- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
Nem tudom, a tobbiek hogy vannak vele, de koszi, nem kerek reklamot egy egymast segito kozossegbe. Raadasul a "soron kivul" eleg nagykepu egy olyan cegtol, akinek lathatoan nincs eleg meloja az idejet kitolteni, ha ilyen gyatra reklamozast is bevallaltok.
Raadasul attol, hogy csak szemelyes tanacsadas van a jelszo (persze, mert arra kapsz csak jutalekot), attol me'g ingyen foleg altalanos kerdesekben segiteni nem hiszem, hogy barki is megtiltotta volna neked.
[Most a nem letezo uzleti erzekedrol ne is beszeljunk, mert amikor en csupan hobbikent az index forumon irogattam, olyan megkeresesek is jottek, hogy en se ertettem... volt, amibol jutalekos uzlet, konkretan Funda is lett, de pl. volt aki a tozsderol akart velem diskuralni meg annak intezesevel megbizni...]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest