Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz CactuS #34250 üzenetére
Akkor nem csak nekem vannak ilyen ambivalens érzéseim. Van pár márka és modell, ami kifejezetten tetszik, de egyedül a San Martin az közülük, ami még nem hangzik olyan gagyin az én fejemnek.
szerk.: Ja, meg a Sugess. Viszont ez a fenti Feelnever eléggé megmosolyogtató.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz pulutodurumo #34269 üzenetére
És jól is néz ki!
Felirat nélküli verzió nincs?
…………………Én most e kettő között vacillálok: G-Shock GMW-B5000MB és Seiko SRPF81. Bár az olcsóságuk relatív (200k+), nem tudom, mennyire fér el ebben a topikban, ezért is írom off-ban. Legszívesebben mindkettőt megvenném, de csak 1 fér bele egyelőre.
Még az SRPJ47 is izgatja a fantáziám, de egy SRPD79-em már van, ahhoz képest nem nyújtana túl sok újdonságot. Mondjuk ennek némileg ellentmond, hogy egy GW-B5600BC-m is van, mégis vonz a full metal G-Shock.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Alpachino #34585 üzenetére
Múltkor már leírtam egyébként a dilemmámat, ez annyiban változott, hogy az SRPJ47 (125k Ft) mellé még hozzácsapódott az SRPH31 (112k) és a G-Shock GM-2100CB-1A (75-90k). Ha nem egy 200-ast választok, akkor ezekből 2-t.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Na, most egy ízig-vérig kínai és olcsó órával jöttem, illetve egy-két ahhoz kapcsolódó kérdéssel.
Apumnak kellene egy nagyon olcsó munkásóra*, találtam is neki egy G-Shock "homage-t", de jobb volna olyasmi csatos fém vagy műanyag szíjjal, ami hasonlít az én B5600BC-m combi braceletjéhez. Létezik ilyen? Esetleg az eredeti kópiája felmenne rá?
*Kőműves és burkoló alapvetően, de egy borászatnál dolgozik, úgyhogy előfordulhat, hogy nem csak malteres lesz, de alkoholtartalmú italos is.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #34617 üzenetére
A SKMEI vonalon elindulva ezt találtam, még nem mutattam neki, de van egy sanda gyanúm, hogy ezt "túl ünneplősnek" találná és sajnálná munkára fogni.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Herczi #34619 üzenetére
Kezd romlani neki is, de tegnap nézegette az én G-Shockomat, és azt mondta, hogy az már megfelelő lenne. Csak nem 70k Ft-ért.
Illetve korábban kinéztem már neki ezt a Casiót, de ezt is drágállja. Az előző Casio W752-je, aminek kitört az egyik tokfüle, sok évvel ezelőtt 6-8k Ft volt, és most sem hajlandó többet adni érte.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz xcvbxcvb #34626 üzenetére
és Herczi:
Köszi mindkettőtöknek, a hazai webshopok átlapozásán túl vagyunk már, de makacsul ragaszkodik a 10k alatti árhoz, a békazárhoz és a digitális kijelzőhöz. Nem könnyű eset, tudom.
Továbbra is úgy vélem, hogy a Casio W-219HD-1AVEF lenne az egyik legjobb neki, de sajnálna egy ilyen "drága" órát munkába fogni. Ezért kezdtem el az Alin keresgélni.
[ Szerkesztve ]
-
-
tboldi
nagyúr
Köszi mindenkinek! Átnyálazzuk majd közösen mindet.
-
tboldi
nagyúr
válasz Memmaao #34839 üzenetére
Nekem is a kalapban van egy Casioak.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz Faresz1976 #35076 üzenetére
Nekem meg ez, valszeg ezt is Kínában gyártották.
-
tboldi
nagyúr
válasz Faresz1976 #35085 üzenetére
Jaja, Seiko SRPJ47K1, a párját meg dzsi23 beszúrta már.
-
tboldi
nagyúr
válasz Faresz1976 #35093 üzenetére
Mondjuk az eredeti Seiko sem olyan rettentően drága, 125k Ft, némelyik San Martin is kerül ennyibe.
-
tboldi
nagyúr
válasz dzsi23 #35108 üzenetére
Nekem viszonylag újkeletű az órákhoz való vonzódás, alig 2 éve tart, de már nem emlékszem, hogy mikor és hogyan találkoztam először az 5-ösökkel. Az viszont biztos, hogy akkor már az új logó volt használatban, egy ideig nem is tudtam, hogy milyen volt a régi.
Mindenesetre nekem a szívem csücske lett ez a vonal, 2 is van már (SRPJ47 és SRPD79), és nem kizárt, hogy lesz még.
A másik csücsök meg a G-Shock square-ek.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Faresz1976 #35335 üzenetére
MoonSwatch-nak éppenséggel jobb, mint az eredeti.
Moonwatch-ként viszont már nem lennék biztos. -
tboldi
nagyúr
válasz Lev Abalkin #35392 üzenetére
Köszi, de biztosan nem innen ismerős, a csillagászat rettentően távol áll tőlem.
Ápolónő anyum révén a Paxirasol ugrott még be.
-
tboldi
nagyúr
válasz Memmaao #35620 üzenetére
Dehogy vagyok! Nekem is van egy Casióra hajazó widget a telefonom főképernyőjén.
Sőt ha már autós vagy sofőrórák, én az autóm sajátjára szoktam pillantani menet közben, nem a karomra.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz #31542528 #35728 üzenetére
A videón szereplő darabon éppenséggel nem, de amúgy biztosan észrevenném. Ahogy azt is, hogy a saját Seikómon a chapter ring (nemtom, hogy hívják magyarul) picit el van csúszva. [kép]
És amúgy is csak feltételes módban írtam, hogy előfordulhat.Attól, hogy nem 1 mp-enként mozog a mutató, hanem 1/4 mp-enként, minden 4. mozzanatra vonalhoz fog érni, aztán vagy fedik egymást, vagy nem.
-
tboldi
nagyúr
válasz nebancsa #35852 üzenetére
Valszeg igen, de nekem akkor is bénácska ez a név, pedig a produktum amúgy tetszik.
Közben eszembe jutott erről még valami.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Faresz1976 #36273 üzenetére
Ja, Jody! Én meg a Groovehouse énekesnőjére asszociáltam.
-
tboldi
nagyúr
válasz @mriya@ #36470 üzenetére
Ez valamiféle univerzális fémperec? Csak mert a North Edge Aqua szavakra keresve gumival/szilikonnal látom.
Még mindig nem sikerült dűlőre jutni apummal és a leendő új órájával, bár most már kezd megbékélni a gondolattal, hogy 6000 Ft-nál több lesz, ha minden igényét szeretné kipipálni.
-
tboldi
nagyúr
válasz bigmasterg #36474 üzenetére
Fasza! Nemtom, létezik-e sötétkék számlappal, nekem úgy instant get lenne. 👍
-
tboldi
nagyúr
válasz bigmasterg #36488 üzenetére
Neked is köszi!
Áh, nem hiszem, hogy most bármilyen órát fogok venni, van most fontosabb dolog is. Tegnap egy 70 éves papa eltévesztette a kaput és visszatolatott, csakhogy én már ott voltam mögötte pár méterrel állóra fékezve, és hiába tenyereltem a dudára, belerongyolt anyum Lanciájába. Ennek nyomán most dashcamekre kellene költeni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest