- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Már úgy néz ki csak egyetlen dolog miatt tartok a pcmen widowst a linux mellett.
Nem más mint az Office365.
Szeretnék végleg megszabadulni tőle de az officet továbbra is használnám.Virtuális pcket inkább hagyjuk akkor inkább ennyi erővel meghagyom ahogyan most van,mindegy hogy az elején választom ki mi induljon vagy betölt egy op rendszer azután virtuálisan megint egy majd megint valami és így tovább.
Meg azt is tudom,hogy léteznek más office-ok is de ezt szeretném használni mindenképpen.
Jogtisztán van meg,ezért is használnám már ha nem ingyen volt........Próbálkoztam már neten található dolgokkal is de valami miatt mindig falba ütköztem.
pl hibaüzenet:"újabb windows verzió szükséges"Tudnátok valami könnyen értelmezhető jól működő leírást ajánlani hogyan tudnám a legegyszerűbben futtatni az linux mint alatt az officet?
Nem vagyok kocka!Vagyis nem tuti hogy értem miről beszélsz
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AliExpress tapasztalatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon