- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Cpt.Price
üzenetére
szia,
köszi a megnyilvánulást. alapvetően egy ilyen pozíció piaci értékre vagyok kíváncsi más szemszögéből. elég sok számmal találkozom villamos szakmában, óriási szórással (nyilván egy beugró műszaki felügyelet, egy senior területi vezető és egy vezérigazgató komolyan differenciált, még az állami szférában is). jelenleg versenyszféra érdekel, az államit több szempontból sem szeretném érinteni.
arra lennék kíváncsi, hogy 3 év projektmérnöki (tehát "on-site", fizikai) és 2 év mérnök üzletkötői* tapasztalattal, villamos BSc-vel mi a reális fizetési/juttatási sáv Mo-n. angol C1 Cambrdige adott. multi szegmens és kkv egyaránt érdekel, bár eddigi tapasztalatom szerint nem feltétlenül van a különbség.
*ez utóbbi csalóka, mert ebben van némi tervezői, további projektmérnöki, illetve üzletágvezetői feladat is, de persze sajnos nem szerződésben rögített.
ui.:
továbbá mi van akkor, ha az ember egyszer csak gondol egyet és valami teljesen mást akar csinálni. nyugodtan, stresszmentesen, nonstop telefon, meg iroda, meg autópálya nélkül. plusz megkereseni az előttem pár sorral minimum életviteli célnak belőtt 6-900ezret. na, felébredtem, félretetettem a viccet
szar dolog 30 előtt kiégni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OEM Nvidia Geforce RTX 3060 12Gb
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szar dolog 30 előtt kiégni.