Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23080) D1esel


D1esel
csendes tag

Sziasztok!
*wd külső merevlemez, letöltés (torrent), sebesség probléma.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Előfordulhat, hogy kérdésem nem ide tartozik, de 2 napja túrom a netet és értelmes megoldást nem találtam. Elfogadom azt is ha nincs megoldás csak jó lenne valami konkrétum.
Szóval a felállás az, hogy adott egy WD 5TB My Passport Portable Hard Drive külső merevlemez. Az volt a tervem, hogy laptopba csak SSD van ezért majd erre szépen letöltögetek mindenféle dolgot* ( :U ). Soha nem volt gondolom letöltési sebssséggel, de egyszerűen 2 kliensel is megpróbálva egyszerűen nem haladja meg a 10mb/s a letöltési sebesség. Ha belső SSD-re mentem akkor kiadad 35-45mb/s körül ugyanaz a torrent. A windowsban a házirendet átállítottam de semmi változás.

Esetleg valakinek ötlet, hogy mit nézzek meg vagy merre keressem a megoldást?

A laptop amúgy egy Dell G3mas és természetesen az USB 3 portjába van dugva az eszköz és minden illesztőprogram (+BIOS) a legfrissebb.

Előre is köszönöm! :) :R

Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.