Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
yazoo1
üzenetére
Kis egyszerű műanyag cucc, de lehet szeretni. Jó/friss kávéval, jó darálóval lehet vele tűrhető kávét csinálni, persze viszonyítás kérdése. Alapból nyomásfokozós a szűrője, de kiszerelhető belőle, vagy simán ki is hagyható, én már csak simán kivettem belőle a műanyag betétet, és csak a fémszűrőt meg a gumikeretét tettem vissza. Youtube-on vannak pimpelt verziós videók, van aki nyitott karral is tett fel, és első ránézésre nem sokkal rosszabb a lefolyás, mint a népszerűbb "nagyobb kisgépeknek" persze ott már nem gyári a kar, és a szűrő sem, a gőzölő sem.
A gőzölője gyárilag ilyen műanyag rátétes, háromlukú, friss hideg tejből egész elfogadható tejet lehet vele csinálni, persze kis idő kell, míg rájön az ember. Kezdőgépnek elmegy, aztán ha valaki nagyon belelendül, úgyis továbblép, de alapozásnak szerintem egész jó. Itt egyébként nem fogják ajánlani, fölösleges lépcsőfok lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest