- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
DigitXT #26007 üzenetére
Megkaptam a "feljelentést".
Személyi sérüléses közúti balesetnél kötelező a rendőri intézkedés.
Ugyanezen okból készült a feljelentés, és mivel nem volt más résztvevője a balesetnek, nem lehetett más az alanya csak Te.
Közlekedési balesetek vizsgálata sosem volt a szakterületem, így nem is érzem annyira otthonosan magam az ügyben, de...
Ez ugye szabálysértési feljelentés, és a meghallgatás célja annak a megállapítása VOLT, hogy történt-e szabálysértés, és ha igen, akkor milyen stb.
Nem ismerem, mit mondtál a hatóságnak, illetve a felvételeket sem láttam.
Az viszont látszik, hogy már elfogadtad lehetséges kimenetelként, hogy olyan szabálysértésért kaszáljanak el, ahol nincs ok-okozati összefüggés a bekövetkezett baleset, és a szabálytalan vezetés között, de mond hogyha rosszul gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!