- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian14
tag
Pár éve már én is az IT világában dolgozom és szoftverfejlesztő vagyok. Előtte geodétaként dolgoztam egy évet (eredeti szakmám is ez). Kint a 40 fokban járkálni nyáron, télen egy helyben állni -9 fokban nem egy vidám dolog. Dolgoztam építkezéseken is. Nem tartom magam nagyképűnek és kiemelkedően okosnak sem (nem vagyok egy egoista), viszont a legtöbb szakmunkással dolgozni nagyon rossz volt. Tisztelet a kivételnek, mert voltak értelmes emberek is közöttük (kb 50-ből 2-3 ember). A tojtoj wc-ben a legszarabb konverz alkoholok bedobálva, folyamatosan jártak be piálni. Ha kint az utcán dolgoztunk az egyetemista lányok után fütyültek és kérdezgették egymást, hogy "megb@sznád mi????" és ezt hangosan. Nagyon ciki volt.
Szóval 1 milla nettóért sem mennék ilyen helyre vissza, sőőőőt többért sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest