Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szpali #15422 üzenetére
Szerintem a visszatöltést ha kikapcsolod, akkor nő a hatótávod, mert ha gázelvételkor nem kezd el egyből fékezni, hanem ha kigurulni hagyod, akkor km-eket lehet nyerni ezzel.
Én is maxon használom a kerst, de nekem nem kell hatótáv, úgyhogy nekem mindegy, h mennyit vesz le a hatótávból, én az automatikus fékezés miatt használom maxra állítva, így gázelvételkor, pl váratlan dolog fellépésekor, stb azonnal elkezd megállni a roller, nekem ez így nagyon jó, h nem kell fékeznem szinte sosem, mert magától fékez.
Az egyébként nem ad hozzá az akksihoz érdemben, ha amiatt raktad a visszatöltést maxra. Ahhoz egy marha nagy lejtő kellene, ahol már érdemben százalékokat lehetne nyerni, de az meg ritka.
Így viszont azon kívül, h rongálja a vezérlőt, még indokolatlanul hamarabb is fogy el a hatótávod, mivel a kigurulás adta plusz tízméterek-százméterek-km-ek nálad nincsenek meg.
Teszteltem, van egy 10%-os lejtőnk, félig volt az akksi, kb 5-6száz méteres a lejtő, maxon levő kers 3%-ot töltött az akkuba.
Tehát volna ennek értelme, de ahhoz az kell, h lemerült akksival egy hegy tetejéről induljunk el, akkor esélyes, h hazáig nem kell tolni, mert visszatölt érdemben annyit, h lesz belőle pár km-nyi hatótáv.
De minden hozzáértő azt javasolja, h kapcsoljuk ki a kerst, mert csak legyilkolja a nem erre felkészített akkupackot, vezérlőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest