Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jogaman
csendes tag
Sziasztok!
Elég furcsa kérdés, remélem tudtok majd segíteni benne:
Sztori:
Szeretnék karriert váltani. Jelenleg a logisztika területén tevékenykedem (teherautó sofőr vagyok), kb 1 éve. Előtte mindenféle irodai munkával foglalkoztam a kereskedelmi tolmácsoláson és asszisztenciától kezdve a manuális szoftvertesztelésen át a boltvezetésig és autóipari szériadiszpozícióig (ezt szerencsére kevés ideig..). Van egy befejezett diplomám ami nem IT, hanem természettudományi és van 3 befejezett IT félévem, de diplomát itt nem szereztem.Nem ismeretlen tehát az informatikai világa ugyanakkor profinak sem mondanám magam semmiképpen, inkább a "futottak még" kategória. Ezen szeretnék változtatni.
Dolgoztam CI/CD-ben, tudom mi az a scrum, írtam már kötelező programot az egyetemen (el is fogadták, ezt a mai napig alig hiszem el
).Tehát nem a jelenlegi foglalkozásom berkeiből szeretnék nyugdíjba menni, szeretnék visszatérni az IT világába mint szoftverfejlesztő/programozó. Amit jelenleg csinálok azt azért teszem mert viszonylag jól lehet vele keresni és egy irodai munkához képest sokkal több időt hagy meg neked hogy magaddal foglalkozz (vagy amivel akarsz).
Az egyik kérdésem az, hogy amennyiben C#-ban gondolkodom mint nyelv és főként a dolgok back-end része érdekel (db csak mérsékelten) akkor milyen egyéb dolgokat, skilleket, nyelveket, egyebeket érdemes elsajátítani ahhoz, hogy egy jövőbeli állásinterjún valós esélyekkel tudjak indulni, mint jelentkező?
Milyen és mennyi saját projektet, github repository-t érdemes megmutatni? Érdemes egyáltalán? Ha nem akkor minek lenne értelme ebben az aspektusban?A másik kérdés: A jelenlegi szakmámban és az általam megszabott kondíciókkal, 350-500 ezer forintot lehet keresni. (Ha 3-5 hetet távol lennék nyilván 3-4x ennyi lenne, lépjünk túl ezen...)
Van esély arra hogy karrierváltás után valami hasonló nagyságrendű fizetésben tudjak megállapodni a jövőbeli munkaadómmal? Ha nem, akkor mire számíthatok?Egyéb:
Elsődlegesen teljesen vagy nagyobb részben remote munkában gondolkodom, hazai cégeknél.
Nyilván a heti 1-2 nap személyes kontaktus nem probléma, de ha lehet inkább otthonról dolgoznék, nem a főváros közelében lakom. Beszélek Angolul is (kb B2) és németül is (konyhanyelven).Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).