- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titusz248
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok a forumon, de korábban figyeltem a topikot külsősként és még a topikösszefoglalót is elolvastam
Ebből leszűrtem, hogy nem vagyok egy kávégurman, megelégszem egy langyos fekete lével plusz hozzá egy kis tejhab. Ennek tudatában "fektettem be' egy használt delonghi 190-be... Lényegesen jobb löttyöt készitek vele mint a kotyogóssal viszont egy-két dologban nem vagyok biztos. Mivel használtan vettem, semmit nem tudok az előéletéről. Vizkőtlenitettem a hozzá javasolt oldattal, 5-10percenknt engedve 1dl folyadékot. Van egy hasonlóan szinvonalas kézi darálóm. Az őrleményt az előmelegitett szűrőbe teszem, fogpiszkálóval elegyengetem, tamperelem és gyorsan visszahelyezem. Próbálkoztam többféle őrléssel, néha nagyon szép cremat kapok, neha szinte semmit. Néha vizes a zacc néha nem. Hogy tudom megállapitani, hogy elegendő e a nyomás vagy csak én vagyok helikopter? Csináltam egy videót ha esetleg tudnátok segiteni, hogy ez igy normális vagy nem?! A csavarnak csak az egyik oldaláról jön a viz. [youtube link itt] . Illetve egy másik kérdésem, hogy a tejgőzölő fejet lehet e cserélni? Gyárilag műanyag van rajta és hát na... Köszönöm ha elolvastátok és válaszoltok.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ebből leszűrtem, hogy nem vagyok egy kávégurman, megelégszem egy langyos fekete lével plusz hozzá egy kis tejhab. Ennek tudatában "fektettem be' egy használt delonghi 190-be... Lényegesen jobb löttyöt készitek vele mint a kotyogóssal viszont egy-két dologban nem vagyok biztos. Mivel használtan vettem, semmit nem tudok az előéletéről. Vizkőtlenitettem a hozzá javasolt oldattal, 5-10percenknt engedve 1dl folyadékot. Van egy hasonlóan szinvonalas kézi darálóm. Az őrleményt az előmelegitett szűrőbe teszem, fogpiszkálóval elegyengetem, tamperelem és gyorsan visszahelyezem. Próbálkoztam többféle őrléssel, néha nagyon szép cremat kapok, neha szinte semmit. Néha vizes a zacc néha nem. Hogy tudom megállapitani, hogy elegendő e a nyomás vagy csak én vagyok helikopter? Csináltam egy videót ha esetleg tudnátok segiteni, hogy ez igy normális vagy nem?! A csavarnak csak az egyik oldaláról jön a viz.