Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
eFeMeR74
üzenetére
(#15478) eFeMeR74
"Csak 1 kérdésem van.
Van ilyen rollered?"Van. Több, mint 1 éve és kb. 1.200 laza kilométerrel ezelőtt vettem ilyen, legfeljebb 100 kg teherbírású Xiaomi 1S rollert. Firmware kivételével minden az eredeti.
63 kg vagyok, ha 10 kg súlyt viszek magammal látványosan megérzi a roller, teljesen máshogy gyorsul. De most nem erről van szó.
"És had én döntsem el mit ajánlok.
Majd az információkkal akit érint eldönti mit kezd."Pont ezért fogom hangoztatni, hogy ne hallgassatok ilyen emberekre!
(#15480) Somatom,
hackelés kifejezést nagyjából annyit tesz: más viselkedést kihozni az eszközből, mint amit azt a gyártó eredendően megalkotott. Ez rendszerint a "védelem" kikerülésével érhető el.Ha egy 25 km/h sebességű rollerből valaki többet passzíroz ki, azzal az akku, a vezérlő élettartamának csökkenését kockáztatja (ennyi extra amortizáció sokaknál belefér). A kellemetlenebb eset az, amikor a fékrendszer nem követi le a sebesség növekedést, és az így létrejött alulméretezettség már veszélyes szintet ölt. De vannak olyan módosítások, hackelések, amik nincsenek negatív hatással a rollerre. Szóval hackelés, nem feltétlenül "bűnözés", vagy károkozás. Én a tempomat bekapcsolásának idejét vettem alacsonyabbra, az indulási sebességet 3 km/h-ra, és a Drive mód sebességhatárát kb. 26 km/h-ra (20 helyett). Néha szükségem van 20 km/h fölötti sebességre, de a Sport mód indokolatlanul dinamikus alattam, kíméletesebb a Drive mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bambano: Bambanő háza tája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest