Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38951) beg válasza Rodzser Mór (#38950) üzenetére


beg
veterán

A telefon doboza egy másik dobozban van, abba beledobták az autós átalakítót is.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#38952) maj-viktor válasza aytukabozs (#38929) üzenetére


maj-viktor
őstag

Ezt magyarázom én is.. ez egy új dolog, valaki írta... ajánlotta, de neki nincs vele tapasztalata, csak elméleti síkon... De ezt elfelejtette mondani, a legelső kommentbe...

ha így írja, hogy van a toc2, ahol +7$-ért kötsz rá "vámbiztosítást", akkor 70$-ig megtéritik a vámot (áfát), de én még nem próbáltam, nincs tapasztalatom vele, akkor azt mondom OK!

De eddig egyetlen 1 ember számolt be pozitív tapasztalatról, ha jól emlékszem, hogy valóban, kapott visszatérítést... ez számomra édeskevés (lehet csak egy "fizetett" ember)... majd ha 5-10 ember is bizonyítja és nem ilyen ma regisztrált 0hsz-es emberke, akkor azt mondom ajánljgassuk mindenkinek a +7$-ért kötött biztosítást, addig, csak úgy, hogy megemlítjük, hogy nincs vele még sok tapasztalatunk...

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#38953) maj-viktor válasza Zeki (#38945) üzenetére


maj-viktor
őstag

Nem erről van szó, csupán nem ajánlok olyan megoldást, olyan oldalt, amivel nekem személy szerint nincs saját tapasztalatom... VAGY! legalább 5-10 random ember-nek bevállt!

(de tudod mit... igazad van.. ajánlgass mindent - mindenkinek, aztán ha "besz*pják", téged szekáljanak majd az újoncok PM-be, hogy miért ajánlottad azt...)

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#38954) beg válasza maj-viktor (#38953) üzenetére


beg
veterán

Lehet, hogy én vagyok rosszul bekötve, de ha nekem megemlítené valaki, hogy van egy ilyen lehetőség, akkor azt megköszönném neki nem pedig privátban zaklatnám, hogy minek mondta.
7USD-ről beszélünk, olyan hűdenagyot nem lehet ekkoráról esni és én a boltot szántanám fel, ha mégsem fizetnek, pedig leírták fehéren-feketén.

Nincs még tapasztalat, de nem is lesz, ha senki sem bátor.
(Az már más kérdés, hogy Hungary nagyon hamar feketelistás lesz szerintem ezeken a vámbiztosítós lehetőségeken)

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#38955) b0bcat válasza thomasa (#38947) üzenetére


b0bcat
addikt

Te egy jelzős szerkezetre, míg én egy egész mondatra asszociáltam a kolléga kérdéséből. Nehogy má' én legyek még a végén a hülye, mert másképpen fogalmaztam! :U Gy.k.: ami "nem csatlakoztatható", azt "nem lehet csatlakoztatni". Logikailag a kettő ugyanaz. ;)

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#38956) Zeki válasza maj-viktor (#38953) üzenetére


Zeki
nagyúr

Te mit aggódsz helyettem?
Én ajánlottam pár weboldalt, ahol a weboldal azt állítja, hogy ha biztosítással veszed a telefonod, akkor ha megfognak a vámon és te ezt igazolod feléjük, ők visszatérítenek x dollár erejéig.
Ennyi.
Nem írtam oda egyikhez sem, hogy már van tapasztalat velük.
Vagyis a coolicool-nál írtam, hogy már valakinek visszatérítettek. Ő maga írta be.

Bazmeg, neked valami bajod van?
Valaki a coolicool fizetett embere, hogy azt állítsa, neki visszatérítettek?
Hozz már rá bizonyítékot, mielőtt valakit ilyen aljasan megrágalmazol!

[ Szerkesztve ]

(#38957) bl4ze válasza maj-viktor (#38952) üzenetére


bl4ze
veterán

Ne haragudj, de ezek az agymenéseid már kriminálisak.

Nyilván, fizetett ember a PH! Magyar fórumon.
Hogyne.

Nem akarsz elmenni nyaralni, üdülni vagy valami ?

Folyamatosan megy az agyfosás tőled itt a fórumon, szerintem elég sokunkat irritál.... :Y

.:. bl4ze .:.

(#38958) maj-viktor válasza beg (#38954) üzenetére


maj-viktor
őstag

Nem a 7$ a nagytétel, hanem tegyük fel, rendelsz valamit 200$-ért, ugyebár annak a 70$ alatt van a vámköltsége, de megáfázzák - megvámolják! Akkor jóhogy mérges leszel ha nem téritik vissza, amikor te azért rendeltél onnan, meg fizettél +7$, hogy biztosan vámmentes legyen, még ha utólag is visszatérítéssel...
~60$ mínuszba leszel, amire nem számítottál, hiszen azért rendeltél úgy és onnan...

Hát én tudnék cifrákat mesélni itt bár fórumtársról, miket kapok PM-be, azért mert INGYEN és időmet rááldozva segítek a külföldi rendelésekben másoknak... Bár itt nyilvánosba is osztotok jópáran mert segítek (és sokatoknak "okoskodás", hogy segítek - bár ez más téma)

Abban szerintem is igazad van, hogy Hungary nagyon hamar feketlistás lesz ilyen vámbiztosításügyileg... sztem az egész EU-ba náluk fogják meg százalékosan a legtöbb csomagot!

(#38956) CineDOG1
Igen, nem írtad... pont ezért adódik, hogy tapasztalatból írod... rögtön ez jön le az embernek, hogy azért írtad - ajánlod, mert van már vele tapasztalatod... közbe nincs! Itt idáig egyetlen 1 ember írt be pozitív tapasztalatot, amit én és te is írtál...

Nem rágalmaztam senkit, csupán feltételes módba írtam... hogy idézem: "(lehet csak egy "fizetett" ember)"

Szerintem te is tudod... volt itt olyan ember, aki referenciás linkeket rakott be, hogy kapjon 1-2-5$-os bizbasz kuponokat az adott webshoptól... (így kell érteni a "fizetett embert", nem úgy, hogy most na kapsz 100$, ha pozitívat írsz rólunk...)

(#38957) bl4ze
Rád inkább nem reagálok, mert normális keretek közt nem tudnék szerintem...
Röviden, csak annyi: majd ha annyit leteszel itt a fórumba "közösségileg", mint én, akkor majd elfogadom a fikázásodat, addig nem! Mert nem negatív hsz-eket írok, szinte csak segítő pozitívakat... De gondolom rontom az üzeleted, mert segítek a hétköznapi embernek is rendelni külföldről, hogy számotokra ennyire szálka vagyok a szemetekbe... Ez már bebizonyosodott számomra a sok negatív PM támadásból!

u.i.:
nyaraláshoz bocs, de csoró vagyok....

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#38959) bl4ze válasza maj-viktor (#38958) üzenetére


bl4ze
veterán

Bocs, de ha vissza is tudsz nézni akkor láthatod, hogy nem kevés embernek segítettem már itt is + ebay topikban.
De ne tedd, bizotsan "rontod" az üzletem. Vicces kis troll vagy.

Túl sok az időd az jön le, mindenbe belekotyogsz, osztod az észt.
Őszintén megmondom Nekem nagyon sokszor már sok vagy itt. Ha teheted, legtöbb esetben maradj meg a privát segítségekkel, mert tudok róla, hogy több fórumtárs is unja már ezt a sok okoskodást, millió soros bejegyzést Tőled. Bocs ha őszinte és bántó vagyok.... :F

.:. bl4ze .:.

(#38960) maj-viktor válasza bl4ze (#38959) üzenetére


maj-viktor
őstag

Ezesetbe boccs, itt nem rémlik a nicked... (vagyis én nem is nicket jegyzek, hanem inkább avatart és akkor ahhoz esetleg nicket... ahogy itt is megkaptam, hogy aki sárkányt lát az már túlteker... szíve joga! Nem neki segítek...)

Amúgy szándékosan nem itt osztom az észt és nem privátba... aki privátba ír, annak is írom, hogy inkább publikba kérdezze, mert később ez másnak is segítség lehet... ha általános a kérdés... csak akkor írjon PM-et, ha nagyon specifikus vagy túl privát a téma - olyan a rendelni való cucc, stb.

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#38961) DJGABI


DJGABI
addikt

"Örülök" hogy pont téma, szombaton adtam le rendelést coolicool-éknál, paypalról a lét lehúzták, arról jött a szokásos üzenet. Ellenben a bolttól semmi visszaigazoló mailt nem kaptam. Írtam supportnak, kíváncsi vagyok ilyenkor mi van, az oldalon szerencsére látom a rendelést.

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#38962) kmarci25 válasza DJGABI (#38961) üzenetére


kmarci25
veterán

Ilyenkor az van, hogy legyél egy kicsit türelmes, és azért nézd meg a spam postafiókodat is. :K Nekem pl. a gmail automatikusan pakolta a spam-be a comebuy-tól jövő üzeneteket (pl. rendelés felvétele, feldolgozása, csomag átadása kézbesíítésre, stb.).

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#38963) thomasa válasza b0bcat (#38955) üzenetére


thomasa
senior tag

Bocsánat már, hogy megvédem magam, de én a konkrét kérdésre válaszoltam. Senki sem hülyézett le senkit. :C

(#38964) Zeki


Zeki
nagyúr

Akinek BVLS csomagja van, itt követheti nyomon:
http://www.bpost.be/belgianpostinternational/en/e-shipper/track_and_trace.html

(#38965) Laza...


Laza...
addikt

dupla

[ Szerkesztve ]

Never give up!

(#38966) Laza...


Laza...
addikt

Megérkezett a vám biztosított csomagom, persze hogy vámolták :))

A toc2.com most fog vizsgázni :D

A rendelés egy ThL 4400 volt, eddig nagyon meggyőző, wifire lépés után kiabált hogy van OTA frissítés (06.26). Még nem engedtem neki :)

Kellemes a fogása, bőrtok, szilikon tok, fólia, stb stb :))

Értesítő LED is van, eddig csak pirosban láttam (lehet csak ez van) de erre éjjel lehet diszkózni is az tuti :D

Never give up!

(#38967) beg válasza Laza... (#38966) üzenetére


beg
veterán

Meglepő, hogy vámolták. Majd most megtudják a to2-nél, hogy mennyire biznisz 7 dollárért max. 70-et adni :)
Arra meg főleg, hogy egy magyar nyelvű scannelt nyomtatvány hogy fordít a Ki-Cheng.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#38968) RVR400 válasza bl4ze (#38957) üzenetére


RVR400
veterán

Khm... Nekem rémlik itt egy Antelife reklámemberke is nem olyan régről.

(#38966) Laza...: Nekem a coolicool fog vizsgázni nagy valószínűséggel, mert 07.02 óta célországba megérkezett státusz van...

Kicsit foghíjasan, de ma megérkezett egy csomagom. Mármint a bejegyzések foghíjasak. :)

2014-07-07 12:22, Miskolc Posta Feldolgozó Üzem, Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered, Kiegészítő információ : helyettes átvevő
2014-06-30 14:12, Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents

(#38970) CineDOG1: Még azelőtt volt egy, nem erre gondoltam.

[ Szerkesztve ]

(#38969) Zeki válasza Laza... (#38966) üzenetére


Zeki
nagyúr

Kíváncsi vagyok! :)

(#38970) Zeki válasza RVR400 (#38968) üzenetére


Zeki
nagyúr

Ő a fészbúkot ajánlotta, ott nyomja most is.

(#38971) maj-viktor válasza RVR400 (#38968) üzenetére


maj-viktor
őstag

ja igen.. tényleg... itt volt az Antelife facebook oldal "indító" emberke is...

De régebbről volt a "kupon - referencia ajánlgató"... és ez akkoris "fizetett ember", ha nem is szószerint, hogy kap előre 10-20-100$-t hogy pozitívat írj rólunk, stb.

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#38972) szili.tamas1 válasza Dominó85 (#38946) üzenetére


szili.tamas1
senior tag

Biztos sok idobe telne lecsippantani. Eleg nehezen kepzelem el hogy adott postan mindent manualisan "gepelnek" be a gepbe. :) kb. miota tortent a szamitogepesites azota van mire hivatkozni az allami szerveknek. Nem mi vagyunk a balfekek csak a gep....

Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.

(#38973) RVR400 válasza szili.tamas1 (#38972) üzenetére


RVR400
veterán

Ha leírhatnám, akkor leírnám, hogy milyenek a technikai feltételek nálunk... Annyit el tudok mondani, hogy egy 8 éves gép itt már újdonságnak számít, és ez csak a jéghegy csúcsa. ;)

(#38974) Laza... válasza RVR400 (#38973) üzenetére


Laza...
addikt

Alja csúcs, vagy a high-tech csúcs? :U

Never give up!

(#38975) El_Diablo


El_Diablo
tag

Hölgyeim és uraim! A melegre való tekintettel nem kell egymás torkának esni. :N
Sárkányfiút én sem olvasom de nem is bántom. Aki szereti a szájbarágós stílust vagy egyenesen azt igényli annak kitűnő. Hajrá had csinálja. :K

(#38976) szili.tamas1 válasza RVR400 (#38973) üzenetére


szili.tamas1
senior tag

Akkor meg az a gond hogy nincsen a meszaros lorincnek meg a simicskanak pcnepper haverja. :)

[ Szerkesztve ]

Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.

(#38977) Dominó85 válasza szili.tamas1 (#38972) üzenetére


Dominó85
veterán

Nagy nehezen ma megkaptam mind a két csomagom.

A futó pólók minősége nagyon jó. :Y

Az energiatakarékos hideg fehér fényű ledes villanykörte pedig vibrációmentesen teszi a dolgát már 2 órája.

No meg kaptam megint egy 6-8cm-es ajándék plüss mackót. Most kivételesen "I love You" szívecskéset, nem matrioska babaruhásat... :C No meg mellécsomagolták a múltkor valamilyen oknál fogva a Pravix billentyűzet + egér + egérpad trióból utóbbit is. :DDD

* Péter - 06302461862 *

(#38978) Laza...


Laza...
addikt

to2c.comra mail elküldve, bizonyítékok is (faxéret nem tud a DHL egy lepecsételt papírt adni, vagy pénztárbevételit.. :W ), nemsoká ugrik a majom a vízbe :DDD

Never give up!

(#38979) domesz válasza Laza... (#38978) üzenetére


domesz
aktív tag

Remélem okés a dolog mert úton van már nekem is a csomagom :)

domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!

(#38980) llaszlo


llaszlo
veterán

Ha egy Német raktárból rendeltem, viszont a számlán az szerepel, hogy Tax Excluded, akkor azt megvámolhatják? Másoknak simán megjött a 100e alatti rendelés, de én nagyobb értékben rendeltem több, mint 200e.

(#38981) beg válasza llaszlo (#38980) üzenetére


beg
veterán

Persze. Valahol ki kell fizetni az áfát a kintről érkező termékek után. A németek passzolták, te jössz a sorban.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#38982) Zeki válasza llaszlo (#38980) üzenetére


Zeki
nagyúr

Bakker, melyik bolt veri át a júzert?

(#38983) llaszlo válasza Zeki (#38982) üzenetére


llaszlo
veterán

xiaomishop.com Pedig azt írják mindenhol, hogy az EU-s rendeléseknél nem kell adót fizetni. Akik eddig rendeltek nekik mindnek megjött simán.

Ezt alávetik a vámeljárásnak egyáltalán, hogyha Németországból jön?

[ Szerkesztve ]

(#38984) espi38


espi38
őstag

Sziasztok!
Itt tart a csomagom,papírokat beküldtem!
Szerintetek van rá esély hogy a héten megkapom?

2014/06/21 14:34 Küldd tétel külföldön (Export)
2014/06/24 23:35 Küldd tétel külföldön (Export)
2014/06/26 09:50 Import (Item megérkezett rendeltetési ország)
2014/01/07 08:24 Vámköteles küldemény NAV Regisztráció / Under postai vámeljárás
2014/02/07 09:53 Customs. ÁFA, import szükséges szám vagy vámáru-nyilatkozat szükséges
2014/03/07 10:25 Vámolás

(#38985) Laza... válasza llaszlo (#38983) üzenetére


Laza...
addikt

Úgy látszik, a kínaiak a legmocskosabb módra kaptak rá. Én azért tettem egy próbát a kínai követséggel is, még arra is várom a választ

Never give up!

(#38986) beg válasza Laza... (#38985) üzenetére


beg
veterán

Ezek szerint a vámbizti sem bizti? Vagy arra még nem kaptál választ?

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#38987) Laza... válasza beg (#38986) üzenetére


Laza...
addikt

holnap reggelre (elvileg) már mindent fogok tudni.

PP védelemre köphetsz, csak az árura vonatkozik a védelem, másra NEM. Kerek perec leírták, megreklamáltam, annyi választ se kaptam rá hogy kapjam be (bizonyítékok ezreivel alátámasztva: angliai vámolás, visszatérítés megígérése, emailezés)

A nagykövetséges dolog az más tészta, abban nagyon lehúztak...

[ Szerkesztve ]

Never give up!

(#38988) llaszlo válasza beg (#38986) üzenetére


llaszlo
veterán

Mi az a vámbizti? Alávetik egyáltalán vámeljárásnak, hogyha Németországból jön a csomag?

(#38989) Laza... válasza llaszlo (#38988) üzenetére


Laza...
addikt

Hiába jön németországból, ha pl. vámszabadterületről küldik tovább. Akkor a cél országban meg kell fizetni a helyi adókat. (azaz nem volt vámolva pl. jelen esetben Németországban)

Never give up!

(#38990) Zeki válasza beg (#38986) üzenetére


Zeki
nagyúr

Lazaa most nem a to2c rendeléséről írt, ahol lehet vámbiztit is kötni.

(#38991) llaszlo válasza Laza... (#38989) üzenetére


llaszlo
veterán

De, ha ez így lenne, akkor a többieknek hogyan jött meg vámolás nélkül?
Nem ez az első rendelés onnan. Itt nem lehet vámbiztosítást kötni.

Sajnos senki nem tudott eddig trackinget mutatni, hogy mi volt az áru útja.

Laza…: Hát majd kiderül. Viszont nem tudom, hogy akkor hogyan jöhetett meg vámkezelés nélkül másoknak. És nyilván nem 1-2 emberről van szó. De az áru útjában valahol jelölik, hogy vámkezelés.

[ Szerkesztve ]

(#38992) Laza... válasza llaszlo (#38991) üzenetére


Laza...
addikt

Ha megkapod, kiderül.

Mellesleg az euból küldött, DE nem vámolt csomagokra raknak egy kis sárga papírost, így tudják, hogy ahol eredetileg belépett az unióba, ott nem volt vámkezelve a csomag

Never give up!

(#38993) Laza... válasza llaszlo (#38991) üzenetére


Laza...
addikt

Az áru útja tökmind1 ilyen szempontból. Csak az az érdekes, hogy valahol az unióban már kifizették-e utána a helyi adókat. Ha nem, fizetsz. Tökmindegy honnan jön

Never give up!

(#38994) llaszlo


llaszlo
veterán

Egy valami még eszembe jutott. Mégpedig az, hogy mindenkinek egységes számlát küldenek függetlenül attól, hogy honnan rendel, ezért van ott a tax excl. Viszont az EU-ban ők ezt már valahogy rendezték és nem vámszabad területről küldik. Aztán ezért jön meg mindenkinek simán.

[ Szerkesztve ]

(#38995) llaszlo


llaszlo
veterán

Több helyen is leírják, hogy az EU raktárakból rendelve nem kell áfát fizetni.

"Hello, I would like to ask you. I am from EU, the Czech Republic. I want to order Xiaomi Redmi 1S and the "shiny" original red back cover. Do you have this red back cover (where could I find it)? How long does it take to ship it and how much does it cost (I prefer quick shipping)?
Answer:
Dear Victoria, here you can find all accessories for Redmi: http://www.xiaomishop.com/25-xiaomi-hongmired-rice also you can send us a picture of the "shiny" original back cover to support@xiaomishop.com, we'll try to look it up for you. To Czeche Republic, you can select EU Warehouse, it takes only 2 working days and cost 36.48€. You haven't to pay any customs taxes. Best regards!"

"Hello, when I buy phone from EU-Warehouse where does it come from? How much will shipping cost to germany? Still import taxes result, in addition? Regards Wladi
Answer:
Hello, For EU warehouse, we have tow, one is in Germany and other one is in Italy. Germany warehouse is delivery by land transportation DHL, the delivery time might be 4-10 days, italy warehouse will be sent by AIR DHL, Delivery is 2-5 days. both of these two EU warehouse will not have customs issue for you and duty free. as you live in Germany, i suggest choose Germany warehouse. thank you."

(#38996) hevizms válasza hevizms (#38933) üzenetére


hevizms
addikt

Hát a tinydeal nem egy fair bolt azt már látom.
Ők hibáztak egyértelműen,van egy használhatatlan tolatóradarom és ezt írták a paypalon:

Since it is not cost-effective to send it back for checking and repairing, how about you repair it in your local place and we can share part of the cost?

Na ilyenkor mi a legcélravezetőbb lépés? :F

[ Szerkesztve ]

(#38997) Laza... válasza hevizms (#38996) üzenetére


Laza...
addikt

Ha megjavíttatod, akkor térítenek valamennyit Pandán müxik, de alapból dupla árat kell írni, szla-t kérnek, és abból is alkudnak (kb. felét ha megadják - tinyt nem ismerem ebből a szempontból). Nem tudom mennyi volt, de legjobb visszaküldeni, és visszakérni a teljes árat (a kiküldés díját bukod - de így is jobban jársz). A PP ebben az esetben térít

Azaz feladod nekik, TN-t adod, és a PP-on Claim). Kész, hello, be lehet kapni

[ Szerkesztve ]

Never give up!

(#38998) hevizms válasza Laza... (#38997) üzenetére


hevizms
addikt

Nem titok 5800 ft volt.
A baj az hogy ilyet javittatni hol lehet?
Na meg tulajdonképpen nem hibás és rossz,ezért is csodálkozom a válaszukon.
Egyszerűen nem jó monitort küldtek hozzá.

(#38999) Laza... válasza hevizms (#38998) üzenetére


Laza...
addikt

háááát (-al nem kezdünk mondatot), az összeg nem olyan nagy, de hogy több lomod legyen, nem éri meg. Én visszaküldeném.

Vagy megpróbálhatsz alkudni velük, hogy küldjenek jó monitort hozzá, mittomén, 50% áron. Sajna az összeg pont olyan, hogy sehogyan sem lehet jól járni. A kérdés csak a bukás nagysága

Never give up!

(#39000) hevizms válasza Laza... (#38999) üzenetére


hevizms
addikt

Egyelőre most kaptak egy olyan választ hogy mivel nem én hibáztam hanem ők és egyértelműen használhatatlan emiatt a cucc és nem javitható,ezért ragaszkodom a full refundhoz vagy egy másik készülékhez,akár csak egy monitor formájában akár egy egész készletben.
Ez az ő saruk egyértelműen,oldják meg ők.
Lehet hogy ez naivitás részemről,majd meglátom mit reagálnak.
Nem tudom a paypal mennyire mélyed bele az ilyen dolgokba ha claimmá változtatom a dispute-t,de ha megnézik a képeket ők is láthatják hogy teljesen igazam van.
Remélem kötelezik a tinydeal-t a refundra.
Ha nem,akkor így jártam.
Nem leszek öngyilkos akkor sem,legfeljebb a pandawill után lesz még egy fekelistás webshopom :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.