Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
"Gyári zoom állítólag mindenhol folyik. Nekem mondjuk sehol, de sokan sírtak hogy fékkarnál sem.
Ha nekem ez meghal rajta (már ha egyszer lesz még talpon a gép
) akkor nutt megy rá. Amúgy 160 as tárcsa és jó vastag, nem a szokásos roller tárcsa."
Ha Nuttra váltanék nem lenne elég csak egy nyereg csere, ne legyen már vegyesfelvágott Zoommal kevert, mert hogy néz az már ki. Ha meg elöl csere, akkor már hátul is kell. Akkor cakk-pakk mindent kéne cserélni, ami meg nekem nem éri meg.Hátsóra egyébként sem költenék, mert felesleges.
Egy költséghatékony megoldásként, gondolok a 4 dugós Zoom féknyeregre, fékcsőcsere nélkül.
Kétszer akkora a 4 dugós fékbetét felülete, mint a mostani, ennek meg kell lennie a hatásának, de lehet ez a beruházás is csak holtszezonban lesz esedékes, amikor úgy sem lehet használni a rollert. Most nincs pénz lóvéra.*
Arra meg hogy a Zoom folyik, nem tudom mit mondjak, látnom kéne, hol folyik, tudni milyen körülmények között üzemelt, hogyan szerelték...
Simán lehet akár szerelési hiba is, de láttatlanban ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) akkor nutt megy rá. Amúgy 160 as tárcsa és jó vastag, nem a szokásos roller tárcsa."