Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#14552) hoffman_ válasza Cpt.Price (#14519) üzenetére


hoffman_
nagyúr

szia,

köszi a megnyilvánulást. alapvetően egy ilyen pozíció piaci értékre vagyok kíváncsi más szemszögéből. elég sok számmal találkozom villamos szakmában, óriási szórással (nyilván egy beugró műszaki felügyelet, egy senior területi vezető és egy vezérigazgató komolyan differenciált, még az állami szférában is). jelenleg versenyszféra érdekel, az államit több szempontból sem szeretném érinteni.

arra lennék kíváncsi, hogy 3 év projektmérnöki (tehát "on-site", fizikai) és 2 év mérnök üzletkötői* tapasztalattal, villamos BSc-vel mi a reális fizetési/juttatási sáv Mo-n. angol C1 Cambrdige adott. multi szegmens és kkv egyaránt érdekel, bár eddigi tapasztalatom szerint nem feltétlenül van a különbség.

*ez utóbbi csalóka, mert ebben van némi tervezői, további projektmérnöki, illetve üzletágvezetői feladat is, de persze sajnos nem szerződésben rögített.

ui.:

továbbá mi van akkor, ha az ember egyszer csak gondol egyet és valami teljesen mást akar csinálni. nyugodtan, stresszmentesen, nonstop telefon, meg iroda, meg autópálya nélkül. plusz megkereseni az előttem pár sorral minimum életviteli célnak belőtt 6-900ezret. na, felébredtem, félretetettem a viccet :) szar dolog 30 előtt kiégni.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.