- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
eFeMeR74
üzenetére
(#15478) eFeMeR74
"Csak 1 kérdésem van.
Van ilyen rollered?"Van. Több, mint 1 éve és kb. 1.200 laza kilométerrel ezelőtt vettem ilyen, legfeljebb 100 kg teherbírású Xiaomi 1S rollert. Firmware kivételével minden az eredeti.
63 kg vagyok, ha 10 kg súlyt viszek magammal látványosan megérzi a roller, teljesen máshogy gyorsul. De most nem erről van szó.
"És had én döntsem el mit ajánlok.
Majd az információkkal akit érint eldönti mit kezd."Pont ezért fogom hangoztatni, hogy ne hallgassatok ilyen emberekre!
(#15480) Somatom,
hackelés kifejezést nagyjából annyit tesz: más viselkedést kihozni az eszközből, mint amit azt a gyártó eredendően megalkotott. Ez rendszerint a "védelem" kikerülésével érhető el.Ha egy 25 km/h sebességű rollerből valaki többet passzíroz ki, azzal az akku, a vezérlő élettartamának csökkenését kockáztatja (ennyi extra amortizáció sokaknál belefér). A kellemetlenebb eset az, amikor a fékrendszer nem követi le a sebesség növekedést, és az így létrejött alulméretezettség már veszélyes szintet ölt. De vannak olyan módosítások, hackelések, amik nincsenek negatív hatással a rollerre. Szóval hackelés, nem feltétlenül "bűnözés", vagy károkozás. Én a tempomat bekapcsolásának idejét vettem alacsonyabbra, az indulási sebességet 3 km/h-ra, és a Drive mód sebességhatárát kb. 26 km/h-ra (20 helyett). Néha szükségem van 20 km/h fölötti sebességre, de a Sport mód indokolatlanul dinamikus alattam, kíméletesebb a Drive mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo Thinkpad X230 TABLET,12.5",HD IPS KIJELZŐ,i5-3320M,4GB DDR3,320GB HDD,WIN10
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest