- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gerner1
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
alphamooncam
üzenetére
Félreérted. Ha gagyi menetrögzítőt veszel, lehet, hogy 1 év múlva már berohadt a polcon az egész, és hiába volt olcsó, ha veheted az újabb adagot. A Loctite meg lehet, hogy drága (relatív), de évekig működőképes marad, újra és újra felhasználható, amíg el nem fogy.
Meg hát egy idő után az asszony is ferde szemmel nézne rád, ha a rollerre kenegeted a körömlakkját, mondván, az ingyen van: nincs ingyen az sem, ő is boltban vette. Igen, tudom, hogy nem kell belőle sok egy egy alkalommal, épp ezért jobb befektetés minőséget venni, végig probléma nélkül használni, mint pár helyettesítőt kidobni, mire találsz belőlük olyat, ami beválik. Ha bevált valami, akkor nincs gond, oké, használd, de 3K-s "beruházást" nem érzek akkorának, hogy érdemes legyen ezen agyalni. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg hát egy idő után az asszony is ferde szemmel nézne rád, ha a rollerre kenegeted a körömlakkját, mondván, az ingyen van: nincs ingyen az sem, ő is boltban vette. Igen, tudom, hogy nem kell belőle sok egy egy alkalommal, épp ezért jobb befektetés minőséget venni, végig probléma nélkül használni, mint pár helyettesítőt kidobni, mire találsz belőlük olyat, ami beválik. Ha bevált valami, akkor nincs gond, oké, használd, de 3K-s "beruházást" nem érzek akkorának, hogy érdemes legyen ezen agyalni. Szerintem.