Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az Apple azért is ragaszkodik a zárt, exkluzív megoldásokhoz, hogy elkerülje a minőségbeli fragmentációt. Lásd Androidos cuccok! Van egy rakás hardvergyártó, akik a kedvük szerint alakítgatják a hardvert, az operációs rendszert, akár a használhatatlanságig rosszul optimalizálva. Az Apple kimondottan a hardveréhez optimalizálja a rendszerét, így biztosítva a stabil működést. A zártságával valószínűleg a minőséget potenciálisan gyengítő tényezőket szeretné csökkenteni. Sokáig volt egy középkategóriás Androidos tabletem, de megőrültem attól, hogy állandóan lassan reagál, az appok lefagynak, pedig szándékosan alig pakoltam rá alkalmazásokat. Pedig nem volt egy olcsósított eszköz. Persze a microSD kártyaolvasó megléte az Androidos cuccok felé billenti a mérleget. Ez valóban hiányzik az Apple tabletekből. Igaz, a fájlcsere megoldható felhővel, vagy akár egy ShareIt alkalmazás használatával, de a tárhelybővítés így sem teljesen megoldott.
Mindenkinek úgysem lehet megfelelni, mindig van valami, ami az egyik felhasználónak tetszik, a másiknak meg nem. Lehet, hogy öregszem, mert most már tablet tekintetében tényleg elég alapfelhasználásra. Komolyabb munkát a notin végzem, tableten böngészek, levelezek, néha youtube, és néhány kisebb játék. Épp ezért választottam végül egy retinás iPad minit, mert nekem a felhasználói élményhez hozzátartozik a gördülékeny működés. S ezt én maradéktalanul az Apple cucctól kaptam meg. Androidon is tudtam ugyanezeket a dolgokat csinálni, de az állandó lassulás, szaggatás, fagyás tönkrevágta az egészet, pedig az Android is egy jó rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest