Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22898) maxi1975


maxi1975
újonc

Köszönöm szépen az iránymutatást, megtaláltam a Seagate oldalon a Samsung Drive Manager full programot és telepítettem win 10-en sikeresen de sajnos a fent említett 2017-ben vásárolt Maxtor (Seaget programmal vásárolt) adathordozót nem ismeri fel. Nemhogy a SecretZone-t de még a védetlen területet sem látja. Ezért leszedtem és visszatettem a félig megmaradt régi, eredeti de még működő Seagate driver manager programot ami továbbra is legalább felismeri a Maxtor 2 terrás adathordozót. A következőket jeleníti meg: Used by user 533Gb, Used by SecretZone 491,Gb, Used by autoback 0 byte, Total space 1.8TB. A Seagate oldaláról letöltött és feltelepített Samsung drive manager még ennyit sem jelenít meg.
A Seagate drive managerrel a Used by user 533Gb-ot elérem semmi gond nélkül. A probléma a SecretZone-al van, tönkrement és elveszett az a kis program amivel a 2017-ben az adathordozót adták és ezt a területet létrehoztam. Albiosz forum társunktól kérném a segítséget, vagy ha bárkinek ez a program meglenne, kérem segítsen. Tehát a Seagate Drive manager full csomagjához tartozó Portable SecretZone.exe indító fájlt keresem.
Egyébként megvan a zsaroló vírus neve, lenne is hozzá decrypt de nem vagyok szakértője, így ezek után félek elindítani...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.