Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz vendingo #31584 üzenetére

    köszi a segitséget, :R

    sülő, csuka, balin, de akár harcsa...azért gondoltam a nagyobb súlyt viselő botra, hogy ne zárjak ki nagyobb halat sem, ha éppen arról van szó (meg ha majd lesz aki ért hozzá, és azt mondja akkor rakjunk fel egy 50-es ólmot a megfelelő csalival). Nincs semmi egyéb elképzelésem (ismernem kéne a technikákat, hogy képzelegjek :) ), de mint írtam a zsebpecába az utolsó emlékem.

    állok a parton, és pergetek :D ez a terv...kezdők, vagy hülyék szerencséje :)

    van jópár barátom aki horgászik, gondoltam (és szerencsére ők is úgy gondolják), hogy majd segítenek, de ahogy érzem ők is kicsit a régi korok emlékei (az 5-10-20éves felszereléssel), ill. van egy nagy mágus ismerősöm (hamarosan rokonom), aki nem megy haza a Tiszáról hal nélkül, de Ő az a fajta jóparaszt ember (és itt a paraszt mindenképpen pozitív megitélés részemről) aki dobbant kettőt a parton, majd 55.. (ismeri a vizet, tudja hol vannak a halak, még azt is tán, hogy miről álmodnak), no rá számítok, és már mondta is, hogy akkor majd tanítgat.

    úgy gondoltam, hogy olyan 100.000 forintot szánok a két bot + két orsóra.
    Te milyen márkára esküszől? nincs kőbevésve a Daiwa, de mindenki humbukkolt, senki nem merte azt mondani, hogy nahh wychwood, vagy simano...én meg szeretnék egységest akkor már (megadni egy kicsit a módját)

    ill. akkor a black widow páros nem elvetemülten rossz ötlet?

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés