- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titusz248
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok a forumon, de korábban figyeltem a topikot külsősként és még a topikösszefoglalót is elolvastam
Ebből leszűrtem, hogy nem vagyok egy kávégurman, megelégszem egy langyos fekete lével plusz hozzá egy kis tejhab. Ennek tudatában "fektettem be' egy használt delonghi 190-be... Lényegesen jobb löttyöt készitek vele mint a kotyogóssal viszont egy-két dologban nem vagyok biztos. Mivel használtan vettem, semmit nem tudok az előéletéről. Vizkőtlenitettem a hozzá javasolt oldattal, 5-10percenknt engedve 1dl folyadékot. Van egy hasonlóan szinvonalas kézi darálóm. Az őrleményt az előmelegitett szűrőbe teszem, fogpiszkálóval elegyengetem, tamperelem és gyorsan visszahelyezem. Próbálkoztam többféle őrléssel, néha nagyon szép cremat kapok, neha szinte semmit. Néha vizes a zacc néha nem. Hogy tudom megállapitani, hogy elegendő e a nyomás vagy csak én vagyok helikopter? Csináltam egy videót ha esetleg tudnátok segiteni, hogy ez igy normális vagy nem?! A csavarnak csak az egyik oldaláról jön a viz. [youtube link itt] . Illetve egy másik kérdésem, hogy a tejgőzölő fejet lehet e cserélni? Gyárilag műanyag van rajta és hát na... Köszönöm ha elolvastátok és válaszoltok.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebből leszűrtem, hogy nem vagyok egy kávégurman, megelégszem egy langyos fekete lével plusz hozzá egy kis tejhab. Ennek tudatában "fektettem be' egy használt delonghi 190-be... Lényegesen jobb löttyöt készitek vele mint a kotyogóssal viszont egy-két dologban nem vagyok biztos. Mivel használtan vettem, semmit nem tudok az előéletéről. Vizkőtlenitettem a hozzá javasolt oldattal, 5-10percenknt engedve 1dl folyadékot. Van egy hasonlóan szinvonalas kézi darálóm. Az őrleményt az előmelegitett szűrőbe teszem, fogpiszkálóval elegyengetem, tamperelem és gyorsan visszahelyezem. Próbálkoztam többféle őrléssel, néha nagyon szép cremat kapok, neha szinte semmit. Néha vizes a zacc néha nem. Hogy tudom megállapitani, hogy elegendő e a nyomás vagy csak én vagyok helikopter? Csináltam egy videót ha esetleg tudnátok segiteni, hogy ez igy normális vagy nem?! A csavarnak csak az egyik oldaláról jön a viz.