- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Már úgy néz ki csak egyetlen dolog miatt tartok a pcmen widowst a linux mellett.
Nem más mint az Office365.
Szeretnék végleg megszabadulni tőle de az officet továbbra is használnám.Virtuális pcket inkább hagyjuk akkor inkább ennyi erővel meghagyom ahogyan most van,mindegy hogy az elején választom ki mi induljon vagy betölt egy op rendszer azután virtuálisan megint egy majd megint valami és így tovább.
Meg azt is tudom,hogy léteznek más office-ok is de ezt szeretném használni mindenképpen.
Jogtisztán van meg,ezért is használnám már ha nem ingyen volt........Próbálkoztam már neten található dolgokkal is de valami miatt mindig falba ütköztem.
pl hibaüzenet:"újabb windows verzió szükséges"Tudnátok valami könnyen értelmezhető jól működő leírást ajánlani hogyan tudnám a legegyszerűbben futtatni az linux mint alatt az officet?
Nem vagyok kocka!Vagyis nem tuti hogy értem miről beszélsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest