- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
válasz
forras2 #43843 üzenetére
Swim-et felejetsd el, az úszó/lebegő pellet, pisztrángok etetésére találták ki
Classis és az uni vagy a profi elég lesz. Én a 2mm-es pelletet használom. Előző este készítem elő. 2 kisebb pohár pellethez 1 pohárnyi víz vagy aromás víz. Jól összerázod és ennyi. Másnapra tökéletes, csak kicsit szét kell morzsolni az összetapadt szemeket.
-
forras2
őstag
Srácok, van valamelyikőtöknek tapasztalata az aqva garant pelletekkel?
Megyünk 36 órára lógatni egy elég nagy vízterületre, és erre az etetőre gondoltam.
Be is rendeltem 4 fajtát /Uni, Classic, Start, Vital swim/.
Tegnap meg is jött, most este próbálgatom, de az istenért nem akar jó lenni!
Annyi vizet rá, hogy ellepje, 1-1,5 per után leönt, majd pár percig hagyni állni módszer ennél nem jó.
Brutálisan taknyos lesz, nem akar összeállni... Mi ennek a titka? -
vendingo
veterán
Haver 1 hónapja pecázik minimál cuccal. Ma 20 kilós harcsát fogott feederrel, csoki narancs wafters csalival. Ilyen nincs...
-
FireFox1996
őstag
válasz
vendingo #43833 üzenetére
Ha RSD-re jönnél velünk pecázni egyet, akkor már rég fogtál volna harcsákat
Tegnap este Hermanyi+Steady-val nyomtunk 1 pecát az RSD-n, mellettem még voltak 2en, ők is harcsára mentek, nadállyal 3 óra alatt fogtak 4-5-öt, 40-50-cms, nem nagyok, de megvan az esély, hogy nagyobbak is jönnek -
vendingo
veterán
Este harcsa party a fertő tavon. 4 bottal nyomjuk, valószínüleg haverék meg csónakból még 4 bottal. Valami csak lesz, most voltam vásárolni, kötöttem pár előkét is. 6db horog 6000ft volt.
Nadály, giliszta, keszeg csalik lesznek majd. -
forras2
őstag
Szevasztok!
Daiwa Windcast feeder botról van valakinek személyes tapasztalata?
Nordfishingen le van akciózva 80 euróra, és elkezdte bizergálni a fantáziám -
jansky1
senior tag
válasz
cool13 #43820 üzenetére
Maver CS24 is kb ugyanaz, hasonló alacsony áron
Vagy Preston PR C1 -
cool13
őstag
Végül ismét kicsit szerencsétlen voltam. Elvitték az utolsó 4 db Leeda GT X-et ahol rendeltem. Várhattam volna kb 1,5 hetet. Ezért raktáron lévő GT-t vettem 3,3-as méretben. Itthon is van. Meglepően kellemes kis bot. Nagyon kedves volt az shop tulaja. Megosztott egy kis belsős infót horog ügyben. A Guru QM1 ugyan azon a soron készül mint a Tubertini serie 805, Előnye, kétszer annyi van a csomagolásban majdnem féláron. Tényleg nagyon úgy néz ki számomra. Ha van kedvetek, nézzetek utána.
Botot fel kéne avatnom a hétvégén. Van Gödöllő körzetében általatok kedvelt/ajánlott víz?
-
Czombi
csendes tag
Sziasztok,manta evo-x 390 XH botra vennék orsót 20ezer körül,folyóvizen használnám,ötleteket várnék.
köszi -
Recon666
Közösségépítő
Nemrég vettem egy ilyet, árához képest elég baráti, beast master melett ami szintén AX és szintén Heavy ez lágyabb pálca, igaz érződik hogy nem egy kategória a gyűrűsoron meg a beast azért gerincesebb de ennyiért nem rosz cucc szerintem.
-
hermanyi
addikt
válasz
cool13 #43810 üzenetére
Frenzee nél nagy átalakulások vannak ,kirúgták az egész vezérkart szinte ,. Nem tudom mi lesz belőle és amúgy nem a Frenzee nem szálit hanem ő nem rendel mert nem éri meg neki
Majd ha összegyüllik neki annyi ,hogy megérje ,akkor hirtelen lesz ben mindenből raktáron ,de 1-2 apróságot nem fog külön berendelni .
Mi most MAP merev falu botzsák után rohangálunk kutakodunk ,ígéret szerint talán Augusztus eleje közepe és lesz -
cool13
őstag
Tackle UK-n kiválasztottam hogy ide küldjék, azonnal 22 Font a többlet. 72 lenne a vége. Ezt már nem.
Marad a Leeda. Bevállalok egy 3,3-as GT X-et. Ha már lúd.Most a FishingZone partnerénél, a methodshop-nál, akcióban adnak egy Tubertini Gorilla feeder damilt ráadásul.
hermanyi Feederstore-ból rendeltem. Aztán beszéltem velük és nem tudnak adni. Nem szállítanak az angolok. Majd egyszer valamikor ezt mondta a faszi telefonban.
-
hermanyi
addikt
válasz
cool13 #43799 üzenetére
Nem tapasztalatlan vagyok hanem hüle . Sajnos nem horgászom annyit amennyit szeretnék . Én a finom dolgok híve vagyok és legfőképp keszeg párti . Nincs attól szebb látvány amikor az előke teljes hossza vastagon nyálkás
Ezt túl sokan nem szeretik itt a topikban . Kis hazánkban szerencsére kevés olyan ember van aki nem kifejezetten pontyra horgászik (ragadozót nem számítom ) . Leda rol jókat hallottam bár sohasem volt a kezemben ,míg a frenzee match pro feeder volt is a kezemben . Feeder store ban raktam össze . Zsinór nélkül nem győzött meg ,taknyosnak már majdnem elég taknyos volt de a gerinc kimaradt belőle és így kis túlzással hullámzott elég sokáig mint a Balaton 60 km/h-s északi szélben . Bár ha azt nézem ,hogy 20 alatt van az ára idehaza ,nem tűnik rossz vételnek , Finomabb pálca mint a SW Dart 2 az biztos . Csak engem az zavart benne amit írtam is ,hogy megráztam és a spicc az mocorgót nem úgy mint a precisionál ,hogy le fel és egyenes .
-
Steady74
Topikgazda
válasz
mano660 #43802 üzenetére
Jó tudni köszi!
Igen érdemes a 10%-os akciót megvárni.
Paypal-tól én is f@stam, aztán tavaly csináltam egy fiókot, rendeltem egy virtuális kártyát az Erste-től, arra tudok utalni a saját számlámról bármikor, azt adtam meg a paypal-nak. 2 kattintás a fizetés, gyors, kényelmes.
-
-
mano660
tag
válasz
Steady74 #43801 üzenetére
Kis helyesbítés: az Anglingdirect Magyarországra 49GBP felett ingyen szállít.
Anglingdirect -
Steady74
Topikgazda
válasz
cool13 #43799 üzenetére
Tackle uk. Csinálsz egy fiókot, belépsz, kosárba berakod, checkout with paypal (asszem ott ilyen van), fizetsz majd várod a csomagot. Küldenek tracking infot, de nekem az használhatatlan volt. Bobcotackle jo angol oldal még, most még nyári akció van, anglingdirect-en 100 GBP felett ingyenes a szállitás.
Vendingo által ajánlott bot a legolcsóbb de nem a legrosszabb bot az angol-taknyos botok között. Facebook-on keress utána vannak a fishing zone oldalán tavasszal feltett képek/leírások.
Sw supernova fine lehet még opció esetleg vagy a Dömebotok fine carp sorozata. Ezeket láttam/fogtam, többi botot nem ismerem. Esetleg angol fb csoportokban tudsz elcsípni egy-egy jó cuccot elég olcsón, csak ehhez angoluk kell tudni kommunikálni.Itthon az ukpeca árai kezdenek közelíteni a kinti árakhoz, érdemes náluk is szétnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akciókamerák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest