- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Köszönöm! Én lebeszélhetetlen vagyok a Brikkát illetően, bár van amikor hetekig pihen a dobozában.
Remélem pár mérés összejön a tesut rendszereden, hátha kiderül mi a nyerő összeállítás súlyszeleppel.
Most próbáltam egy 45 fokosat, nem az történt amire vártam, gyümölcsös ízjegyek voltak, de kissé égettek, lekvárosak... (Igazából borzalmas, semmi lírai).
Szelep nélkül ízlik legjobban forró vízzel, itt nincs várakozás és folyik a kávé szinte rögtön, ha megakasztom a szeleppel, megsül. Szóval igen, szelepesnél talán a mennyiségekkel lehet játszani.
De azért még teszek egy szubjektív ízpróbát 35 fokon.
Nem tudom hány méréssel derülne ki hogyan változik az eredmény, de lehetne interpolálni, megtalálni hogy az elképzelthez képest mik történnek. Nekem sajnos csak Brikkám van a méregetésekhez meg egy szűkített gázrózsa a kombinált tűzhelyen, hogy elég kicsi lehessen a láng. De még az sem egyforma gázégőnként, a régi tűzhelyen teljesen más geometriával teljesen más eredmények voltak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Iqos cigaretta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Assetto Corsa EVO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs