Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz alphamooncam #24805 üzenetére

Bárki aki tényleg ért az alu hegesztéshez megcsinálja, nekem is az lett a vége. Bitang lett.
    Nem ez a fájdalmas része, hanem az a 4-6 óra munka, ami lebontani az egész elejét meg vissza. Összeszerelt állapotban ez nem kivitelezhető.

Ha az anyaghibás csapnál a wolf ra gondolsz, akkor arról annyit, hogy egyetlen egy eset sem ismert, amikor abból baleset lett volna. Van egy csavar meg egy biztosító pecek. Együtt még sosem tört el mindkettő senkinek (amennyire tudni). Dualtronból sem volt annyi kormány és dió törés, mint pl v1 mantisnál vagy zero 10x nél, vagy főleg gbooster egy jó példa arra, hogy fixen törni fog...ja és vsettek... és egy pár nami meg teverun is :)) szóval mondhatni mindennek tud törni a kormány ami 1 pálcás, csak eltérő melyik típus mennyire hajlamos rá. Mondjuk te ülve nem a kormányba fogsz kapaszkodni, így ennek az esélye amúgy is kisebb.

3-3,5 baron gurultam mindig, azt bírta eddig belsős is meg anélküli is.
    30km padlón az fixen meglesz a 25ah s verzióval. a 20ah az szerintem úgy elég rá, hogy 20km padló és 10km lightosabb. Vannak emberek akik valahogy ettől sokkal többet mennek, lehet bennem van a hiba...vagy nem ugyan azt értjük azalatt, hogy "pedig húztam neki" ;]

amúgy szinusos sem reagál lassabban, csak érzet más. annyi, hogy szinusos tud finom IS lenni, négszöges meg csak idegbeteg tud. Na persze city pont nem ideges mert a 10" ra tervezett motor nem tud mérges lenni egy 15 colos kerékkel. Wolf king (nem gt) ha az konkrétan életveszélyes volt a miniomotors cuccal :Y :W

Amúgy erndőr vs "hát ez gyári" stori szerintem nem tud jól végződni...ha meg vagy állítva annak már rég oka van ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés