Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4101) concret_hp válasza _NCT (#4099) üzenetére


concret_hp
addikt

ha nem sürgős, várjál szept végéig. lemegy a felsőoktatásos hullám és jóval olcsóbban tudsz keresni lakást. (5K / hó az egy év alatt 60K és annyit tuti esnek az árak)

vagy fullba vagy sehogy :D

(#4102) _NCT válasza concret_hp (#4101) üzenetére


_NCT
őstag

Hát szept végéig nem is, de még 1-2 hétig tudok várni, bár igazából már nagyon mehetnékem van.

Szóval azt mondod, amiket linkeltem albikat, azokat 5k-val olcsóbban is meg tudom majd kapni?

Azt nem akarom, hogy elviszik az orrom elől és szept végén meg majd pislogok, hogy nincs választék. Múlt hét óta így is elég sok jót elvittek.

(#4103) Mawyx válasza _NCT (#4097) üzenetére


Mawyx
senior tag

A legtöbb hirdetésben kisállat kizárt, ezt miért csinálják? :( Nem tudom mit tudna ártani egy macska.

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#4104) biker válasza Mawyx (#4103) üzenetére


biker
nagyúr

összekarmolja az összes alkalmas felületet, ajtófélfa, bútorok, parketta esetleg, plusz ha kan, és elkezd "jelölgetni" akkor....

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#4105) Mawyx válasza biker (#4104) üzenetére


Mawyx
senior tag

Szoktak esetleg ilyen esetben mégis engedni, ha pl az ember a jelenlegi albiról,bútorairól meg a vérebjéről készít fényképet, videót?
Azért nem egy vadállat, hogy feltépje a parkettát :D a lábtörlő meg gyékény tárolódoboz az már más kérdés, de azt szabad is neki és azon is csak párat dagaszt, ez csak egy macska, nem valami bulldog.

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#4106) _BM_ válasza Mawyx (#4103) üzenetére


_BM_
senior tag

Nem tragédia a kisállat, de jobb ügyfél az, akinek nincsen kisállata. Nincs ebben semmi rendkívüli.
Most túlkereslet van a piacon, persze, hogy szelektálnak a kiadók.

Olyan albérletet keress, amelyet ügynök ad ki, az leszarja. Tagadd le a macsekot, beköltözöl, aztán becsempészheted. A kutyát sem fogja érdekelni, pláne, ha külföldi vagy vidéki a tulaj.

[ Szerkesztve ]

(#4107) concret_hp válasza _NCT (#4102) üzenetére


concret_hp
addikt

hát ugyan ezeket nem sanszosan, de amiket akkor kezdenek hirdetni, vagy valamiért nem veszik ki ebben az időszakban azokat lejjebb árazzák. költöködtem mrá párszor, bezséltem több ingatlanossal, mind azt mondja, hogy kb. augusztusban a legdurvább a kereslet ha bérleményről van szó.

vagy fullba vagy sehogy :D

(#4108) biker válasza Mawyx (#4105) üzenetére


biker
nagyúr

nővérem is albiban van, macskával.
kb az összes alkatrésze a galériának, a bejárati ajtónak, és az összes ajtófélfának 40cm magasságig kuka
szerinted kifizetni ki fogja? :)

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#4109) _NCT válasza concret_hp (#4107) üzenetére


_NCT
őstag

Ezek mar 1 het mulva nem lesznek fenn, szal gondoltam h nem ezeket talalom majd. :)

biker: scenic utan milyen az elet ? :)

[ Szerkesztve ]

(#4110) biker válasza _NCT (#4109) üzenetére


biker
nagyúr

zsírkirály. megy, olaj kell bele meg benzin, ennyi :)
jó, fékeket is cseréltük, mert vot rá idő meg keret, pedig 2mm még volt az ütközőig kb
10.000km hiba nélkül, ilyet nem tud egy renault...

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#4111) Ace Ventura


Ace Ventura
addikt

Na eldöntöttem a lakást, most már csak a hitelt kell elindítanom.
Egy 5.5M szigetszentmiklósi lakásból 3M önrészem van.a többi 2.5M Unicredites hitel lenne.
Szerintetek melyikkel járok a legjobban az ottani ajánlatok közül?
10 évre gondoltam max, és 2-essel kezdődik a fizetésem és 6 számjegyű.32 éves vagyok.
4 éves 20000-res fundamentám van, amiből még 2.5 év van hátra.

Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

(#4112) Flashcash válasza Ace Ventura (#4111) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

A 4 éves fundamenta megtakarítási része kb. 1,3 millió, kedvezményes hitelt (6,2%) pedig kb. 2milliót lehet igényelni hozzá. Így lehet, érdemes lenne őket megkeresni, hogy nincs-e olyan hitelük, amely alacsony költséggel kiváltható, amikor lejár a fundamenta előtakarékossági szerződésed. Ráadásul így a futamidő is rövidíthető lenne 2,5év (megtakarításból hátralevő idő) + 56 hó-ra (kedv. hitel futamideje).

[ Szerkesztve ]

(#4113) axioma válasza Ace Ventura (#4111) üzenetére


axioma
Topikgazda

Latatlanban kell kerned egy sima tamogatott hitelt, ha az unicredit fix, abbol ott csak egy lesz. Futamido kb. mindegy, tenyleg 3.22M-t ki tudsz szedni az ltp-bol olcson, szoval kerheted hosszabbra, egyreszt kevesebb a havi fizetendo, masreszt konnyebb a hitelbiralat. Sot, ha engedi a meglevot kombizni az unicredit (mert partnerbank a fundanal), akkor lehet hogy legjobb eleve kombiban felvenni, de semmikepp nem uj szerzodessel. Kerdezd meg, hogy ettol olcsobb-e az elotorlesztes (vegtorlesztes), bar elore szolok, hogy ez a kondicio valtozhat az evek soran, de iranymutatonak jo. Aztan azt, hogy a teljeset vagy csak a toket torleszted, altalaban eleg lejaratkor eldonteni (bar vmelyik bank volt hogy iratott ala elore valami LK-rol lemondatast).
Egyebkent ha inkabb fizetnel tobbet hogy hamarabb lejarjon, es van szabad adoszam, akkor lehet me'g turbozni. Bocs, nem remlik es most lusta vagyok visszakeresni, mennyit szansz ra havonta (a jelenlegi ltp-vel egyutt).

[ Szerkesztve ]

(#4114) _NCT


_NCT
őstag

Szerintetek ez az albérlet mennyire drága?

(#4115) _BM_ válasza _NCT (#4114) üzenetére


_BM_
senior tag

Szerintem drága, de ki fogják annyiért venni.
A télen-nyáron fűtési díj baromi drága. A házközponti-egyedi mérős kisgarzonokban télen havi 6 ezernek, nyáron nulla forintnak kellene lennie a fűtésnek, mármint műszakilag. Ahol egyedi mérős a fűtés, és nem olvassa le a közösképviselő havonta, ott lopás van. Fontos a XI kerület?

[ Szerkesztve ]

(#4116) _BM_ válasza _NCT (#4114) üzenetére


_BM_
senior tag

[Ez a garzon 90 ezer], de tutira olcsóbban jössz ki, mint a 70 ezressel.

[Ezzel is - XI kerület]

[ Szerkesztve ]

(#4117) _NCT válasza _BM_ (#4115) üzenetére


_NCT
őstag

Átalányos a fűtés, egyedi mérős csak a vízóra. De kérdem én: ha vizet én fizetem vízóra alapján, akkor a csatornadíjat is én fogom? És akkor a közös költség miért lehet ilyen rohadt sok? Oké, hogy portaszolgálat, de én kicsit sokallom.

Nem, nem fontos a XI. ker igazából. 90ezreseket meg már sokallom. Mert oké hogy 6-8 körül kijön télen a fűtés, de még ott a víz + villany + közös kltsg bőven 100 felett leszek költésben.

[ Szerkesztve ]

(#4118) attiati válasza _NCT (#4114) üzenetére


attiati
veterán

érdemes tisztázni vele, hogy mit jelent a nettó 70e?

voltam annó olyan albérletet nézni, ahol bele akarta írni a szerződésbe a tulaj, hogy xy ezer ft + forrásadó (ha őneki olyanja keletkezik az adóhatóság felé)

(#4119) _NCT válasza attiati (#4118) üzenetére


_NCT
őstag

Holnap elmegyek megnézni, majd megkérdezem. Én is kíváncsi vagyok. Meg kérek tőle 1-2 közüzemi számlát, hogy lássam az előző bérlő mennyiből jött ki kb.

(#4120) Vesztor87 válasza _NCT (#4117) üzenetére


Vesztor87
senior tag

Hát nem semmi árak vannak:D Lehet várnod kellene kicsit:) Most csodálkozom, igaz hogy csak egy korszerűtlen panelt vettem ki, de 52 nm és 85k-ból kijön kb (vízszámla nélküli hónapban vmi 80, ha van vízszámla akkor 90-92k kb.)... Itt a 35 nm-esben kicsit nyomaszt hogy nincs tér körülöttem. Ha van 2-3 vendégem meg főleg:)

(#4121) _NCT válasza Vesztor87 (#4120) üzenetére


_NCT
őstag

Lehet h várok még én is egy kicsit, igaz nekem a 40m2 elég is lenne, úgy is egyedül vagyok, vendégeket sem fogok tartani. 1 szobás lakásokat nézek csak, 2 vagy 1+fél már felesleges.

(#4122) _BM_ válasza _NCT (#4117) üzenetére


_BM_
senior tag

"És akkor a közös költség miért lehet ilyen rohadt sok?"

Mert lop a közösképviselő. Biztos tele van agyhalott nyuggerrel a ház. Pénzük van rá, az arányokat meg nem ismerik.
Nincs senki, aki lekérje az éves gázszámlát, amit a ház felé számláz a szolgáltató, és elossza a lakások számával (hozzáadva a kazán üzemeltetési átalánydíját). Azért nyomulnak egyébként a közösképviselők a fűtésátalányos mókára, mert más területen nem igen lehet lóvét kiszedni az emberekből. Klasszikus kedvenc lopási terület a tetőjavítás (mert azt úgyse látja senki), de ahhoz szavaztatni kell, az meg egyre kevésbé megy, mert félnek a tulajok, hogy meglopják őket. De az éves 200 ezer forintos fűtésre rálegyintenek, hogy máshol még ennél is drágább. Ha tudnák, hogy 100 rugóval meglopják őket, akkor dühösek lennének, de nem tudják meg, mert nem rendelkeznek azzal a képességgel, ami a kiderítéshez szükséges. Egyetlen telefon kérdése az egész.

NB: Hőmennyiségmérős házakban előszeretettel "hitelesíttetik" az órákat, nehogy 1%-kal félremérjenek, ezáltal valaki havi 100 forinttal rosszul járjon.
25 ezerért.......

[ Szerkesztve ]

(#4123) Vesztor87 válasza _NCT (#4121) üzenetére


Vesztor87
senior tag

Nem azért, de melóhelyedre sztem innen se érnél be sokára, és bőven olcsóbb lehet ez mint amiket mutattál, és 1,5x akkora:)

(#4124) _NCT válasza Vesztor87 (#4123) üzenetére


_NCT
őstag

Innen valóban nem, lenne kb 30 perc :) De 2 szobával mire megyek egyedül? :D Bútorok sem mai csirkék.

[ Szerkesztve ]

(#4125) _BM_ válasza _NCT (#4124) üzenetére


_BM_
senior tag

Az egyiket beülteted kannabisszal :DDD

(#4126) jamez


jamez
senior tag

Ha valakinek kell hitelben profi segítség írjon privátban nekem. Ingyenes!

Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.

(#4127) Vesztor87 válasza _NCT (#4124) üzenetére


Vesztor87
senior tag

Amiket nézegettél onnan mennyi lenne? Ne tiltakozz a nagy lakás ellen:D Asszonyka mikor költözik hozzád? Az 1 szobás lakás nem jó, kell a min. 2 helyiség. Én is szeretem hogy a 35nm ellenére 2 szoba van, én 7végén is kelek reggel, nem ébresztem fel azzal hogy netezek vagy tv-zek :)

(#4128) axioma válasza jamez (#4126) üzenetére


axioma
Topikgazda

:O
Tessek figyelni, valaszolni itt, aztan ha kepben vagy, ugyis kapsz onreklam nelkul is megkereseseket...

(#4129) Vesztor87 válasza _BM_ (#4125) üzenetére


Vesztor87
senior tag

:Y :C :C :C
Vannak ötletek :D

[ Szerkesztve ]

(#4130) _NCT válasza Vesztor87 (#4127) üzenetére


_NCT
őstag

Ő még 1 év múlva, bő 1 év szerintem. Idén kezdi az utolsó évét fősulin, és még onnantól kitudja mikor talál munkát.

Jelenleg a kedvenceim között 6. kerületi és 9.ker lakások vannak. 9. ker nem igazán tartozik ahhoz a bizonyos csücsökhöz, de úgy tudom a mester utca, corvin rész és a körúthoz közeli részek nem gázosak este sem. Ez is 40m2 körül van, de nagyobb mint a 25 ugyanennyiért.

[ Szerkesztve ]

(#4131) Vesztor87 válasza _NCT (#4130) üzenetére


Vesztor87
senior tag

1 szobás... ájájáj...de jó lesz egy kis krumpli sütés után hogy minden cuccod olaj szagú lesz, ha netán oda ég vmi akkor meg főleg:DD 2 napig úgy kelsz/fekszel hogy eszedbe jut:DD

(#4132) _NCT válasza Vesztor87 (#4131) üzenetére


_NCT
őstag

Igen, erre már sokszor gondoltam főleg az amerikai konyhás lakásokál. Mert még ha van ajtó a konyhánál, akkor ez nem gáz.

Odaégetés meg tuti lesz, nem vagyok egy master chef :D

(#4133) Vesztor87 válasza _NCT (#4132) üzenetére


Vesztor87
senior tag

Bachatod az ajtót, akkor is megmarad, tapasztaltam:D Konyha legyen külön! Legyen egy hálód, meg egy nappalid szerintem, ez a minimum. A fürdő ne legyen egybe a wc-vel ha esetleg panelba mész. Nálunk a mostaniba egybe van... rémálom. Nem is csak a nyilvánvaló miatt, hanem mert olyan szintem lehallatszik a felettünk lakó is, hogy vt hogy zuhanyzás közben kinéztem a zuhanyfüggöny mögül hogy wtf, ki van bent a fürdőben:S

(#4134) _NCT válasza Vesztor87 (#4133) üzenetére


_NCT
őstag

Én is úgy értettem, hogy elválasztva, külön konyha. WC meg fürdő tőlem lehet egybe is, más úgy sem jön be olyankor mikor akció van :D

Minden kívánságom úgy sem tudom kielégíteni, mert akkor a 100ezer + rezsis lakás sem lenne elég.

(#4135) Vesztor87 válasza _NCT (#4134) üzenetére


Vesztor87
senior tag

Hát figyu, most amit mutattam a Flórián téren az nem jó? 100 alatt az is megáll bőven, és megfelel ezen kritériumoknak:D

(#4136) jamez válasza axioma (#4128) üzenetére


jamez
senior tag

a cégünk a Duna House foglalkozik vele ha érdekel elintézzük soron kívül bárkinek. CSak személyes tanácsadás van.

Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.

(#4137) axioma válasza jamez (#4136) üzenetére


axioma
Topikgazda

Nem tudom, a tobbiek hogy vannak vele, de koszi, nem kerek reklamot egy egymast segito kozossegbe. Raadasul a "soron kivul" eleg nagykepu egy olyan cegtol, akinek lathatoan nincs eleg meloja az idejet kitolteni, ha ilyen gyatra reklamozast is bevallaltok.

Raadasul attol, hogy csak szemelyes tanacsadas van a jelszo (persze, mert arra kapsz csak jutalekot), attol me'g ingyen foleg altalanos kerdesekben segiteni nem hiszem, hogy barki is megtiltotta volna neked.

[Most a nem letezo uzleti erzekedrol ne is beszeljunk, mert amikor en csupan hobbikent az index forumon irogattam, olyan megkeresesek is jottek, hogy en se ertettem... volt, amibol jutalekos uzlet, konkretan Funda is lett, de pl. volt aki a tozsderol akart velem diskuralni meg annak intezesevel megbizni...]

[ Szerkesztve ]

(#4138) Vesztor87 válasza axioma (#4137) üzenetére


Vesztor87
senior tag

Csatlakozom:)

(#4139) _NCT válasza axioma (#4137) üzenetére


_NCT
őstag

Nyugi, időnként minden fórumon összefújja a szemetet a szél :))

(#4140) Vesztor87 válasza _NCT (#4139) üzenetére


Vesztor87
senior tag

Az hogy nem tetszik egy dolog, de szerintem ne bántsuk:)

(#4141) axioma válasza _NCT (#4139) üzenetére


axioma
Topikgazda

Engem az idegesitett fel, hogy az elso, rovid visszaszolasra nem vette eszre magat. Index forumon tudom, hgoy ugranak a reklamra, ott mar belinkeltem volna a tagot a modiknak es seperc alatt eltunt volna, bar ott is inkabb a 10 hsz-bol 10 reklam tipusuakat jelentem/tjuk. Elsore o is azert kapott kisebb nekimenest, mert nem ujonc. Erre tessek, me'g egy cegreklamot is bedobott, meg a szemelyes ugyintezest... aminek tudvalevo elonye a tobbiekkel szemben, hogy nem ad az ugyfelnek eselyt, hogy megvizsgalja az allitasok ("legjobb" stb. jelzokrol elsosorban) valodisagat, mig pl. egy forumba beirt reakciot olvasunk masik partizen, es adott esetben velemenyezunk, netan korrigalunk.

(#4142) _BM_ válasza axioma (#4141) üzenetére


_BM_
senior tag

Miért tragédia egy releváns reklám?

(#4143) axioma válasza _BM_ (#4142) üzenetére


axioma
Topikgazda

Ja, ha csak en vagyok ra erzekeny, akkor legyen, nem emlekszem es most nem turnam fel, hogy van-e errol valami az itteni forumszabalyzatban. Legfeljebb akkor majd en szedem ki ezt a topikot a kedvencek kozul, es akkor velem se lesz gondotok (ez most tenykozles, nem sertodes, csak nekem akkor mar nem azt adja ez a topik, ami miatt itt vagyok). En valahogy trivialitasnak gondoltam, hogy alapbol nem megengedett a forumok egyikeben sem hozzaszolasban hirdetni, mert konnyen el is fajulhat (reklamok kozott egy-ket kozossegi hsz), na meg a forum fenntartojanak nem erdeke (ingyen) hirdetofeluletet biztositani harmadik felnek.
Az persze mas eset, hogy ha valaki kerdez, es arra termek/szolgaltato megjelolessel valaszolsz, sot ha egy konkret hsz-re valaszolva azt irja valaki, hogy tud benne segiteni (bar az mehetne priviben is), az is normalis (foleg ha kozben azert segit is mas valaszokkal), de ez igy nekem nagyon necces.

(#4144) jamez válasza axioma (#4143) üzenetére


jamez
senior tag

Bocs csak segíteni akartam azoknak akik nem a ph-n akarják kitalálni honnan és hogyan vegyenek fel hitelt.
A jóindulatú segítségre mocskolódás érkezik akkor légy szíves te segíts a sorstársaknak.

Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.

(#4145) DeFranco válasza axioma (#4143) üzenetére


DeFranco
nagyúr

teljesen igazad van, ez így alattomos, és a szabályzat szerint tiltott is

@jamez: tisztázzunk valamit, te nem segíteni akarsz, hanem üzletet kötni, itt most konkrétan reklámozol. Ezt ne akard segítségnek beállítani, mert nem az, te keresni akarsz az itteni embereken. Semmi gond, ez a munkád, tiszta sor (hogy ez mennyire jó az ügyfélnek az egy más kérdés) de ne állítsd úgy be, hogy felállítottad a vöröskereszt-sátradat, mert nem... pénzt keresni jöttél.

(#4146) attiati


attiati
veterán

10 éves $ hozamokban úgy tűnik kemény falat lesz elsőre a 2,85-ös szint. Lejön 2,5-re, aztán meglátjuk :)

Jamez: a ti cégetek, vagy csak dolgozol ott? :)

[ Szerkesztve ]

(#4147) _NCT


_NCT
őstag

Galériás lakásokat mennyire öngyilkosság konvektorral bevállalni? Jelige: nem szeretek fázni. :D

(#4148) _BM_ válasza _NCT (#4147) üzenetére


_BM_
senior tag

Egyrészt drága a fűtés, másrészt megfulladsz a galérián. Nincs levegő.

(#4149) Vesztor87 válasza _NCT (#4147) üzenetére


Vesztor87
senior tag

Mondom én hogy nem egyedi mérős panel kell Neked:D Lehetőleg legfelső szinti:D

(#4150) _NCT válasza Vesztor87 (#4149) üzenetére


_NCT
őstag

Hát kicsit elszomorodtam, elfogytak a jó helyek, ami van az meg drága (jelenleg már 75-80+rezsi+kk körül nézek belvárosban főleg). Nem biztos, hogy lesz árban csökkenés szeptember felé.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.