Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45

LOGOUT.hu

Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43905) galervin93 válasza Steady74 (#43903) üzenetére


galervin93
őstag

Továbbra is jelzem, hogy nem védem a fenti terméket. Pedig ismerem, sőt, az egyik otthoni tavon eredményesen használom is. Azt is tudom, hogy tényleg jól színez, meg azt is, hogy simán lemosható a kézről, mert már nem egyszer kevertem, rostáltam ilyen kaját (utóbbival pedig ugye még masszívan bele is döngöljük az apró pórusokba a színezéket...).
"Szerinted..." - nem, szerintem sem, sőt. Viszont fentebb volt egy olyan állítás, hogy "köze sincs (...) semmi természetes anyaghoz", amit abból a megállapításból sikerült levonni, hogy "lemoshatatlanul fogja a kezet". Ami azért elég meredek következtetés, mindössze erre reagáltam...
"...akármelyik összetevő milyen hosszú távú hatással bír" - tiszta sor, nem hogy az ellenkezőjét nem állítottam, de még csak nem is beszéltem esetleges élettani hatásokról. :)
Nem tudom hányadszor írom le, de én csak az alaptalan kijelentések és a meredek következtetések ellen szólaltam fel általánosságban, hogy ez most pont ebben a színezős-nem színezős témában jött fel, véletlen.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.