell nyomogatni a csatlakozás gombot.
Azt nem tudom mi lesz ha a szerver áll, de csak nem hal bele a Mint! -
uhm... Nem vagy elég kitartó akkor! No meg aztán hogyan magyaráznád a többieknek meg ezt az árulást?
Mi volt vele a baj? Nem jött össze ez a sambás dolog rendesen?
Én ma nem próbáltam felrakni az új KDE-s Mintet, mert a szakemberkereső topikban kérdezősködtem, meg tervezgettem a konyhabútor felszerelését. -
King Unique
titán
Igen, bár a normál változatával készített telepítők UEFI-ben nem működnek...Ezért oda az ahhoz való verziót kell használni, de annál meg erővel ki kell kapcsolni a Secure Boot funkciót, hogy elinduljon a telepítő. Pedig az újabb Linuxoknak már rendszerint szokott lenni digitális aláírása.
Egyébként, ha már letöltés, akkor a másik topikban említett FMW tool jó még. Igaz, az Linuxon csak Fedora alatt működik, illetve csak annak kínálatából tud letölteni, de onnan mindent.
-
És ha tudnád, hogy mennyire nem szeretem a harcot, a vitát! Inkább ráhagyom az illetőre és továbbállok.
Akkor ezek szerint más fórumokat is látogatsz!
Én kifejezetten gyűlölöm a vitát!
Sok-sok évig nem is kellett vitázom ht-ként, de itt sokkal demokratikusabb a helyzet, kivéve, ha nagybetűsöknél akarunk elérni valamit a Linux topikok érdekében!Egyébként ezek a kinek az aptya erősebb tipusú DE vitákat azért szeretem, de nem szabad túl komolyan venni. Van aki véresen komolyan reagálja le, időnként te is plafonon vagy, én meg jót derülök többnyire.
Gnome3 nem olyan rossz, Gnobuntum volt is egy darabig fenn. Ezt a yumit nem értem miért erőltetitek, van egy tök jó penre író program, a mintstick, ami szinte dd gui és faék egyszerű.
-
Ha nem Unityről van szó, viszonylag használható vagyok!
Valamikor én is kipróbálom a Mint 18.1 KDE változatot, live-ba tetszett, bár egyszer otthagytam kis időre és utána feléledt, de villogott meg szétesett a kép.Viszont Debiant ma strech-re frissítettem dist-upgrade-del és a mesa 13-mal is tökéletesen működött a 3.16.04 kernellel.
Jókat vigyorogtam reggel a Kapitánnyal történt párbeszédeteken, nem szívleli ő sem, ha szidják a kedvencét!
Kicsit irigyellek, mivel Unityt használsz, nagyon könnyű ellenséges területet találnod és jókat harcolni!
-
Super!
Erre mondják, hogy vak tyúk is talál szemet.
Azt azért te sem gondoltad volna, hogy egy 2013-as párbeszéd közted és Kapitány között hozza el a megoldást.(én semmiképpen nem ezen irányba kerestem)
Ez a KDE veszedelmesen túlbonyolított szerintem, ez a példa is azt bizonyítja! Mezei felhasználó nem rúg labdába KDE-n!
-
Tényleg félreértettelek, sorry! Nem egyszerű, hogy se a KDE-t se a samba-t nem ismerem.
Azt kérdezném legszivesebben, hogy ez a csomag fenn van-e:
SMB4K
Benne van elvileg a tárolóban, Mint 18.1-en néztem és ahogy olvasgatom, lehet, hogy ez segít. Legalábbis 2013.11.21.-én ezt a csomagot javallotta neked Kapitány, hátha most is segít!
Még egy tipp, ha aktív tűzfalad van, érdemes megnézni, hogy a kimenő engedélyezve van-e a sambánál.
-
-
Bohus
aktív tag
Ebben sajnos nem tudok segíteni. Nem használok SMB megosztást, és a beépített fájlkezelőt is csak szökőévenként használom.
De nálam is jelentkezett hasonló igény. RPi szerveren futó torrent kliens lehúzza a médiafájlt, szerver e célra fenntartott mappáját sshfs segítségével csatolom, a többi ugyanaz mint nálad: fájlkezelővel megnyit, mkv fájlra rácsap, smplayer elindul, filmet bámul. -
Kapitány válasza: nem elég a sambát telepíteni, be kell konfigolni!
Ő tudja mit jelent, én még nem használtam sambát soha, bár ki kéne próbálni a nemrég vett androidos Media box-szal!
Dlna, Plex - ezekkel mi a nyűgöd amúgy? Jó kis leírások vannak ezekről is.
-
Egy ilyet találtam a Kezdő topik Összefoglalójában, eddig fel se tűnt.
Amúgy ahol nagy ritkán találkoztam keyring problémával, ott én is úgy tettem, ahogy írod. KDE alatt hasztalan volt, de ott a Rendszer-beállításoknál viszont ki lehet kapcsolni a Wallet-et (ha így hívják).
-
King Unique
titán
Igen, valóban elnéztem és az LT sorozat már teljes egészében a saját gyártmányuk lehet.
Az állapotát azért jó lenne valahol lecsekkolni. Ha a natív Windows nem opció, akkor esetleg a másik topikban említett tákolt live változat még ott van. Abban van mindenféle tool, többek között pl. HD Tune és SeaTools is.
Egyébként a firmware-frissítés azért egy komolyabb művelet és csak szükség esetén szabad alkalmazni! Illetve nem biztos, hogy ez esetben használ valamit.
-
King Unique
titán
Ehhez nyilván nem is kell szétszedni, mert pl. a Disks már a grafikus felületen is mutatja. De terminálban a smartctl, vagy a kolléga által mondott parancs szintén. Egyébként ez még a korábbi M8 sorozat, amely eredetileg Samsung gyártmány volt.
Ha fura hangokat ad ki, az nem túl jó. Viszont nem ártana az állapotáról valami normális infó egy másik programmal. Úgy tudom használsz Windowst is, az alatt meg ott van pl. a HDS. Vagy, ha nem, akkor akár egy másik topikban említett live rendszerről bebootolva is el lehetne indítani a portable változatát. Illetve van azon még sok hasznos tool.
-
King Unique
titán
Ilyenkor azért szokás megadni a HDD gyártóját és pontos modellszámát, mert egyes típusoknál egyedi is lehet a S.M.A.R.T. Mármint nem feltétlen kell aggódni bizonyos attribútumok magas értékeinél. Illetve a linuxos programoknál ezek az egzotikus megnevezések valóban elég nehezen értelmezhetők és jóformán csak az értékekre lehet hagyatkozni.
HDD probléma (nem adatmentés)
Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan(#7200) szotadi:
Azért az funkcionálisan nem igazán ugyanaz, mint a "normál" változat, illetve ebből adódóan nem véletlenül ingyenes. -
Bohus
aktív tag
Magas az olvasási és keresési hibák aránya, de - ahogy már jelezték - egyes típusoknál ez normális. Az hangok forrása szerintem az állandó parkolózónára léptetés, azoknak a száma elég magas a bekapcsolási ciklusokhoz képest. Nézd meg jött-e ki az adott típushoz firmware frissítés.
-
sonar
addikt
Szerintem hibás lesz mert az Olvasási hibák gyakorisága irreálisan magas. (bár van olyan típus - tipikusan seagete ahol ez az érték folyamatosan nő)
A küszöb meg legrosszabb értéket szoktam nézni , ha azok közelítenek egymáshoz akkor kell sürgősen egy tartalékot kéznél tartani.
Szektor hibát sem látok, de az az olvasási hiba gyakorisága ami bántja a szememet. Google-t kéne megkérdeni, hogy mit mond winyó típusáról -
donmackó
addikt
Szerintem ha itt is felteszed a kérdést nem fognak megkövezni -> Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
De véleményem szerint vagy elégtelen a tápellátás és azért döglődik a vinyó (felpörgési hibák), vagy csak érte valami külső behatás, és letapadt az olvasófej (ettől is meg fog dögleni).
-
llaszlo
veterán
Az a 38 fok a CPU hőmérséklet?
Mivel íratod ki?Korábban elementary OS-t használtam és abban volt több panelos kijelzés, viszont azok itt nem működnek.
Kellene egy olyan ami a hálózat sebességét mutatja és ki is írja. Eddig nem találtam jól működő és mutatós darabot.
Plusz még egy CPU terhelés kijelzés is jó lenne %-ban, valamint egy ventilátor fordulat kijelzés. -
Sejtettem és elég szörnyű is.
fel se ismerném a cinmanót, ha nem mondod Viszont ez nálad valami docker megoldás lehetett, most meg már itt a vertikális panel junittyfanoknak! Sleepet gépnél nem használok, csak magamnál, de igen nehezen jövök ki belőle hajnalonta.
(#6991) lev258
Valóban, hiánypótló lenen egy ilyen profilú topik, hiába többen nem akarják. Persze ők nem játszanak, tilingeznek és a programokat is csak cli-seket használnak.
(#6992) Syl
Desktopmutogatós topik már valóban létezik, de tele van wines asztalokkal....
-
gabor7th
addikt
Szerintem sokan nincsenek tisztában azzal hova jutott a Linux az évek alatt. Én tisztára meglepődtem pl. a Mint-en mikor láttam a videon. A Linux megérett, vagy már majdnem megérett arra, hogy az egyszerű felhasználók is használják. A játékok hiánya nagy gond, de mint linkeltem tegnap exponenciálisan nől a számuk.
Ha lenne elég játék akkor az otthoni felhasználóknál kéne próbálkozni több embert szerezni. Ezzel akkor talán még kicsit várni kell.
Akkor a cégeket kell megcélozni. Azokat biztos zavarja ha kémkednek utánuk, viszont nehezen állnak át. Ezért akkor kéne egy jó marketing kampány amikor mindenképpen átállnának. Még talán három évig támogatják a Win7-et addigra össze kéne állni egy stratégiának, hogy hogyan győzzék meg a vállalatokat inkább őket válasszák.Nehéz, meg nem is arra kell gondolni, hogy mindenki átáll majd, de elindul egy folyamat és minél többen ajánlják majd annál többen csatlakoznak majd.
-
gabor7th
addikt
Meglévő telefonra nem lehet rárakni ingyen, mint a Pc-re a Linuxokat? / Nyilván nincs rá hatalmas mennyiségben app, de ha amúgy lényegében minden fontos dolgot már tud... miért ne. Miért kételketsz benne, az eladási adatokon kívül? Rosszul működnek rajta a dolgok?
Ezt legálisan meg lehet csinálni?: https://www.youtube.com/watch?v=EnS19EPnezo
Amúgy pofás: https://www.youtube.com/watch?v=a0oQy7jgH_w
Szerintem egyre többen fordulhatnak Linux felé mert amit a Microsoft telemeitria címen csinál az kiakaszt sokakat és az okostelefonoknál is van bőven privacy gond.
-
-
Erre már 2 éve is ugyanez volt a megoldás, egyrészt kapcsold be az ablakkezelő hangolásnál a kompozitálásnál a Synchronize drawing to the vertical blank opciót, másrészt hozz létre egy 20-intel.conf nevű beállítófájlt is az /etc/X11/xorg.conf.d könyvtárban (ez utóbbi könyvtárat is létre kell hozni Mint esetében) amibe az alábbi sorokat másold be;
Section "Device"
Identifier "Intel Graphics"
Driver "intel"
Option "AccelMethod" "sna"
Option "TearFree" "true"
EndSection -
Sonja
nagyúr
Csak még nem tették ki szvsz. Ha megnézed azokat a helyeket, ahonnan a Cinnammon vagy MATE-et lehet letölteni (ezekről beszélek), akkor láthatod, hogy ott van pedig az XFCE kiadás is, pl. a Hochschule Esslingen University of Applied Sciences német FTP-n.
-
King Unique
titán
Na ez jól jött, mert nálam Windows, de akár Linux alatt is mindig elállítódik az óra...
Nekem korábban még ezt ajánlotta valaki, de továbbra is elállítódik az óra, főleg Windows alatt.(#6084) hódmaci: a normál MSO 2010 az megy, meg talán esetleg a 2013, de utóbbi nem biztos. Viszont a O365 tudtommal nem...
(#6085) lev258: az O365 = offline + online. Amire te gondolsz az az Office Online, de az eleve korlátolt tudás terén.
-
King Unique
titán
Telepítés után, amikor először megnyitottam a frissítéskezelőt, akkor felajánlott 3 opciót. A második volt az alapértelmezett, hagytam azon.
ITT nálam is ki van kapcsolva, de a fentebb lévő helyeken viszont be van jelölve. Tehát igen, valóban az volt a gond.
(#5896) lev258: mivel új főverzió, azt hittem kicsit több újdonság lesz, de ezek szerint nem. Na mindegy, azért így is ok és legalább vannak a 18-asnak pozitívumai is. Bár a Wi-Fi az eléggé (sz)akadozik, remélem a végleges kiadásban ezt javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged