Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48504) Csabcy válasza bacsko42 (#48495) üzenetére


Csabcy
tag

Helló!

Na ezt a 2 modelt hasonlítgatja a fiam is napok óta, de neki az X5C tűnik jobbnak, mutatott már egy csomó videót. Mi csak januárba tervezünk venni, írj ha megjött, esetleg néhány tapasztalatot is.
Ehhez is jó a 8%-os kupon, ne felejtsd használni.Bár most akciós 13,939 Ft-ért, ezért lehet nem jó a kupon. Azért jók ezek mert ezekhez van minden tartalék alkatrész ha gond van. A fiamnak van egy Revell quadrokopter atomium, tönkre ment az aksija, a revell 8000 Ft-ért
küldött volna, innen rendeltem 640 Ft-ért méret és kapacitás alapján jobb mint új korában.
Jó reptetést.

Üdv:

Csaba

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.