Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul105
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
senkit se akarok elkeseríteni de lego kalendar illetve alpesi házikó nem lesz kiszállítva tescobol...
-
nyul105
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Köszi mindenkinek, szerintem is elkezdték a futárok direktben taposni a dobozokat.
Holnap visszaviszem Etelés üzletükbe, ez már számomra is a durva kategória. Másik doboz is volt a csomagban [3in1 dino], az alul volt, az "csak" benyomódott így megtartom.
-
nyul105
senior tag
Tudom, hogy LÁZ írta, hogy ne hozzuk fel a témát, de ez megér egy képet.
Emag BF - Sameday.
Futár meetingem közben hozta, liftből ki se szállt, kezembe nyomta aztán ment is (szürke kukászsák csomagolásban).
Mire kitapogattam hogy ez meg micsoda már nem volt itt.
-
nyul105
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
én a ninjago cityt akartam, de 23:30kor tudatosult bennem, hogy erste karbantart ugyhogy nem lehet interneten vásárolni a kártyájukkal. paypalomon meg nem volt pénz.
<3 erste
-
nyul105
senior tag
válasz
hami85
üzenetére
bennem az merül fel, ha veszel alzától kiveszed a figeket majd visszaviszed hogy bontott át vagy verve akkor
1. kibontóvideóval "bizonyítod", hogy az bizony úgy van? milyen 4k video kell amivel te bizonyítod ezt hogy márpedig az az a csomag és nem te csomagoltad vissza trükkösen...
2. elhiszik egyszer. de másodiknál meg cseszheted?!
ez a baj úgy általánosan, ami persze másodpiacon még jobban előjön mert ott egy ember kb életében egyszer vásárol tőled.
-
nyul105
senior tag
Hali,
aki a BDP szettjét 2x pont időszakban rendelte, kapott dupla pontot, vagy keresnie kellett őket? köszi.
-
nyul105
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
applikácio megmondja a qr kod alapján hogy mi van benne, ha nem online rendeles hanem boltbol.
-
nyul105
senior tag
teljesen igaz amit írsz, én valahogy próbálom a lego szett árát és értékét külön venni...
Az "értéket" próbálom egy állandóként definiálni, ami az "amikor a kezembe kapnám, mennyire örülök neki, nem tudva, hogy amúgy ezt mikor gyártották és mennyiért árulja a lego/bárki, kapható -e stb...
-
nyul105
senior tag
válasz
kbalage2
üzenetére
a gond nem a progress bar-ral van/volt a baj, hanem az össze vissza limitáltsággal, ők se tudták eldönteni mit akarnak. Fomo is kell, de azért sokat is kell eladni belőle, de tartva a Fomot, de azt se akarják, hogy az ember lássa hogy a kevésbé népszerű "nyertesek" nem fogynak...
Ja most meg hogy nincs progress bar még erősebb lesz a Fomo
ez mondjuk engem nem zavar személy szerint mert nem érint.De:
A legutóbbi újra körös bdp mountain vár maradék darabok, ami meg kevesebb, mint 1 másodperc(!!) alatt elfogyott az meg hihetetlenül el tudja az embert szomorítani, pláne ha ott nyomkodja az f5t az ember mint a hülye, de a bot meg 0.1 secenként "nyitogatja a linket". -
nyul105
senior tag
válasz
Ciccuka
üzenetére
googlezz rá a "lego GWP" kifejezésre, a lényeg, hogy a GWP : Gift With Purchase jelent, tehát ezeket anno rendeléshez adták.
A 9e lego oldalon található érték valamilyen kalkuláció alapján egy hasraütés, felejtsd el.
A kocka.hu amúgy egy trükkös oldal, nem annyira adja rögtön a GWP-ket, hanem megvárja míg értékesebb lesz, mivel már nem elérhető hivatalos forrásból. Kétlem, hogy megmaradt ez nekik, megtartották, mivel kis helyen elfér.
Ez nem kiszórás, ez egy marketing fogás, amivel most nagy értékűnek tűnő ajándékot adnak.
-
nyul105
senior tag
válasz
yahagyma
üzenetére
nekem sem szoktak szinte semmit egy nap alatt feladni, amúgy onnan a kiszállítás (dpd) még két hét is szokott lenni.
raktárban van, ergo létezik, amúgy a korai hozzáférés egyértelműen marketing duma, mert nem fizetsz semmit érte. Máshol a korai hozzáférésért fizetned kell, na az szerintem sokkal rosszabb lenne itt. viszont ami késik nem múlik, eljöhet még az idő amikor fizetned kell azért, hogy megrendelhess egy szettet
-
nyul105
senior tag
-
nyul105
senior tag
fortresst nem rakja be a kosárba, ELFOGYOTT?
SOLD OUT megaf@szom itt nyomkodtam mint a hülye
-
nyul105
senior tag
azt nem értem miért jó, hogy ezeket csak azután tudom módosítani, miután kosárba tettem (kiszedem). Egyszerűbb lenne, ha sima szűrőszerűen működne, mert igy párral több kattintás, ha fejeket akaraz cserèlni pl. illetve ha hiányzik belőle valami elem, akkor nem lehet kiválasztani.
-
nyul105
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
nyilván nem azzal van bajom

csak Bpen magasabb áron mennek a legok átlagosan illetve itt a legnagyobb a kereslet is.
A 36 ismerősös fb profiloknak pedig szerintem csak a személyes átvétel játszik.sb: pc alkatrészre azt hittem mindenki hardveraprot használ, vatera az ilyen "minden is" kategória inkább.
Mondjuk vinteden multkor feleségem hirdetését tiltották, mert náluk csakis "bontatlan/használatmentes textiliát lehet árulni." fellebbezett, hogy hülyeség, azt irtàk hogy ha ujra megprobálja bannolják.
Én meg azt hittem használtruha eladásra van kitalálva... -
nyul105
senior tag
nem emlékeztek esetleg ha maj4 lesz valami kupon mint tavaly, amitől lejjebb megy az sw szett ára, amellé be tudsz dobni insider kupont? pl micro ninjago szettet.
vagy ez vagy - vagy? -
nyul105
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
ehhez képest pesti Savoya semmi sw/city akciós lego nem volt már , csak a börtönsziget.
De a börtönszigetre nem kellett volna kupon, csak a hűségkártya. -
nyul105
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
pedig elmult àprilis 1...
(unexpected journey, -gathering trilogia uj tagja) -
nyul105
senior tag
válasz
RapaNui1
üzenetére
rivendellt szedtünk szét, számozott zacsko szerint válogatva.
Minden stimmelt, de az extra alkatrészeknél volt egy valami amiből eggyel több volt, és egy amiből eggyel kevesebb. (mármint extra). Azt hittük elrontottuk, kiszedtük mindegyikből hogy összesen mennyi volt azokból, de kiderült, hogy tényleg elrontották az extrát. -
-
nyul105
senior tag
Nyilvánvalóan nekem volt igazam, az, hogy a felettese sem képes elismerni ezt, az nagyon gáz. Valahol azt sejtem m (remélem), hogy ő is tudja, hogy jogos, csak szarik rá mert "perejjjébe" mentalitás. Mert ha nem ez, akkor tényleg ennyire ostobák...
ez tavalyi levelezés, végül adtak 500 pontot és mondtàk, hogy csak a csalódottságom miatt, de most az egyszer utoljára. Ellenőrző szerveket nem említettem, de leírtam a lényeget, hogy van egy Ászf, van egy kampány, annak van egy leírása, van egy reklám email, ezekben le kellene írni a kivételeket . Vagy legalább ködösen fogalmazzanak, hogy "van esély, hogy adunk 2x pontot, ha épp a randomgenerátor hatost dob".
Mert a "bármely, az oldalunkon leadott rendelés" az elég egyértelmű.
Valamint hangsulyoztam azt is, hogy a legocomon történt a rendelés.Megértik, sajnálják, legközelebb beleírják. Nem írtàk bele most sem.
-
nyul105
senior tag
válasz
Mauzes
üzenetére
"
...Másfelől, azt, hogy a Lego elküld egy promociós tájékoztató emailt, ahol se apróbetűvel se csillaggal nem szerepelt, hogy kivétel ez vagy az a szett, valamint a kosárban is a dupla pont làtszik, majd fizetést követően is kiírja (kissé magyartalanul), hogy“Meg fogod kapni3480Insiders-pontokEzeket a termék feladása után írjuk jóvá a fiókodban.”...
""...Köszönjük, hogy írt nekünk! Felvettem a kapcsolatot a felettes csoportunkkal, ők is megerősítették, hogy a bricklink-es készletek nem vesznek, nem vettek részt a pontduplázós akciókban.
A kosárban lévő termékek fázisban a rendszer egy becsült számítást végez az Insiders pontokat illetően, és a rendelés véglegesítése után írja jóvá az adható pontokat.
" -
nyul105
senior tag
azt hiszem 8 levelem volt velük (még angolul is írtam), mindig más copyztam, egyszer sceenshot, máskor promo leiras, harmadszor marketing email szöveg, aztán csak hogy mennyire inkorrekt ez, hogy nen tartják be amit leírnak.
ugyanaz jött, hogy felettessel beszélnek, végül megadták de írták, hogy soha többet nem fogják. És hogy most se járna csak látják hogy mennyire csalódott vagyok.
-
nyul105
senior tag
szerintem rámenősségtől függ és szimpátia, érdemes telefonálni inkább, mint email.
A screenshotot leszarják, persze ha fenyegetőzöl lehet, hogy számit valamit hogy van egy screenshotod.
Azt is leszarjàk, hogy mit írnak az ÁSZFbe, ha nem akarják nem adják oda a duplapontot. Indoklás: mert csak. -
nyul105
senior tag
ufff a lego megengedte hogy megvegyem a micro ninjago kupont de beváltani nem engedi
-
nyul105
senior tag
válasz
balint82
üzenetére
nem velem, én tegnap néztem a savoya parki auchanban 8 dobozban mindből ugyanazt a 3 figet vették ki (kaloz, wolf, steampunk)
régióba nem járok, mert ott nem raknak ki wolfpacket.lego PAB: előbb lesz nekem wolfpackem, minthogy a tavaly november 12ei rendelésem megjöjjön

-
nyul105
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
kaloz volt?
-
nyul105
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
a legkelendőbbek beleszámitanak. a standard 40 napos nem.
mrg a bricklink designer -
nyul105
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
nemsokara ujra hirdetve lesz drágábban, figyeld meg

de ne legyen igazam -
nyul105
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
de az az aranytagsági, az nincs vásárlàshoz kötve.
nem a szokásos végösszeg, csak bizalompont -
nyul105
senior tag
BÚÉK!
fyi: allee beastmaster nyitàs utàn 10 perccel már nem volt. 5 sort hoztak ki, azt az 5 dbot mondjuk nem volt nehéz kiszedni.
eladókkal nem vagyok annyira jóban, nekem nem hoznak ki extra dobozt.HUN_Sector: ez a 2500 ft kupon ez megy offline is? hogy?
-
nyul105
senior tag
válasz
lilaűrhajós
üzenetére
van 4. xwinggel
-
nyul105
senior tag
-
nyul105
senior tag
mire megy vele ?
- ha nem akarsz reklamálni nem számít.
- ha reklamálni akarsz úgyis fogsz, mivel rendelés után jelezte neked. ha téglát küld de neked itt ez a megjegyzés eltántorít? erre a megjegyzésre meg nem hinném hogy bármilyen testületnél hivatkozna.
- ha reklamálsz és el akar küldeni a francba nem ezen múlterre értettem hogy “érdekes”, mivel értelmetlennek tartom hacsak én nem látok valamit.
Crus:
bravostore nekem netes rendelés esetén emailt küld, amugy meg személyesen papir alaput. De én személyesen is “névvel vásárlok” a hűségpontok miatt, nem próbáltam még név nélkül, hogy akkor szàmlát vagy nyugtát adnak-e. ha egyáltalán ez opcio. ja és online esetén is csak átvétel után kapom a számlát, ha bolti átvételt kérek, de ebben nem vagyok 100%ig biztos. -
nyul105
senior tag
válasz
RapaNui1
üzenetére
ma jött email hogy átvehetem a 2 csomagot. de nem box, hanem csomagpontra át…. csak a gwp csomagot hoztàk a másik mégsem (email hibásan írta) azt àtvettem
telefonon nem elérhetőek valószinüleg 17:15 már késő volt nekik. email ment, át akarnám rakatni/rakni házhozszàllításra de nem engedi módosítani.
holnap nem leszek itthon biztos akkor hozzák majd
-
nyul105
senior tag
nem akarok rantot a legocomra de amúgy ha nem a legocom lenne már rég feketelistás lenne nálam is…
én szerintem is ők a csomagkiszállításért felelősek és ha 2-3 napot mondanak és 3 hete késik a kiszállítás nekik kellene sürgetni.nem szeretem én sem, hogy “nyugi ha bármi baj van visszaadjuk az árát” hozzáállást.
-
nyul105
senior tag
nov23 legorendelés nem szállitották ki (dpd depoban van…). van más is aki még vár? ma hivom őket pedig türelmes vagyok

edit bocs a sokadik ilyen offért, legonak irtam már irtàk hivjam én a dpd. -
nyul105
senior tag
válasz
po1son
üzenetére
nekem akárhogy büvészkedtem (2-3-4) berakásával sem lett 1ft a szálítás

pedig társasjátékrendelésnél 1ft volt…Major lion: azt jelenti, hogy 29e óta a Bp raktárukban van a 2 csomag, az egyik státusza néha megváltozik, hogy leltározták, de ki nem mozdul…
RapaNui1: nekem nov24 a rendelés, akkor remélhetőleg megvan a csomag csak nem mozgatják.
-
nyul105
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
csomagautomatába még úgy sem viszik ki, az otthonra rendelt legok mindig megjönnek hamar.
legközelebb tuti nem rendelek automatába :/ja és ez Bp.
-
nyul105
senior tag
nem tudom volt -e már ,de 150pontért 1500as discount. gondolom mindenki behúzott 3-at belőle, de ha mégsem, akkor tegye meg. kindly reminder

jó kérdés, ha 3at beváltasz, tudsz- e megint 3-at venni vagy az végleges accountonkénti limit ilyenkor??
-
nyul105
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ezzel nehéz vitatkozni, mivel a jövőre vonatkozik, de szerintem már az eldorádo erődöt se kapod meg jövő ilyenkor 80 alatt másodpiacon. az olyan 33% éves haszon, ha most eladod a gwpket belőle.
de amugy ez off itt csak jelezni akartam hogy nem egyöntetű a vélemény

-
nyul105
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ha ez így lenne akkor lehetne 55ezer+ 3 évnyi kamattal venni barracudabayt. ez felsőhangon is 80ezer lenne.

persze lehet tőzsdézni meg bitcoin meg 120% éves kamatot elérni, abban az esetben igazad van. -
nyul105
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
eldorado (ideiglenesen?) nincs készleten…
mi az esélye hogy lesz még idén? 0? vagy van remény?
-
nyul105
senior tag
hali,
aki okosabb/tapasztaltabb nálam, gondolom minden évben hasonlóan megy.
most lesz ez az insiders hétvége, jövő héten meg a black friday hétvége.
namost lesz olyan amit érdemesebb megvenni most hétvégén, vagy a jövő hétvége egyértelműen jobb, ez csak a türelmetlenek van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nikon DSLR topik
- Akciókamerák
- Windows 11
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Lenovo TAB M11 tablet
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
azt hittem a vevők visszamondják a rendelést. De a lego mondta le a rendeléseket készlethiány miatt.
amugy ft szorozva x% de fejbol sose tudom mennyi az x
lehetett volna annyi eszem hogy beteszem az URL-be amit kellett.