Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Köszönöm! Én lebeszélhetetlen vagyok a Brikkát illetően, bár van amikor hetekig pihen a dobozában.
Remélem pár mérés összejön a tesut rendszereden, hátha kiderül mi a nyerő összeállítás súlyszeleppel.
Most próbáltam egy 45 fokosat, nem az történt amire vártam, gyümölcsös ízjegyek voltak, de kissé égettek, lekvárosak... (Igazából borzalmas, semmi lírai).
Szelep nélkül ízlik legjobban forró vízzel, itt nincs várakozás és folyik a kávé szinte rögtön, ha megakasztom a szeleppel, megsül. Szóval igen, szelepesnél talán a mennyiségekkel lehet játszani.
De azért még teszek egy szubjektív ízpróbát 35 fokon.
Nem tudom hány méréssel derülne ki hogyan változik az eredmény, de lehetne interpolálni, megtalálni hogy az elképzelthez képest mik történnek. Nekem sajnos csak Brikkám van a méregetésekhez meg egy szűkített gázrózsa a kombinált tűzhelyen, hogy elég kicsi lehessen a láng. De még az sem egyforma gázégőnként, a régi tűzhelyen teljesen más geometriával teljesen más eredmények voltak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest