Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    Üdv!

    Érdeklődnék, hogy aki esetleg mostanában tette le a horgászvizsgát, (természetesen olyan illető is írjon nyugodtan aki nem de van tapasztalata, véleménye a témát illetően) mire lehet számítani, mennyi idő felkészülni rá, úgy, hogy az illető alapjáraton kevés tudással rendelkezik a témában, tehát mondhatni nulláról?

    Hogyan, honnan érdemes rá készülni, hogyan érdemes gyakorolni? Örömmel veszek tanácsokat, ötleteket a témát illetően.

    Az interneten kutakodtam, olvasgattam róla, illetve az előkészületeket megkezdtem de az horgaszjegy.hu-n levő anyag 80 oldal körüli, ami alkalmas arra, hogy az ember többször elolvassa de a folyamatos készülésre kicsit sok, tömör. Ettől függetlenül nem a könnyű utat keresem a témában, sőt, fontosnak tartom, hogy az ember tisztában legyen a fogalmakkal, felkészülten érkezzen, mindössze naponta viszonylag kevés időm jutna a felkészülésre, a mindennapi teendők mellett viszont szeretnék jelentkezni vizsgára így jó lenne egy nagyjábóli kalkuláció, hogy mennyi idő is lehet megbírkózni vele. Nyilván tudom, hogy szorgalom, egyén illetve ráfordított energia válogatja, hogy kinek mennyi idő, de ettől függetlenül a tapasztalatotok hasznos lehet, megköszönöm!

    Illetve arról is megköszönnék információt, hogy általánosságban mekkora összeggel lehet számítani a kezdő felszerelést illetően? Használtat is szívesen vásárlok, nem gond.

    Köszönöm mindenkinek! :R

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés