Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gban
veterán
válasz
Steady74 #44939 üzenetére
Biztosra veszem, mindenkinek vannak sarokba tett cuccai, és ami egyikünknek kettővel ezelőtti színvonal, az másnak kettővel ezutánit jelentene.
Mert mindig újabbat veszünk, és sok esetben sajnáljuk eladni a régit, vagy nem eladható, vagy csak vicc áron, így inkább 'jó lesz az még tartalékba' státuszban töltik a következő 20 évet.
Ez ilyen hobby, és én is néha azért nem veszek újabbat mert sajnálnám a régit a sarokba tenni.
És vannak olyan nagyságok akik felül tudnak emelkedni ezen, másoknak örömet okozva -
Grillo
őstag
Én nyáron azt csináltam, hogy ami megmaradt, és tudtam, hogy tönkre menne a következő pecáig, azt beraktam fagyasztóba. És ha nem volt más, ment horogra, de alapvetően az etetőanyagba. És legalább a gombócot sem rúgták szét.
Ugyan itt olcsó tripodot keresek sörért jeligére.
-
errors01
csendes tag
Sziasztok!
Rod pod vásárlás előtt állok és szeretnék segítséget kérni hogy van-e valami ajánlott darab kb. 13-15e Ft értékben.
Köszi!
-
-
vendingo
veterán
Megfertőzött a fertő tó! Asszem jövőre nem is váltom ki 30 ezerért az egyesületnél az engedélyt, jó lesz nekem a fertő is 10 ezerért.
Rengeteg szép keszeget fogtam, amik az egyesületi vizekben már kapitálisnak számítanának.
Az egyhangúságot egy kárász és egy garda szakította meg. A gardának jobban örültem, mintha 10-es ponty lett volna. Rengeteg van belőlük, sok bedobásnál látszik, hogy megriadnak a kosártól és tömegesen ugranak ki a vízből. Bevágáskor egyik másikat megreptettem a hirtelen feszülő zsinórral.
Mai favorit csali a csonti és a báb volt. Asszem lehet kapni szárított csontit, aminek elég nagy a felhajtóereje, azzal megtudnám lebegtetni az élő csontikat, rengeteg gardát horogra tudnék csalni.A mai etetőanyag is jobban szuperált mint tegnap. Sima tímár etetőbe szórtam konzervkukoricát meg kevés csontit. A szereléken nem finomítottam, inkább felraktam egy nagyobb horgot (12-est). Ezzel sikeresen szelektáltam a kisebb keszegeket, több volt az akadásom is, kevesebb volt az elmaradt hal, na meg nőtt az átlagméret.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Zoli bácsi #44916 üzenetére
Itt pont szarul mutatja nem is értem neki hogy a pcsaba nem csuszott szet... en vagy 6 7 fele zsinorral kiprobaltam ahogy ebben a videoban mutatta es minden kotes szetcsuszott.
Van egy masik videoja most telon nem talalom, Szaszpan horgasznak Dome meg Puccostomi es ott helyesen mutatja be a kotest.
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Évi 5-6 alakalomra keresek valami egyszerű horgászbotot.
ESSENTIAL PREDATOR 350 HORGÁSZBOT CAPERLAN ezt néztem ki botnak, vehetem nyugodtan vagy valami mást válasszak ?
Orsóval viszont bajban vagyok, abból mit lenne érdemes választani ?
Köszi előre is.
-
hermanyi
addikt
válasz
vendingo #44913 üzenetére
Amit steady írt bármelyik jó. Szeretem a tímár elit bream ot is, de mivel kezdenek hülni a vizek így lassan kiszorul mert füszeres kaja. Edesiteni kell már. Löszös agyag pedig kell a keszeg ék, nem a tömeg miatt hanem, hogy felhözzön. Etang érdekes kaja van ahol jó van ahol nem. Egész napra feederre én a steady által javasolták közül a barát te általad írt sensas3000 bream kB 70 dkg löszös agyag, 2 deci csonti, karamellás aroma. Ha lehet akkor van den zacsis egy fél zacskó val. Horogra 1 csont vagy pink és tüző.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
vendingo #44917 üzenetére
Igen, azért 20m fölé dobok, de nem az a lényeg.
Hanem soha nem használtam monofil dobóelőkét, és kipróbálnám. Semmilyen dobóelőkét nem használtam, aztán pár hónapja kipróbáltam a fonottat. Nekem iszonyúan bejött, szeretem. Az az egyik dolog, hogy pár peca után nem kell 5m pödrődő zsinórszakaszt levágni, de estefele mikor tekerem ki a szereléket, akkor érzem hogy mindjárt itt a végszerelék, mert már a fonott zsinór jön át a gyűrűkön.
Én már leírtam többször, hogy újrakezdtem negyed századnyi kihagyás után a pecát, már ötödik szezont pecáztam végig, és belekóstolok mindenbe, próbálgatom az új dolgokat, kísérletezem. Aztán visszanyúlok a "gyökerekhez" és kiülök egy jó kis úszós pecára.
Minap voltam Szákó Mester (Szákovics Imre) boltjában itt helyben (Kapuvár), és meg is állapítottam: Van egy csomó fajta feeder bot kirakva, kb együtt ugyanennyi bojlis és pergető bot....És négy fajta Match bot... Mondták is hogy ez így arányos a kereslettel. Pedig ha elhiszitek, ha nem....sokszor hozza a víz a hangot, beszélgetnek a sporttársak a fenekező botok mellett, hogy nem megy ma a hal, kapás sincs. Én meg Matchbottal egy szem csemegekukoricával fogom a pontyot, amúrt....És félhangosan szentcségelek (mert viszi a víz a hangot) hogy ezen a k..a tavon egy sört nem lehet nyugodtan meginni, mert mindig el akarja vinni a hal a botot. -
jansky1
senior tag
Haldorado Top Mix Feeder Team, nekem ez új.
-
jansky1
senior tag
válasz
vendingo #44915 üzenetére
Szerintem nem rossz ötlet az aqua az etetőanyagba. Nem tudom ki mondta a videójában, talán J. Krisztián, hogy a dévérezéshez édes etetőanyagot készít, de a naddévér (
) az már inkább a halas kajára jön.
Ezen a pecámon, mikor elfogyott a HD mikropellet, bevetettem a maradék aquát, szépen jöttek a dévérek a pontyoknak szánt cuccra.
-
vendingo
veterán
válasz
Zoli bácsi #44916 üzenetére
20 méter felett szeretnél dobni mint a mester?
Én soha nem használtam.
-
Zoli bácsi
őstag
A feljebb linkelt [link] írásból megpróbáltam a monofil zsinórhoz monofil dobóelőke kötést. Valami hiba van, mert szétcsúszik. Szerintem az utólsó műveletnél nem látom pontosan hol fűzi át a zsinórt a mester......
Nincs ehhez a kötéshez valahol jobban látható magyarázat? (Nem találtam)
Esetleg bevált, egyszerű kötés, ami kicsi csomót ad, és nem sokat gyengít? Nem használtam eddig monofil dobóelőkét (nem láttam sok értelmét), de kipróbálnám. Kösz. -
vendingo
veterán
válasz
Steady74 #44914 üzenetére
Köszi a tippet. Most tímár special keszegezőt használok, nem estem hasra tőle. Ma keverek külön egy adag aqua pelletet, megnézem vadvízen mit hoz.
Tegnap az említett tímár kaját kevertem mézeskaláccsal, kevés aqua-val, angolmorzsával és egy doboz csontival. Szerintem semmit nem adott az eredményeimhez az etető, gyanítom, hogy simán ólommal is fogtam volna ennyit. Azért kevertem ennyi mindent, hogy végre elfogyjon a polcról az etető, kiegészítő.Amúgy sensas kajákat szoktam venni, de nem volt ahová mentem tegnap vásárolni. Itt mindwnből csak az olcsó szarok vannak.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
vendingo #44913 üzenetére
Bár Hermanyinak szólt a kérdés, én is tennék javaslatot:
Az első kettő valamelyike keverve az etanggal. Összesen 2 kg elég szerintem, vagy ha alapozó etetést csinálsz és nagyon sok a hal, akkor max 3 kg.
Hermanyinak tudom tetszik a Tímár Elite Bream, én kipróbáltam a HD Nagydévért és a Walter Racer Bream-et, egyik sem rossz, viszont a Szilvási Sziszi féle kaja (sárgát próbáltam) nekem nagyon tetszik.
-
hermanyi
addikt
válasz
galervin93 #44909 üzenetére
Én mondjuk messzebbre horgászom 20 _25m.
-
galervin93
addikt
-
mano660
tag
Akárcsak az enyémet (klasszikus feeder), mint azt már írtam.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #44902 üzenetére
Papa nagydunán nincs tuti hely . Annyira függ a vizalástól mindentől ,hogy rettenetes . Ha ott a hal akkor szarrá fogod magad ha nincs akkor nincs . Élő víz de nagyon . És ott bezony etetni kell mert amit 2 perce bedobtál az már nincs ott hacsak nem köböl van . De ezt tudod te is . Amikor 11,5 re rakora fel kell tenni a 30-40g os laposúszót ,akkor az mos mindent
-
Grillo
őstag
válasz
jansky1 #44903 üzenetére
Ennyi erővel forgathatunk filmet mi is Tereskén. Elhozom a lányom, és ő (5 éves) egy erősen torzító akciókamerával felvesz random dolgokat, pl. az egyik ujját, amit belógat az optika elé, mert rosszul fogja a kamerát, oszt utólag meg rámondunk valamit.
És még a törpékkel és a vízinövényzettel sem kell megküzdenünk. -
jansky1
senior tag
válasz
vendingo #44898 üzenetére
2 csonti meg egy puffasztott rizs/technopufi
Sokszor elég a technopufi magában. Viktor megmutatja -
Steady74
Topikgazda
válasz
hermanyi #44901 üzenetére
Imi már régóta az élmezőnyben van, a hétvégi vb-n abszolút 1-est horgászott szombaton, nagyon szorítottam neki, hogy megmaradjon az elején de nem sikerült sajnos. Az ezüst viszont megvan ez is szép eredmény.
Tedd oda, hogy 2 amur miatt bekrtak vagy 40 kg kukoricát az állítólagos tuti helyen. Most akkor mi van, ha nem tuti a hely?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest