Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz szpali #15422 üzenetére

Szerintem a visszatöltést ha kikapcsolod, akkor nő a hatótávod, mert ha gázelvételkor nem kezd el egyből fékezni, hanem ha kigurulni hagyod, akkor km-eket lehet nyerni ezzel.

Én is maxon használom a kerst, de nekem nem kell hatótáv, úgyhogy nekem mindegy, h mennyit vesz le a hatótávból, én az automatikus fékezés miatt használom maxra állítva, így gázelvételkor, pl váratlan dolog fellépésekor, stb azonnal elkezd megállni a roller, nekem ez így nagyon jó, h nem kell fékeznem szinte sosem, mert magától fékez.

Az egyébként nem ad hozzá az akksihoz érdemben, ha amiatt raktad a visszatöltést maxra. Ahhoz egy marha nagy lejtő kellene, ahol már érdemben százalékokat lehetne nyerni, de az meg ritka.
    Így viszont azon kívül, h rongálja a vezérlőt, még indokolatlanul hamarabb is fogy el a hatótávod, mivel a kigurulás adta plusz tízméterek-százméterek-km-ek nálad nincsenek meg.

Teszteltem, van egy 10%-os lejtőnk, félig volt az akksi, kb 5-6száz méteres a lejtő, maxon levő kers 3%-ot töltött az akkuba.
    Tehát volna ennek értelme, de ahhoz az kell, h lemerült akksival egy hegy tetejéről induljunk el, akkor esélyes, h hazáig nem kell tolni, mert visszatölt érdemben annyit, h lesz belőle pár km-nyi hatótáv.

De minden hozzáértő azt javasolja, h kapcsoljuk ki a kerst, mert csak legyilkolja a nem erre felkészített akkupackot, vezérlőt.

Új hozzászólás Aktív témák