Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az Apple azért is ragaszkodik a zárt, exkluzív megoldásokhoz, hogy elkerülje a minőségbeli fragmentációt. Lásd Androidos cuccok! Van egy rakás hardvergyártó, akik a kedvük szerint alakítgatják a hardvert, az operációs rendszert, akár a használhatatlanságig rosszul optimalizálva. Az Apple kimondottan a hardveréhez optimalizálja a rendszerét, így biztosítva a stabil működést. A zártságával valószínűleg a minőséget potenciálisan gyengítő tényezőket szeretné csökkenteni. Sokáig volt egy középkategóriás Androidos tabletem, de megőrültem attól, hogy állandóan lassan reagál, az appok lefagynak, pedig szándékosan alig pakoltam rá alkalmazásokat. Pedig nem volt egy olcsósított eszköz. Persze a microSD kártyaolvasó megléte az Androidos cuccok felé billenti a mérleget. Ez valóban hiányzik az Apple tabletekből. Igaz, a fájlcsere megoldható felhővel, vagy akár egy ShareIt alkalmazás használatával, de a tárhelybővítés így sem teljesen megoldott.
Mindenkinek úgysem lehet megfelelni, mindig van valami, ami az egyik felhasználónak tetszik, a másiknak meg nem. Lehet, hogy öregszem, mert most már tablet tekintetében tényleg elég alapfelhasználásra. Komolyabb munkát a notin végzem, tableten böngészek, levelezek, néha youtube, és néhány kisebb játék. Épp ezért választottam végül egy retinás iPad minit, mert nekem a felhasználói élményhez hozzátartozik a gördülékeny működés. S ezt én maradéktalanul az Apple cucctól kaptam meg. Androidon is tudtam ugyanezeket a dolgokat csinálni, de az állandó lassulás, szaggatás, fagyás tönkrevágta az egészet, pedig az Android is egy jó rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest