Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Én kérek elnézést, amíg visszaolvastam, az volt meg, hogy G4, perec, A1 boldogság.

Arról csak ilyen tiktok "tutorial" videót találtam, elvileg ez is "official". Sokkal egyszerűbb! Habár, nem biztos, hogy teljesen nyugodt lennék, hogy egy csavar és kiesik a futómű.
Szerk: amúgy szintén elég kretén videó. Azt nézhetjük, hosszú másodpercekig, hogy egy b.szomnagy imbusz csavart kiteker. Meg aztán egy kisebbet is. De hogy amúgy milyen a kicserélendő csapágy, hogyan veszed ki, és teszed vissza... Ami a lényeg, az láthatatlan!
(Jesszusom, lassan úgy hangozhat, mint PociAti. Pedig én csak szakmailag értékeltem... Mármint, ha ilyenről "tutorial" videót csinálnék, nagyon más stílusban csinálnám a dolgot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- E-roller topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest