Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus
üzenetére
Látom átjött a lényeg: "ha neked csak a macbookra áll fel". Nem, nem csak macbookra áll fel (sőt, én még klasszikus vagyok - a gyengébbik (original) nemre áll fel). Dolgozzon mindenki azon amin szeret, ezt nevezik PREFERENCIÁNAK.
Nem közlik az ilyet előre az esetek 90%-ban.
De akkor értelmezzük újra amit írtam mert megint a mac meg a book szavakra instant jött a beszólás úgy érzem:
"Volt már olyan veletek, hogy kezdtetek elengedni egy helyet ahova jelentkeztetek / ahol interjúztatok mert windowson kell dolgozni?"
Tehát azt írtam, hogy kezdem elengedni - nem tetszik és nem szívlelem, hogy windowson kellen olyat csinálom amit aztán:
- Linux vagy unix szerű operációs rendszeren fognak futtatni
- Olyan eszközökkel dolgoznék ami valamilyen terminál emulátorból hatékonyan és könnyen futtatható
- Illetve olyan egyéb alkalmazásokat használnék amit terminálon keresztül szeretnék használni (git, gitk)A legkevesebb időt azzal akarom eltölteni, hogy frissítéseket telepítek vagy valamit konfigurálok. Szóval nekem ez jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bittorrent topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest