Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz amargo #11719 üzenetére

    En mar tobbszor leirtam itt az oldalon errol a velemenyem. Ha a lakason jelzaloghitel van, akkor abbol nem szabadul az ember egyszeruen. Tortenjen barmi, munkahely, egeszseg, parkapcsolat vagy barmi mas teruleten az ember eletenek, az alberletbol kimegy es kesz. Igen, akar a mamahotelbe vissza. Nalam ugy volt, hogy anyukam hazara/lakasara sose vettunk fel hitel, hogy nekem legyen uj lakas. Az volt a legutolso menedek ha valami tortenik.

    En szemely szerint evekig nem tudtam eljonni a munkahelyemrol mert ott volt a lakas Pesten, de pont a meglete miatt nem kerestem aktivan foldrajzilag tavol mashol munkahelyet es beragadtam egy olyan pozicioba, ahonnan nem tudtam fizetesemelest elerni, es minden honap elejen ott volt hogy fizetni kell a torlesztot - es ez vissza is tartott. Volt par almatlan ejszakam, amikor a nagy ingatlanar lejtmenetben a Ft-ban levo toketartozas magasabb volt, mint az ingatlan aktualis erteke, csak remenykedni tudtam, hogy a bank nem ker be ra mas fedezetet is. Ezt csinald vegig mondjuk ugy, hogy van gyereked, akar evekig.

    A masik, hogy az ingatlan nem jobb befektetes, mint ha siman valami befektetesi alapban tartja az ember a penzet, ami gyorsan mobilizalhato, ha kell a penz. Mondjuk egy lakas 5%-at az ember nehezen tudja eladni. Az erteknovekedes sem kirobbano, csak ha sikerul a melyponton venni, de az inkabb szerencse kerdese.

    A berles se egyszeru, de azert egyszerubb tovabballni - szerintem.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés