Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389
    nagyúr
    válasz rozsgyi üzenetére #49572

Én eddig 10 órát rendeltem Ali-ról és ebből 4 olyan ami teljesen jó, 4 olyan amitől szabadulnék, 2 olyan amit kidobnék.

Nekem ezek teljesen jók: A Tandorio-ba szinte bele se tudok kötni. A Pagani-ba alig, esetleg egy picit nagyobb a kelleténél, de tetszenek a színei. Az Addiesdive-nál a márkanév és logo ami kicsit átlagon aluli, meg hogy a rehaut-ja mintha nem teljesen függőleges lenne. A Tourbillion-ba is max szubjektív szempontok alapján tudok belekötni. Mindegyik pontosan jár és nem körömletépős a csatjuk, hanem oldalról benyomósak.

Elmenős darabok:
    A Pagani Daytona majdnem olyan jó mint a Tandorio, de ugye a gombja kicsit igénytelenebbek, a számlapja meg papír hatású, nem pedig festett hatású mint a Tandorio-n. Tehát egy kicsit hidegebb fehér. Meg pár apróság.
    Az Addiesdive túl kicsi, illetve a számlapját leszámítva hiányzik belőle a karakter, olyan semmilyen.
    A Pagani GMT pedig pontatlan és sok részlet nem tetszik rajta. Gyakran kell állítgatni.
    Hiányzik a képről az Aesop 7049, ami épp szervízben van. De ha sikerül is megjavítani, kevésbé a sarlószerű tourbillon rajta, meg hogy erősen tükröződik, néha nem is látom az időt. Nem csúnya, sőt. Csak épp nem annyira jó. Kicsit femininebb szerintem.

Kuka:
    Azt a Pengagar-t szinte szégyellem hordani, ordít hogy koppintás. Kicsit feminin, ráadásul olyan 15 másodpercet késik naponta. Előnye hogy kényelmes és kb 4-5000Ft volt.

A Megirs men pedig túl vastag, elég ócska darab, tönkre is ment egy sima állítgatástól.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés