Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zonusz
aktív tag
Most kezdek barátkozni az IPad Air 2-vel így csak lassan veszem észre, hogy valami hiányzik, vagy nem úgy működik, vagy másként kell beállítani, mint a droidon. Most az merült fel, hogy hol tudom beállítani az e-mail ellenőrzések időközét. Azt sem értem igazán, hogy mit jelent az alkalmazás háttérben frissítés. Ha kikapcsolom, akkor nem fog frissülni a program, vagy nem néz rá az e-mail-ra stb. No akkor meg kézzel hogy frissítem. Ennyi szerintem elég belőlem, pedig van még, de tudom nem itt van az isi. Tudom, hogy van saját topikja, de ez szerintem inkább IOS kérdés.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Mini-ITX
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektronikus zene topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest